reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Częstochowy JEDNOCZMY SIĘ :)

ANECZKAmnie sie teraz NIKODEM strasnie podoba :tak:,a jesli chodzi o NADIE to jak bylam z Alankiem w ciazy to jakby byla dziewczynka to miala byc wlasnie NIADIA:tak:.A teraz znasz juz plec? dziewczynka ma byc? czy jeszcze nie wiecie?

BETI kurcze kochana mam nadzieje ze Poli nie zlapala kataru od moich dzieci,jak sie widzielismy to oliwka ani alan kataru wtedy nie mieli,ale jak przeczytalam twojego posta to jakos zmartwilam sie czy aby oli Poli nie zarazila:-(.

My na sacerku bylismy,teraz zupy z oliwka pojadlam a alan spi.

Od Srody bedeopiekowala sie dziecmi od kolezanki,kilka godzin dziennie od poniedzialku do piatku,w tym ze teraz mam to skomplikowane bo w tym tygodniu 2 dni a w nasteonym jade do rybnika wiec zas 2 dni odpada ale jakos sobie to z kolezanka poukladamy a ja dorobie sobie jakiegos grosza:tak:Nie potrwa to dlugo bo niby ja siedze w domu ale zawsze mam cos tez na glowie a z 4 malych dzieci to ciezko,albo raz moje chore a raz jej wiec tezkomplikacje sa ale narazie sie nimi zajme,zahartuje sie w ilosci dzieci hihihi,W srode chrzest bojowy bede miala:tak:.
W sumie beda wiekowo tak:4 latka moja oliwka,4,5 roku jej Olek,alanek rok i 9 miesiecy i Patryk ROK czyli 4 malych dzieci hihihihih.

reklama
dorota :) nie płci jeszcze nie znamy może w poniedziałek dzidzia zechce się pokazać :) mamy badania prenatalne :) A cieszę się że Nikodem się podoba nam się od razu spodobało.. To do dzieła i trzeci dzidzius może się uda chłopczyk i będziesz miała małego Nikosia ;)
Wow 4 dzieci pod opieką gratulację odwagi :)

ANECZKA no 4 dzieci,sama zobacze jak to bedzie:tak:,moj mnie meczy o 3 dziecko:-pCo ma byc to bedzie:tak:,hmmmm moze kiedys jakis NIKODEM bedzie ;-).
A ja zycze aby dzidzius pokazal na badaniach swoja plec :tak:

Miezylam moje dzieci i z moich wyliczen wychodzi ze

OLIWKA 94,5 cm

ALANEK 91,5 maly kolos ;- )

Ostatnia edycja:
dorota Oj to Oliwka drobniutka :) mój ma dwa latka i ma 95 cm i 16 kg :) mały wielkolud :)
Trzymam kciuki za cierpliwość do 4 dzieciaków.

Beti i jak tam Pola bardzo zasmarkana ?? Biedak mały ;(

a my dziś spacerkowo :) w sumie od rana na dworze, tylko wróciliśmy do domku na obiadek i dalej maszerowaliśmy :) a jutro jak ładna pogoda to uderzamy na promenadę :)

Dorota, nie martw się, Pola na pewno nie zaraziła się od Twoich dzieciaczków bo zbyt dawno to było. Dzisiaj chodziła i smarkała, nauczyła się wydmuchiwać z nosa :)
Twój mąż chce trzecie dziecko, ale to Ty siedzisz z nimi całymi dniami...ja bym się grubo zastanawiała....
Ja prawdopodobnie niedługo pójdę do pracy. A jeśli nie pójdę to też mam dziecko do pilnowania, tyle że 7letnie- odebrać ze szkoły i 3,5 h u mnie w domu, tydzień pracy-tydzień wolny. Zobaczymy co przyniesie los...tak czy owak jakaś kaska wpadnie na waciki :)

Czesc dziewczynki.
tym razem moja mala dopadlo chorobsko. a wiecie co? angina:-\ beti chyba zarazila sie internetowo:-) ale lekarz byl, antybiotyk dany, goraczka zbita... zeby tylko szybko ja piscilo bo tak mi jej stasznie szkoda....

BETI ja tez juz o tym myslalam aby odplatnie zajac sie jakims 1 dzieckiem ale wlasnie takim jak ty piszesz ciut starszym .Zobaczymy co zycie przyniesie :tak:

KACZUCHA zdrowka dla malej .

ANECZKA moj alanek to tez taki maly wielkolud hihih a Oliwka malutka z racji choroby ZESPOLU TURNERA,
Mowisz ze na Promcie sie wybierasz? a o ktorej?

BETI uff jaka ulga ze nie od moich sie Poli zarazila,dzielna Poli ze umie wysmarkac nosek :-).Kochana maz chce 3 dziecko ale ja tez zawsze chcialam miec 3 dzieci i koniec hihihih.

Kolo 9/10ma przyjsc kolezanka do mnie z tymi dziecmi aby glownie ten roczny sie ze na oswoil i do nowego miejsca.Pozniej musze jechac ze skierowaniem do alanka do laryngologa do matki i dziecka .MILEGO DNIA

Oj jaka tu cisza

Dorota dopiero teraz przeczytałam posta :) byliśmy na promenadzie ok 17 pospacerowaliśmy z 1,5 godzinki :) Następnym razem dam znać wcześniej może uda nam się spotkać :)
Udało Ci się laryngologa załatwić ??

Miłej nocki

ANECZKA tak zalattwilam se laryngologa w matki i dziecka telefonicznie na 3 pazdziernika ale do 5 dni musze podjechac ze skierowaniem,WWczoraj mi sie to ne udalo,dzis bede miala w domu 4 dzieci ale jutro od dzieci mam wolne wiec jutro do tej przychodni podjade :tak:.No daj znac nastepnym razem wczesniej to sie spotkamy na spacerku :tak:

No jakas tu cisza,chyba mamuski zaparacowane?????:-p

Moje dzieci powstawaly juz przed 7 ,ja jakas nieprzytomna,wlasnie kawke pije i pralke juz wstawilam,zaraz poogarniam i mieso na gulasz zrobie bo o 10 przychodzi kolezanka z tymi dziecmi,o 11 ona wychodzi i ja zostaje sama z 4 wiec czasu na sprzatanie i gotowanie miec nie bede tylko bede sie z nimi bawila,zwlaszca klopot bedzie z tym rocznym i alankiem zazdrosnym ale jakos chyba dam rade,3 majcie kciuki,pozniej zdam wam relacje
biggrin.gif

reklama
Juz jestem zla troche na ta kolezanke bo u niej to zmienia sie jakw kalejoskopie,dzieci u mnie nie ma narzie,kolo 12 powinnam sie dowiedziec czy dzis przyjda czy moze w piatek czy od nastepnego tygodnia jak wroce z rybnika.

Ja juz obiad zrobiony,mieszkanie wysprzatane,pranie powieszone tylko odkurzyc i podlogi przetrzec i luz
biggrin.gif
.
Myslalam ze bedzie dzis w miare fajnie i chcialam wyjsc na dwor ale nie wychodze bo ciemno u mnie,wieje i zaraz bedzie padalo ale zimno wrrrr.

Do góry