reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Częstochowy JEDNOCZMY SIĘ :)

dorota a dla dziewczynki miało być Nadia. A Niko w porzadeczku :) udało nam się w końcu zaliczyć bilans dwulatka pani doktor stwierdziła że troche duży i trochę dużo waży ale ważne że równo centylowo wzrost z wagą. A tak po za tym szaleje strasznie i może w piątek uda nam się podjechać na promenadę bo tam może latać gdzie chce :)

reklama
BETI wiesz bo ja piekna ladna i gladka jestem hihihi zart:-D:-D.

ANIU fakt NADIA mowilas mi :tak:.Zapraszam jutro na Promcie,daj znac na tel to sie umowimy,daj tylko strzalka bo wiesz zeja do orenga moge dzwonic ;-)

No i oczywiscie jak to z moja kolezanka plany sie zmienily wrrrrrrr,chyba przestane ja lubiec hihihih zart.Wyszlo ze ona ma jeszcze cos tam w urzedzie miasta do zalatwienia i z ta praca i ona nie wie ile jej to zajmie a nie chce abym ja nie zdarzyla do UP bo ja dzis tam musze byc.I robimy tak ze obie jedziemy do urzedu miasta zaniedlugo,ja zloze sobie wniosek o dowodbo juz mam niewazny dowod ,po ona sobie pojdzie z dziecmi do pracodawcy a ja do up,jak ona bedzie szybciej todo Up do mnie podejdzie przypilnowac mi choc oliwke :-).

Wiec ja dzis troche urzedowy dzien,MILEGO DNIA laseczki kochane

dorota oj biedaku to się nabiegasz dzisiaj po urzędach. Mam nadzieję że szybciutko i bezproblemowo uda Ci się wszystko załatwić :)
Nie chce któraś groupona na 3 wejśca na rollmasaż za 20 zł ??

Aniu ja dziekuję nie mam czasu na takie cudeńka
Beti nie mam kiedy jechać ciągle coś zalatwiam latam męża nie ma ... Jesli masz komu dać innemu ciuszki daj smiało :>
moje dziecko przechodzi bunt pije mleko w nocy dzisiaj 2x szok normalnie , jest uparty nie posłuchany już na niego nic nie działa mam dosyc wykoncze się

ANIU dzieki jakos dzis przezylam z tymi urzedami:tak:.

ALEKSANDRA kochana na pocieszenie dodam ze moj alanek ciut starszy a do dzis pije cyca kilka razy w nocyi tak codziennie,zawsze.Wiiesz kwestia przyzwyczajenia.A twoje jest na piersi?butli?

Wiec tak jak zawsze u mnie nie ma co planowac bo pozniej zawsze wychodzi inaczej.Rano przed 9 wyszlam a wrocilam po 14 wiec troche sie nalatalam,Rano najpierw poszlam z kolezanka i w sumie 4 dzieci do jej niedoszlego szefa,ona juz ktorys raz tam lazi i chyba nici z jej pracy czyli z mojego pilnowania dzieci tez.Pozniej w urzedzie miasta bylysmy ale ja aktu malzenstwa zapomnialam wiec pojde sobie ten wniosek zaniesc jutro,wiec w urzedzie miasta nic nie zalatwilam,pozniej w urzedzie pracy jakies 1,5 godziny sie nasiedzialam ale nie blo zle.Na szczescie w domu obiad mialam,my juz z dziecmi po obiadku zaraz ide troche poogarniac bo syf straszny mi sie zrobil i frytek mnie i oliwce sie zachcialo wiec zaraz zrobie :-)

Aleksandra, to nie tak że ja chcę komuś dać ubranka. Chodzi o to że one stoją od dwóch tygodni w przedpokoju i ich nie wynoszę bo czekają na Ciebie, a pudło za ciężkie żeby z nim latać w te i spowrotem, ale spoko wyniosę. W sobotę ma przyjechać kobitka z dzieckiem do mnie, w sprawie opieki więc już będzie czysto :)

Dorota, powiedz koleżance że jak szuka pracy to lepiej nie wyskakiwać z dziećmi. Szef od razu przerażony a ona skreślona. Dzieci to prywatna sprawa- lepiej się nie chwalić- taki kraj...

Dorota - na butli jest , mlody spi dzisiaj z tata bo jestem nie wyspana i jutro o 7 do mopsu
Beti - rozumiem jak bede miala przyjechać od razu napisze wiec poki co nie wynos jak nie potrzeba:>

ALEKSANDRA to zycze mimo wszystkiego milego dnia w urzedach.

Na 10ma przyjsc kolezanka na kawke .Do warzywniaka na promenade musze sie przejsc,ogarnac i obiad jakis dzis zrobic ,spacerek i tyle w planach.Z urzedu dzis zrezygnowalam ,pojde w nasteonym tygodniu:tak:.

ASIU co tam u Ciebie i Kubusia????????

MILEGO DNIA.

Witam słonecznie.

aneczka852 gratuluje kolejnej kruszynki.

U nas dzisiaj w nocy uruchomili ogrzewanie, znowu będzie wojna, ja zakręcam termostat, T odkręca:)
Ząbków nadal nie mamy, jak pójdą wszystkie na raz, to nie wyrobimy.

aleksandra87 jak po zajęciach?

Jutro wybieram się na Mecz o Superpuchar Polski Skra Bełchatów - Resovia Rzeszów w nowej hali na Zawodziu, będzie czad!
Nabyłam sobie taki akumulatorowy odkurzacz
Zobacz załącznik 502948, bardzo fajna sprawa, jestem zaskoczona jak mocno ciągnie.

Dzisiejszy poranek

Zobacz załącznik 502944

Ostatnia edycja:
reklama
Do mnie dzisiaj się zjeżdża 6 osób i grilla robimy, więc z kuchni raczej nie wyjdę ;)

Macie może jakieś sprawdzone popisowe dania z grilla? Mam ryby, cycki kurze i schab, do tego sałatka pomidorowo-ogórkowa, ale chciałabym coś jeszcze ;)

Do góry