reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Częstochowy JEDNOCZMY SIĘ :)

reklama
Wszystkiego najlepszego dla Poleńki! :)

2nd-birthday.jpg

Spóźnione życzenia dla Poli :) wszystkiego dobrego :)

Patrycja gratulujemy ząbka :) teraz się posypią jeden za drugim :)

My od wczoraj siedzimy w domku. Niko jest na antybiotyku i do wtorku nie może wychodzić z domu. Biedak już teraz wariuje i kombinuje na sposoby co by zrobić żeby mnie zabrali na dwór, szkoda mi go strasznie. A ja miałam dzisiaj wizytę w poradni chorób zakaźnych bo spotkałam się z kleszczem. Całe szczęście wszystko ok. Mój G w pracy a ja się wzięłam za sprzątanie szafek bo zwariuje w tym domku :)

czesc dziewczyny od 3 dni mialam klopot aby zalogowac sie na bb,nic do was nie moglam napisac:-(.Dzis rano napisalam do admina i teraz moglam juz wejsc :tak:.Ja zyje,Po rozmowie w sprawie pracy ok,mieli do przesluchalanie tez inne dziewczyny i jutro do godziny 14 maja zadzwonic albo i nie,Jak nie zadzwonia to logiczne ze wybrali kogos innego a jak zadzwonia to dobrze.Na rozmowie 2 babki przemaglowaly mnie profesjonalnie.Ja daje na luz,co ma byc to bedzie.;-).
Dzis oliwia przeszla wszelkie granice swojego zachowania i tutaj przydalaby sie super NIANIA lub nakrecic odcinek w roli glownej z moja oliwka to gwarantuje wam ze takiego odcinka hardkorowego nie widzialyscie:-(,ja normalnie psychicznie nie daje rady.Dzis idac do skleu nie wytrzymalam juz i dalam mojemu moja cala torebke i poszlam sama w innym kierunku,pospacerowalam sobie sama,bez telefonu,bez niczego i nikogo i odpoczelam,Pozniej wrocilam po kase i sama na spokojnie zakupy zrobilam w ciszy i spokoju,a moj ukapal ich i nakarmil itp,ja wrocilam po cichu to dzieci grzecznie jadly i nie zauwazyly ze ja przyszlam to poszlam do lazienki i sie wykapalam :tak:.

Aha wczoraj wzielismy mala pozyczke i chce kupic dzieciom lozko pietrowe,komode,podla na zabawki i maly stolik i 2 krzeselka,chce im ladnie pokoik zrobic :tak:.

BETI spoznione zyczenia dla Poli ,niech rosnie zdrowo i cieszy sie kazdym dniem jak dziecko:tak:.

PATRYCJA gratuluje 1 zabka,teraz to juz pojda z gorki:-p.

ANIU kochana oj wspolczuje chorobska,tak dlugo was teraz trzyma buuuu,zdrowka i wytrwalosci:tak:

Ostatnia edycja:
Dorota dzięki wielkie :) no już jest w sumie ok ale młody na antybiotyku ale wolę wysiedzieć z nim w domku. Jak nam pozwolą wychodzić to może wreszcie uda nam się dotrzeć na promenadę :)
oo to widzę że remont pokoiku czeka na dzieciaki super bo Oliwka mówiła przecież o tym łóżku piętrowym :)
Nas też czeka remont bo Nikosiowi zrobimy osobny pokoik planujemy tak w listopadzie żeby zdążył się zaaklimatyzować w nowym pokoiku zanim małe się urodzi :)

Dorota, mebli poszukaj na tablicy.pl. Siostra kupiła dzieciakom solidne dębowe łóżko piętrowe za 300 zł!

Jestem ciekawa kiedy moja wyrośnie z łóżeczka...

Aneczka, fajny czas u Was- szykowanie pokoju dla drugiego dziecka :)
Ostatnio spóźniał mi się 3 dni, i miałam nadzieję że jestem w ciąży..ale niestety... obawiam się że jeśli nie wpadka to sami sie nie zdecydujemy :/

Jutro robimy urodzinki Młodej, muszę jakiś tort wymyślić.. na pewno z bitą śmietaną i maskarpone, a co dalej to nie wiem...

reklama
BETI wiem wiem ze na Tablicy mozna poszukac i szukalam w zdluz i wszesz hihih i na dzieciach i na domu.Jest 1 lozko ale ktos mnie wyprzedzil,pozniej bylo bardzo co mi sie podobalo ale za 900 zl takie inne ale na allegro znalazlam za niecale 800 zl i bardziej stabilniejsze .Na tablicy zaraz przejze meble dla dzieci do pokoju bo to juz tam widzialam ale musze znac cene lozka aby wiedziec ile za meble mogedac:tak:.Mnie juz glowaboli b od kilku dni nic innego nie robie jak tylko szukam lozka i mebli na necie hihih.

Szpital alanka stanal pod znakiem zapytania,bo alanek pod wieczor mi zaczal kilka razy i w wielkich ilosciach wymiotowac:-(.Dzwonilam na oddzial do tego szpitala i babka kazala jutro isc do pediatry aby sprawdzila czy jakas infekcja sie nie zaczyna,Wiec alanekmusi juz nie wymiotowac i jutro pediatra musi stwierdzic ze jest zdrowy.

Do góry