reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Częstochowy JEDNOCZMY SIĘ :)

asia, ja się rejestrowałam 2,5 tygodnia temu i to za 3 czy 4 podejściem, bo za każdym razem miałam przed sobą po 30-40 osób... Widocznie miałaś jakiegoś ogromnego farta, że ludzi nie było :D

reklama
Jejku jaka straszna pogoda nic sie nie chce :/ a my dzisiaj tyle załatwiania i powoli szykowanko bo w sobotę robimy spóźnione urodzinki naszego szkraba :) bo najpierw wakacje później dziadek w szpitalu, następnie mąż w weekenedy musiał do pracy iść i wreszcie nam się udało. :) Więc mamy trochę teraz na głowie zejdzie się trochę ludu na sobotę :)

Widzę że część z was ma do załatwienia sprawy w MOPSie więc jak będziecie załatwiać to zapraszam na kawkę :) bo ja niedaleko mieszkam :)

ASIA masz racje pogoda depresyjna i musimy sie 3 mac razem:tak:.

No w UP jest masakra ale na szczescie ja juz mam po i udalo mi sie zarejestrowac.

ANECZKA ja mopsa zalatwiam jeszcze w rybniku wiec to chyba nie po drodze do ciebie na kawke :-D:-D.
Milego dnia.

Dorota - jakas ciotka ma przyjechać do mnie ale moge na chwilkę dosłownie wpaść na promcię . A jak nie to jak wrócisz sie zgadamy :)
Beti - my tez musimy przelozyć spotkanie bo moja przyjaciółka sie otcknela i zaprosila nas na roczek ... wczas .. a M. bedzie w sobote wieczorem dopiero

Zobacz załącznik 499377
Dziele się z wami torcikiem , smacznego :*

Ostatnia edycja:
aleksandra, co to za zajęcia? Bo link który podałaś mi się nie otwiera. Wstaw jeszcze raz linka to chętnie poczytam to może też młodego gdzieś zapiszę ;)

Kupiłam dzisiaj młodemu kalosze, więc jesteśmy gotowi na deszczową jesień :p

reklama
Fajne te zajęcia! Mały by miał rozrywkę. Może też go zapiszę i będą razem z Kacperkiem na nie chodzić :) Szkoda tylko że jest płatne za cały miesiąc z góry :(

Do góry