reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Częstochowy JEDNOCZMY SIĘ :)

Dorota, w czwartek rano będę w domu, dopiero wieczorem wychodzę. Przyjedź- odbiorę Was z przystanku.
Ja już dawno założyłam konto na www.szukam-opiekunki.pl

My właśnie wróciliśmy z grzybobrania- mamy aż 2 prawe...tak to jest gdy się jedzie w nowe miejsce i do tego w niedzielne południe- wszystko juz wydeptane. Ale przynajmniej Młoda widziała paśnik i żołędzie :)
Zjemy szybki obiad i lecimy na plac zabaw, bye

Ostatnia edycja:
reklama
NULINI kochana nie martw sie nie odbije wam BETI w czwartek popoludniu,:tak:.

Dziewczyny ja zazwyczaj jak chorowalam to gora 2 dni i na 3 dzien juz prawie calkowicie dobrz sie czulam a dzis dupa blada,3 dzien a ja nadal czuje sie jak w 1 dzien choroby,dzis zostalam w domu sama z dziecmi a ja nie mam sil na nic,wogole jakas delirke mam,lapy mi sie trzesa i slaba jestem,Dobrze ze obiad mam tylko ziemniaki obrac i makaron ugotowac,nawet dzis zabardzo sprzatac nie bede,wiec poswiece sie lezeniu i zajmowaniu dziecmi,

Cześć Dziewczyny :)

Dorotka, u nas wszystko po staremu, ale jakoś nie mam czasu napisać, ciągle coś sobie znajduje do "roboty" ;) Jestem w szoku, jak Ty często chorujesz! I Twoje dzieciaki też często chorują :( Bidulki. Pewnie zarażacie się od siebie nawzajem. U nas z chorobami spokój, ja zdrowa, młody też zdrowiutki.

Jak tylko uporam się z pracą (zaangażowałam się w pewien projekt) to nadrobię zaległości w spotkaniach z Wami dziewczyny! :)

Byłam dzisiaj na promenadzie ale deszcz nas wystraszył i strasznie zmokłam! (młody na szczęście nie, folia do wózka - bezcenna!)

Aleksandra, opowiadaj jak było na tych zajęciach twórczych dla dzieci? Niestety nie mogłam iść, ale pójdę za tydzień albo za tygodnie.

Patrycja, też byłam w sobotę na meczu w nowej hali na zawodziu :) Byłam z mężem i paczką znajomych, ale niestety Cię nie widziałam :( Młodemu zostawiliśmy z babcią, taką sobie rozrywkę i odskocznię zafundowaliśmy ;) Patrycja może kiedyś razem wybierzemy się na tego typu rozrywkę? Mecz, kręgle, czy coś w tym stylu.

Ostatnia edycja:
BETI z tym moim balaganem to wcale tak zle nie bylo:tak:

ASIU ciesze sie ze u was wszystko dobrze i ze zdrowi jestescie,jak tylko sie wykuruje to musimy sie spotkac na klachy :tak:

Ja czuje sie coraz lepiej,mysle ze jutro juz bedzie calkiem ok :-).Ogolnie dzien minal spokojnie,wieczorem jak moj wrocil to pojechalismy na pkp,kupic bilet dla mnie i dla dzieci na jutro do katowic.Wiecja jutro wstaje o 5.30,o 6,10 budze dzieci i tylko ich ubieram i o 6,40 wwychodzimy z domu,7,20 mamy pociag do katowic,wroce pewnie popoludniu bo troche sie pomecze z nimi na poczekalni wrrrr,jak bede miala sily to jutro wieczorem zajze,3 majcie kciuki abym jutro nie zwariowala bo cos ostatnio cierpliwosci mi brakuje wrrrr

reklama
BETI dziekuje za kciuki.No tezmnie to przeraza aleja zahartowana bo z dzieciakami jade zazwyczaj sama do dziadkow do rybnika pociagami wiec wiem co to znaczy,Dzis bedzie o tyle gorzej ze jak to w szpitalach naczekam sie a tu bede musiala latac za alakiem bo on ciekawy swiata hihih ale coz choroba Oliwki wazniejsza i trzeba sie poswiecic dla Oliwki WSZYSTKO i jeszcze jak wyjde z pociagu to przez te remonty nie wiem skad jedzie autobus na ligote i to jest najgorsze ale koniec jezyka za przewodnika i dam rade :tak:.

Wiec ja juz zwarta i gotowa,zaraz budze dzieci i ubieramy sie i lecimy,Milego dnia

Do góry