reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Częstochowy JEDNOCZMY SIĘ :)

Dorota, nie spiesz się z tymi meblami, poczekaj na okazję, pali się? ;)
Nie sądzę aby Alanek był jurto zdrowy...ale może tylko mu coś zaszkodziło. Ostatnio moja jak wymiotowała to była angina..

Ja właśnie upiekłam biszkopta, ciekawe jak bardzo klapnie
Kupiliśmy wódkę więc będzie i zakąska, ale nie będę się zbytnio wysilać. Robię faszerowane papryki mięsem i ryżem i mozarellą, faszerowane pomidory fetą i grzankami, sałatkę meksykańską warstwową i może jajka faszerowane z fetą.. wszystko robię pierwszy raz, jak wyjdzie dobre to wrzucę przepisy

reklama
alanek strasznie wymiotowal dalej i to na spiocha i bylismy z nimw szpitalu,dostal zastrzyk i trzeba go obserwowac,osluchowo zdrowy,gardlo tez czyste,nie wiadoo skadto jest.Jutro zadzwonie do katowic i powiem ze gardlo itp ok ale mial tewymioty,zobaczymy co bedzie w nocy i jutro,ponoc moze miec biegunki wiec i tak lipa ze szpitalem.

BETI tys zdolna wiec pewnie jedzonko bedzie wysmienite:tak:

Ja juz od kilku tygodni co chwile szukam na necie i mysle ze czas najwyzszy juz sie na cos zdecydowac :-)

Szybkiego powrotu do zdrowia dla Alanka. Łóżko super, sama bym w takim spała, mebelki też fajne :tak:

Czytam Matkę sanepid z polecenia dziewczyn, jestem na kwietniu. Ja osobiście bardzo lubię język w jakim pisze Kruszyzna z Dzieciowo mi! | Życie…. Jak coś macie jeszcze godnego uwagi, to zapodajcie.

U nas jest już druga górna jedynka, atakują górne dwójki. Na dole jak makiem zasiał.

Udanego tygodnia dla Was.

Dorota, fajne mebelki :)

Patrycja, widzę że zęby idą pełną parą! A jak z nastrojem i temperaturą?

Nasza wczorajsza imprezka urodzinowa wyszła całkiem nieźle. Tort się udał, zakąski też- a ta najbardziej Papryki nadziewane mięsem mielonym i ryżem - Przepis
Wrzucę zdjęcie tortu jak tylko znajdę kabel do kompa

Wczoraj mój odkurzacz w atmosferze wielkiego smrodu wyzionął ducha....i czym teraz Poli nosek odkurzymy???

Ostatnia edycja:
dorota super mebelki to teraz będzie śliczny pokoik maluszków :) Dużo zdrówka dla Alanka :)

Beti cieszę się że imprezka udana i takie pyszności heh smaka mi narobiłaś na takie papryczki ;)

Patrycja gratuluję kolejnych ząbków :)

U nas dziś pod względem zdrowotnym to bardzo dobrze ale dziecko mi zaczyna wariować od siedzenia w domku bo nawet jak był malutki to nie siedzieliśmy nigdy tyle w domku. Przynosi buty żeby mu założyć, a jak ktoś wychodzi z domu to płacz bo Niko chce też wyjść aż mi go szkoda. Jutro do pani doktor i mam nadzieję że już będzie wszystko ok i dostaniemy pozwolenie na wychodzenie z domku :)

PATRYCJA gratulacje dla kolejnych zabkow .

BEATKO impreza musiala sie udac,nie bylo innej opcji:tak:.a te papryczki super naprawde.

ANIU to zycze abysie od dzis juz mogli spacerowac :-)

Moj przywiozl wczoraj te mebelki,dzis bedzie je skladal .Ja ostatnio bez humoru,bez kija nie podchodz,oj @ przychodz bo mam sama siebie dosc :baffled:.
Szpital z alankiem przelozony juz na za tydzien w czwartek na 18 pazdziernika wiec calkiem zaniedlugo.

Dzis ide na kawe do kolezanki,moze z nia jakis spacerek,zakupy i cos na obiad musze zrobic ale nie mam pomyslu co,Wczoraj caly dzien w domu przesiedzialam wiec dzis wychodze hihi.Z oliwka wczoraj u pediatry innego bylam bo ona juz 2 miesiace z katarem,dostalismy nowe instrukcje w jakiej pozycji ma spac i nowe krople jutro jej siuski i kupe zaniose do nadania i obadamy co i jak .

dorota oj to też się nalatasz po lekarzach, współczuje my dzisiaj po lekarzu młody dalej na antybiotyku ale tak za dwa dni możemy wyjść na jakieś 20 min, ale za to ma bardzo powiększone migdały i jak to nie przejdzie to skierowanie do laryngologa i dalsze leczenie. Więc trzymam kciuki żeby przeszło jak najszybciej :) A ja myślę że koło weekend będziemy mogli już wyjść na normalny spacerek :)

reklama
Zdrówka dla Nikosia i Alanka.
Beti, macie już nowy odkurzacz dla Poli? :-)

Oskar ma już cztery ząbki, na chwilę obecną więcej się na zapowiada. Na szczęście przechodzi to bezobjawowo, jedynie przy pierwszym ząbku w nocy przez godzinkę marudził, a tak to spokój, gorączki nie ma. Oby tak dalej. Trochę wcześniej zaczął się budzić po nocy, ale to chyba nie od ząbkowania, dorasta:-D
Teraz ucina sobie drzemkę, jak wstanie to idziemy na spacerek, trzeba korzystać ze słoneczka.

Ja mam od trzech dni zatkany nos, głowa mi nawala, kataru brak. Nasivin trochę pomaga, ale chyba czeka mnie wizyta u lekarza.

A gdzie nam Nulini wcięło?

Ostatnia edycja:
Do góry