reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Częstochowy JEDNOCZMY SIĘ :)

Dorota to masz ranne ptaszki w domku my to razem śpimy tak gdzieś do godz 8-9 dzisiaj wstaliśmy o 8.30 :)
A o której się wybierasz do tej przychodni bo ja z okna widzę przychodnię matki i dziecka :) więc może uda nam się spotkać :)

miłego dnia chociaż jest tak szaro że nie nastraja to pozytywnie :/

reklama
ANECZKA wiesz jutro pojade do tej przychodni matkii dziecka,sama niech wiem o ktorej,jak sie rano ogarniemy ,mysle ze tak kolo 11 bylabym w przychodni,jak masz ochote to chetnie sie sptkamy :-) tylko gdzie co i jak ? :-).

NULINI I BETI oj wy silowiczki:-D:-D:-D,to zycze malo zakwasow :tak:

Ostatnia edycja:
Ale pogoda paskudna! Szaro, buro i wieje brrr. Byliśmy rano na krótkim spacerku ale zimno było więc szybko wróciliśmy. Muszę już zacząć młodemu czapkę zakładać. A teraz znów pada... Jak przestanie padać do późnego popołudnia to zakładam młodemu kalosze i ruszamy na spacer. Pogoda niestety nie nastraja pozytywnie :(
Młody póki co trzyma się zdrowo i nie choruje, a z tego co widzę większość z tutejszego forum albo po chorobie albo w trakcie chorowania...

Nulini na którą siłownie chodzicie? 3 godziny na siłowni? Jesteście siłaczki! :)

asia, miałyśmy wejściówki do Fittime'a na Stradomiu, dostałyśmy na Ladies Night ostatnim :) Najpierw godzinka ćwiczeń na stepach, później ponad godzinka na siłowni, później sauna i kąpiel :D Mmmm, ale mi cudownie :D

NULINI sauna hmmmmmmm ale fajnie:tak:.

ASIU to podziwiam ze spacerujecie w taka brzydka pogode,super ze Kubus trzyma sie zdrowo:tak:,zaniedlugo jak tak bedziecie zKubusiem spacerowac to zapraszam na spacerek do mnie :tak:.

Alanek spi,oliwka sie bawi.
Wieciecojak ja nielubie takich ludzi,kolezanka miala mi dac sygnal czy przyniesie mi dzieci czy nie a ta milczy,ja dzwonilam ale ona nie odbiera,nie lubie takiego zeggos bo jak sie z kims czlowiek umawia topowinien sie wywiazac choc z tego zeby choc dac znac jakos ze sie nie przyjdzie aby taka osoba nie czekala itp wrrrr.

Ja ledwo żyję..bez wieczornej gorącej kąpieli się nie obejdzie! Już teraz czuję wszystkie mięśnie- a co będzie rano??:eek:
Ale mimo to, cudnie jest wyjść z domu i zrobić coś egoistycznego :) i przy tym choć odrobinę nadrobić plotkarskie zaległości :)
Dzięki Nula za miłe przedpołudnie :*********

Z Młodą juz ciut lepiej, dałam jej rano pyrosal i flegaminę i mniej chyrla, nie wiem czy iść do lekarza....

Dorota, Twoja koleżanka jest naprawdę niepoważna...
A co do sauny...to w tej było wyjątkowo upalnie- nie dałam rady...

Odsprzedam kupon na 1- razowe wejście na squasha dla jednej osoby na 1h. Kupon jest wart 32- 48 zł, ja go puszczę za 20zł. Ważny do 13.10.2012 Fittime na ul. Piastowskiej

Ostatnia edycja:
Dziewczyny mam dwa groupony do sprzedania bo kupiłam żeby zadbać o siebie a tu bach i okazało się że jestem w ciąży :)
może byłaby któraś zainteresowana. Gropouny ważne do 12 października
1. 3 wejścia na rollmasaż (29 zł ) sprzedam za 20 zł (Rollmasaż– trening całego ciała na urządzeniu wyposażonym w specjalne rolki z wypustkami – redukcja cellulitu, rozstępów i tkanki tłuszczowej, poprawa metabolizmu, detoksykacja i więcej )
2. 5 wejść na vacu bieżnie (47 zł ) sprzedam za 35 zł (Vacu bieżnia– bieżnia zamknięta w kapsule z podciśnieniem – 4-krotnie szybsze spalanie tkanki tłuszczowej – utrata do 30 cm w obwodzie ciała po 20 treningach)
Obydwa groupony do Baja-fit a tu ich strona BAJA-FIT - Odchudzanie Częstochowa,Fitness Club,Rollmasaż.

reklama
Do góry