reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Częstochowy JEDNOCZMY SIĘ :)

U nas w tym sezonie grillowym hitem jest gotowa karkówka i boczek w marynacie z Biedronki, chyba Sokołów jest pakowaczem. A do tego robię szaszłyki warzywne: papryka, pieczarka, cebulka, cukinia, bakłażan, co tam akurat miałam pod ręką. Oczywiście chlebek grillowany z masełkiem czosnkowo-ziołowym, a do sałatki z pomidorów i ogórka dodaje jeszcze mozzarellę.
Także u nas bez szaleństw. Prosto i smacznie.
Życzę udanego grillowania.

reklama
Dorota, szkoda że sobie darowałaś dziś urzędy, bo tak robi wiele osób i dzięki temu w piątki jest luźno w urzędach- każdy myśli już o weekendzie

Nulini, później poszukam przepisów-może co znajdę. Z tego co pamiętam to pyszne są szaszłyki- kurczak zawinięty w zblanszowane paski pora.

Jutro przyjedzie kobitka na rozmowę z dzieckiem do pilnowania, trzymajcie kciuki.
Nie wiem ile zawołać za 1h... dwa razy w tygodniu od 7.30 do 17.00, jak myślicie?

Ostatnia edycja:
No witam pojechalam do MOPSU i wyszłam po niecalej godzince:>
teraz leze bo spac mi sie chce a zupka sie robi
po zajeciach ciekawie ale juz mi oczy sie kleja i i de sie drzemnac potem poodpisuje:>

ALEKSANDRA super ze zalatwilas tak szybko wszystko w MOPSIE :-).

BETInie to ze sobie odpuscilam ale w sode bede tam niedaleko to wtedy pojde do urzedu miasta:tak:.

NULINI jak tam gril?????

Ja wsttalam z mega silnym bolem gardla wrrrrrr ogolnie zle i slabo sie czuje,co zas mnie cos bierze?bo 2 tygodnie bycia zdrowa to za dlugo?:angry::angry:.Ogolnie czuje sie jakbym miala sie rozlozyc,za wczasu wezme sobie kupie w aptece cos i zaaplkuje aby sie nie rozlozyc.
Dzi moj w domu wiec luz,zakupy jakies zaliczymy,ide posprzatac ,pozniej jakis obiad,i moze na chwile na pl.zabaw z dziecmi pojdziemy :-).milego dnia

Nulini, jak się udało grillowanie?

Dzisiaj biorę się za mycie okien...

A jutro w dzień jestem sama bo mój jedzie na mecz... Może któraś mamusia ma ochotę do mnie wpaść? Albo ja przyjadę???

BETI a co robisz w poniedzialek? bo ja juz wczoraj mialam smsy do Ciebie pisac bo myslalam aby w poniedzialek rano pojechac do ciebie poki dzieci mam zdrowe ,bo to u nich nigdy nie wiadomo.
Moze jakby ci w poniedzialek pasowalo a ja sie nie rozloze tatalnie to ja moge was w poniedzialek odwiedzic :tak:.

Moj poszedl z dziecmi na plac zabaw,ja sobie chwile polezae i dolacz do nich ale pojdziemy dobedronki bo w lodowce swiatlo,ogarnelam mieszkanie resztkami sil,wrocimy to zapiekanke walne i po obiedzie hihih.

A grill tak sobie, towarzystwo się popiło, trochę dla mnie za długo, bo już usypiałam przy stole, no i jako trzeźwa nie kumałam fazy pijanych... I dzisiaj cały dzień dojść do siebie nie mogę, bo jestem niewyspana :/

Idę na zakupy, bo w lodówce światło :/

Dorota, w poniedziałek jestem w domu- wal śmiało!

Dziewczyny, dzięki za zaproszenia, ale mecz przeniesiony więc i ja zostaję jutro w domu.

Od pierwszego listopada prawdopodobnie będę pilnować dzieciaczka 2-3 razy w tyg. 9,5 mies będzie miał wtedy....trochę się boję czy podołam- taki mały i okularki nosi no i chłopczyk...a ja nigdy przy takich małych instrumentach nie grzebałam :baffled: Dorota- liczę na Twoją pomoc :)

Mój właśnie robi grilla :) Idę na piwko, miłej niedzieli !!!!!!

reklama
NULINI no wiesz trzezwy z pijanym sie nigdy nie dogadaja:cool2:.i co kochana doszlas do siebie juz? wyspalas sie?

BETI kochana rozlozylam sie totalnie wiec nie chce was jutro narazic na cos wiec jutro zostane w domu,A masz czas wolny w czwartek? do czwartku to juz powinnam byc zupelnie zdrowa,we wtorek caly dzien bede w katowicach bo mam z oliwka endokrynologa z ta jej choroba,jade z alankiem i oliwka sama pociagami i w tym szpitalu spedze pol dnia na poczekalni wrrrr,bo zawsze tak jest,W srode mam laryngologa z alankiem wiec jakby ci pasowalo to w czwwartek rano wsiadam w autobus i jestem z dzieciakami u Ciebie?
A jesli chodzi o chlopca to CHETNIE POMOGE
ale obsluga chlopca jest taka sama jak dziewczynki :-)Wiesz bedziesz miala przedsmak na kolejne dziecko:tak: .Jesli ja zajme sie tymi chlopcami odkolezanki to w sumie bede miala3 chlopcow:-p.

A taak swoja droga to nie wiem kiedy i czy dojdzie do tego zebym zajela sie tymi dziecmi wieckochana powiec mi skad Ty znalazlas tego swojego chloca?to dziecko od znajomych? dalasogloszenie?gdzie?bo i ja jak tych od kolezanki bym nie pilnowala to zastanawiam sie nad opieka wlasnie nad jakims 1 dzieckiem ale nie wiem jak to ugrysc:cool2:.

Wiec ja sie rozlozylam,wczoraj to byla masakra jedna wielka,dzis jak narazie odkad wstalam to jest ciut lepiej,ale ogolnie bardzo zle sie czuje,do wtorku musze dojsc do siebie bo jade z dzieciakami do tych katowic wiec musze miec sily .Milej niedzieli

Do góry