reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Częstochowy JEDNOCZMY SIĘ :)

Asiu tak, Oskar już chodzi, zaczął przed roczkiem.

Sama nie wiem czy szczepić czy nie, ja na ospę wietrzną nie chorowałam. Zobaczymy co powie pediatra, chociaż oni pewnie namawiają, bo kasa.

Piękna dzisiaj pogoda, będziemy się zaraz zbierać na spacer, trzeba korzystać, bo podobno weekend będzie kiepski.

reklama
hej kobitki powiedzcie mi mlody dostał w nocy temperaturę 38,4 zbilam czopkiem i rano tez dostal takiej samej zbiłam syropem , ale chodzi o to , że ani kaszlu ani kataru czy moze miec od zębów ? Mój nigdy nie goraczkował od zabkowania a nie wiem jak teraz z tymi 5 jest . Nie da mi sprawdzic czy cos tam sie dzieje , ale slini sie jak na smamym poczatku i palce w buzi 20 h :)

aleksandra, gorączka może być od wszystkiego, przechodził trzydniówkę? Póki nie ma kaszlu i kataru to tylko zbijaj temperaturę i nic więcej :)

Patrycja, daj znać co powie pediatra. Jak Cię będzie namawiać, to ja pójdę do naszej lekarki, bo ona nigdy nie namawia na płatne czy drogie rzeczy, sama nam odradzała szczepienie skojarzonymi, dopiero tą po 1,5 roczku poleciła, żeby jednak kupić, bo to 3 ukłucia i bolesne, więc lepiej jedno i po bólu :)

Powiem Ci, że niby czytałam, że trzydniówkę można mieć raz, ale chyba jednak nie do końca... Bo parę miesięcy temu Młoda miała typowe objawy trzydniówki, tylko że wysypkę miała alergiczną na wapno, a teraz ostatnio znowu trzydniówka, już normalnie z wysypką... Więc kto wie :D

Hey, moja już dawno miała ospę, jakoś na wiosnę. Co do szczepionek to mam zaległości...nie byłam na tej którą się robi po skończonym roczku...
Z goraczka czeka się chyba 3 doby i jak nie przechodzi to do lekarza, ale glowy nie dam..

ASIUto dobrze ze Kubus przestal goraczkowac:tak:.
BEATKO to szybkoPoli miala Ospe ale przynajmniej macie to juz z glowy:tak:.

ALEKSANDRA mi tez to wyglada na 3 dniowke i zgadzam sie z NULINI ze niekoniecznie 3 dniowke ma sie tylko raz ,i z BETI ze po 3 dniach goraczki jak nie ustapuje to idz do pediatry.

Ja z alankiem jestem 2szczepionki do tylu.

Lozko z allegro przyszlo,fajne ale na obrazku jest inne tzn niby to samo ale tam wyglada jakos inaczej,jakby to nie bylo to lozko.Dzieci nie spia na nim dzis jeszcze bo zlozone zostalo jak oni juz spali wiec ich tak juz dzis zostawilam w swoich starych lozkach hihihi.Jutro powiesze im nowa firanke,umyje u nich okno i zrobie fotki pokoiku i lozka i wam pokaze :tak:.

Zalatwialam dzis neta z ruterem.Ruter juz mam,w tygodniu technicy przyjda montowac,bo ten co mam net to jest masakra.

U dentysty okazalo sie ze alanek ma juz na tych przednich zabkach prochnice,oj liche ma te zabki moje dziecko bo dbam mu o zabki a prochnice juz ma tak szybko bo nie dosc ze jest malutki to ma ja juz od kilku miesiecy.Oj zeby to on po mnie bedzie mial.

Oliwka dala sobie zablabowac swojego pierszego zabka :-).Byla super dzielna.Kolejna wizyta z oliwka juz 2 listopada oby wtedy tez dala sobie zrobic:tak:

Dorota, dzielną masz córcię. Mój chłop się miga jak może a ona taka mała i proszę!

DZiś mamy wesoły dzień, urodzinki mojej Poli- patr 2, tym razem na Kujawach u dziadków :) Zaraz idę składać torta i lecimy po balony itp. Będzie dużo gości i dzieci "oj będzie bal"

Ostatnio trochę wyrwałam się z łap monotonii, od środy byliśmy w Gdynii, w Gdańsku a teraz Kujawy i dziś albo jutro azymut Częstochowa- koniec dobrego...

Ostatnia edycja:
reklama
eki5o7.jpg

27yqx48.jpg

24g9kwo.jpg

2eoy33k.jpg

6z6mvq.jpg

Do góry