reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Częstochowy JEDNOCZMY SIĘ :)

dorota, ja byłam o 7.30 ze dwa razy (bo podchodziłam do rejestracji 2 tygodnie :/) i o 7.30 już się jest 30-40 w kolejce... To jest jakaś masakra...

Kurcze, możliwe, że na weekend wpadną do nas znajomi ze swoją półroczną córą i już się doczekać nie mogę, bo jeszcze nie widzieliśmy małej Roksanki :D Pewnie przez te 3 dni będzie wszystko pomieszane, bo dwójka małych dzieci (wiadomo - rytm dnia ;)), ale co tam, będą małe "wakacje" :D

A jutro - wypad do kina na babski wieczór z Beti, o taaak, tego mi trzeba, bo już kwitnę w tym domu...

Ostatnia edycja:
reklama
Beti - 80 wzwyż potrzebuję . Numer przesle na pr.
Dorotko w piatek możemy chociaz na chwilke się zgadac :>

Dziewczyny bardzo bede wdzieczna za ubranka jestesmyw czrnej doopie . Młody wyrasta a my 0 kasy :( mieszkanie pochlonie nas masakra jakas

NULINIA wiem wiem ze idziecie z Beti do kina ,pewnie super wypad bedziecie mialy :tak:.A z tym UPto nawet mi nie mow bo az strach sie bac,Ciekawe ktory bedzie nr juropo 7 rano ale najwazniejsze abym sie jutro zarejestrowala;-).
NULINI I BETI oj wy aparatki kochane:-D.

OLU to najwyrzej w piatek pozniejsza pora np 16 czy dalej pasuje ci bo wczesniej umowilam sie juz z BETI ;-).

Dobranoc

czesc dziewczyny .Pod urzedem pracy bylam dziso 6,45 a kolejkamasakrycznie juz dluga,o godzinie 7.01 ja do rejestracji mialam nr 48 czujecie? po 7 juz nr nie bylo :-(.O 12 wyszlam z urzedu wiec troche sie naczekalam ale grunt ze wszystko w nimzalattwilam,zarejestrowalam sie,dziec ubezpieczam i o to mi chodzilo .

reklama
Z tego co opowiadacie o PUPie to jakaś masakra! Chyba miałam szczęście, bo rejestrowałam się niecaly miesiąc temu, byłam tam po 9 rano i miałam numerek 45 i nie było problemu z numerkami. Poza tym weszliśmy szybko bo facet nam ustąpił gdy zobaczył że jestem z małym dzieckiem.

Ale pogoda! Paskudna! można depresji dostać... Dziewczyny, musimy się trzymać razem i często spotykać :p

Do góry