reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Częstochowy JEDNOCZMY SIĘ :)

Beti, zastanawiałam się nawet nad spacerkiem do Ciebie, ale boję się, że Młoda zacznie się wściekać :) Zawsze krążę blisko domu, co by w razie czego szybko wrócić ;)

Młoda wczoraj o 18 dostała temperatury, 38,2 ale po syropku spadła i w nocy już nie było gorączki... Oby to paskudztwo poszło precz! Zaraz się zbieramy do miasta, bo musimy wreszcie ten parszywy MOPS załatwić...

reklama
ALEKSANDA teraz te zeznania do rodzinnego przyjmuja tez w mops na niepodleglosci,tam jest o wiele mniej ludzi,wiem ze przyjmuja od 7.30 ale nie wiem do ktorej pewnie minimum do godz 14.

ANECZKA ojejku to sie strachu najedlisci? dobrze ze wszystko jest ok.

Ja juz na dzis chyba wszystko zalatwilam,kase z mopsu odebralam bez problemu,klopoty zaczely sie w urzedzie skarbowym bo inaczej poinformowali mnie w urzedzie skarbowym w czestochowie a tu zas okazalo sie cos innego ,pozniej w mopsie zlozylam prosbe o wydanie papierow ze od 1 listopada rodzinne w czestochowie a pazdziernik dostane jeszcze tu i w pazdzierniku bede sobie zalatwiala w czestochowie wiec mysle ze jakos to pochytam :-).
Bylismy tez w orengu aby wziasc nowy telefon i dostalismy zgode itp ale nr telefonu nie chce przyjsc i skonczylo sie ze wyszlismy i babka ma do nas zadzwonic jak system naprawia,mam nadzieje ze zadzwoni dzis bo jutro to ja tam isc nie bede mogla bo dzis wracamy a chcialam to tu zalatwic.Ja bym miala nowy telefon,ten moj mialby moj a on mialby ta nowa taryfe hihih,poprostu taka zamiana :-).
Po 19 wracamy do domu pociagami,po 23 pewnie dotrzemy do domu szok hihihi

Czesc dziewczyny,
Pochwalę się Wam bo bylismy na tych badaniach prenatalnych i na 70 % będzie drugi chłopak :)
aleksandra wydaje mi się że mops otwarty jest do 16 ale nie jestem pewna.
dorota no troche bylo stachu ale najwazniejsze że w porządeczku wszystko :O)

ANIU kochana no to ja grauluje CHLOPAKA ,bedzie ekonomiczniej ;-),jakies propozycje imienia? a jak badania? jak nic nie piszesz to pewnie dobrze?

Wiec my juz w domku,hura,kolo 22,30 bylismy w domu,udalo sie zdazyc w 3 minuty na przesiadke na drugi pociag i dlatego wczesniej wrocilismy,dzieci popadalay przed 23,ja pranie sobie krotkie jeszcze puscilam,wlasnie sie wiruje,powiesze i ide spac :tak:.Dobranoc

dorota dzięki za troskę, wszystko w porządeczku mały rośnie ma już 62 mm :) i wszystko jest ok. A co do imienia jeszcze nie myśleliśmy bo czekaliśmy na czas kiedy poznamy płeć :) a w sumie od poniedziałku to mało się widzieliśmy z Grześkiem żeby na spokojnie siąść i coś razem ustalić :) a ja miałam imię dla dziewczynki :)
Cieszę się że Wam droga w miarę szybko minęła :) pewnie padnięci jesteście

A ja dzisiaj skorzystałam z faktu, że mąż nie musi jechać na uczelnię i skoczyłam na tą vacu bieżnię :D Lało się ze mnie jak z myszy! Ale super, taki wysiłek z rana, to się energię na cały dzień ma :)
Aneczka, wielkie dzięki! :D

ANECZKO to czekamy na propozycje imion:tak:a tak z ciekawosci to dla dziewczynki jakie imie mialas?
Jak tam NIKOS????

NULINI aparatko ja po takim wysilku rannym to nie mialabym juz na nic sil :cool2:

ALEKSANDRA tto zycze abys wszystko jutro sprawnie zalatwila i malych kolejek :tak:.

Ja mam dzis zly dzien,bezkija do mnie nie podchodzic,Na szczescie dzien sie konczy,jutro bedzie lepiej :tak:.Maz dzis byl w domu wiec zupe zrobil i na jutro zostalo a wieczorem na kolacje razem a on wiekszosc leczo zrobilismy i na jutro tez zostalo wiec jutro mam spokoj z obiadem.
przed 8 rano kolezanka przyprowadzi mi jutro te dzieci ale na gora 2 godziny bo ona tylko jedzie podpisac umowe,Ona wraca po dzieci,zabiera do siebie moja oliwke a ja z alankiem lece do urzedu pracy bo mam jutro termin do urzedu a z alankiem tylko bedzie mi latwiej niz z 2 dzieci.A oliwka lubi tego swojego kolege olka wiec sie pobawia a nie wynudzi sie w urzedzie

reklama
Dorota, mieszkasz tu od niedawna, a już masz takie układy koleżeńskie! super!!

Aneczka, gratuluję chłopaka, najważniejsze że zdrowy!

Dziewczyny, tak się bałam jechać do mopsu...byłam dzisiaj- bo w środy czynny do 18, zebrałam z domu niewypełnione papiery bo w kolejce uzupełnię, a okazało się że NIKOGO nie było! Weszłam z marszu i przy babeczce wypełniałam, jeszcze mi podpowiadała :) Kolejka była od rana i skończyła się 15 minut przed moim przyjściem czyli o 17.15 :) Jednak nie ma to jak wiocha :)

Nulini, dajesz radę, Ty to maszyna jesteś! Jeszcze pewnie ze 2 h byś na zwykłej bieżni polatała :)

Aleksandra, nadal chcesz te ubranka?? Napisz kiedy możesz przyjechać

Ostatnia edycja:
Do góry