reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Częstochowy JEDNOCZMY SIĘ :)

reklama
ALEKSANDRA to milego roczku :tak:.
NULINI i jak byliscie na promci? nawet nie wiedzialam ze jakas impreza dzis tam jest,my niestety nie poszlismy bo po 1nie wiedzialam a po 2 dzis juz dosc dlugo na dworze bylismy wiec wystarczy:tak:.Jak spottkanie ze znajomymi?

PATRYCJA zdrowka i udanego weekendu.

My rano byli w auchanie,dzieci sie tam pobawily na tym placu zabaw:tak:.Alan sie uspal w drodze powrotnej wiec spacer jeszcze zaliczony.

Niestety moje oba dzieci juz z katarem:wściekła/y:.

Co tu takie pustki mamuski?

U nas dzien spokojny,wiekszosc dnia w domuu,troche porzadku z moim u dzieci w pokoju zrobilismy:tak:,spacerek ponad 2 godziny zaliczony,teraz szykujemy sie do spania.Dobranoc

U nas cały dzień na roboczo...ale w zamian łazienka robi się ładna, szkoda że nie sama :)
Niestety, w ramach spacerku było przejście do ogródka po marchew...
Dobranoc

A my dziś mieliśmy dzień lenistwa :) wczoraj za to były imieninki Nikosia i robiliśmy imprezę urodzinowo-imieninową dla naszego słoneczka. Jej ile było roboty od rana a goście rozeszli się dopiero ok 23 i zaraz po ich wyjściu padłam. :)
Dzisiaj nawet nie ruszyliśmy się z domku leniuchowaliśmy cały dzień :) aż mi wstyd ale chyba taki jeden dzień byl nam baaardzo potrzebny :)
Miełego wieczorku i nocki :)

BETI no szkoda ze takie remonty sie same nie robia:-p.Jak juz lazieneczke zrobicie to napewno wpadne ja zobaczyc:tak:.

ANECZKA super ze impreza Nikosia udana.Mnie i mojemu ostatnio bardzo podoba sie imie NIKODEM :tak: .A teraz macie juz jakies imiona przygotowane dla drugiego malenstwa?

ALEKSANDRA oj to niedobrze ze z siuskiem malego cos nie tak,czekamy na wiesci co u was,a propo tego lasku no to juz wiem gdzie on jest,to nie az tak daleko odemnie,taki dluzszy spacerek :tak:.

Zmienilam date alanka w szpitalu na 8 pazdziernika a teraz musze sie dostac przed tym 8 pazdziernika do przychodni matki i dziecka do laryngologa,po 9 musze dzwonic mam nadzieje ze sie dostane.

Dzis sloneczny dzien ma byc wiec pewnie z dziecmi spacer zalicze,ciasto kruche ze sliwkami dzis chce zrobic,2 okna przemyc tam gdzie wczoraj powiesilam czyste firanki:tak:.Wczoraj z moim bawilismy sie na balkonie w zaslanianie balkonu przed srajacymi i smierdzacymi golebiami,Ogolnie nic do golebi nie mam ,nawet moglabym je dokarmiac ale tam gdzie jest balkon to maja ten pokoj dzieci i powiem wam nawet jak okno zamkniete to czuc te golebie mimo ze ja co chwile na tym balkonie sprzatam ale to i tak nic nie daje.Wczoraj przywiesilismy firanke na balkonie tak ze golebie juz nie wleca:tak:.

Milego dnia

Aleksandra to daj znać co z maluszkiem, mam nadzieję że nic strasznego i szybciutko minie :)

Dorota teraz nie mamy jeszcze imienia tak jak przy pierwszej ciąży dopiero jak poznaliśmy płeć to się zastanawialiśmy :) ale jakoś nie wiem skąd przyplątało się do mnie imie Nadia :) Fajnie musi wyglądać firanka na balkonie :) my mamy też taki problem tyle że przy oknach parapety cały czas mamy z niespodziankami zostawionymi przez gołębie ;( nie lubie tego bardzo bo parapety wypadałoby myć je przynajmniej raz na tydzień.

MY zaraz się zbieramy idę załatwić dwie rzeczy na mieście i może wybierzemy dzisiaj na promenadę :) taka ładna pogoda że trzeba wykorzystać :)

reklama
A moja Pola cała zasmarkana...chodzi i dmucha nos na okrągło...muszę zrobić zapas chusteczek...
W domu remontowy meksyk...ręce opadają....
Mam nadzieję że do niedzieli skończymy, choć marzy mi się jeszcze malowanie :szok:

Moje dziecko tak intensywnie dmuchało nos że mało co nie skończyłoby sie na pogotowiu! Nawpychała sobie papierowych kulek do nosa i się darła że ją katar boli, pół godziny wyjmowania, płaczu i nerwów- aż migrena chyba mi sie kroi..

Ostatnia edycja:
Do góry