reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Częstochowy JEDNOCZMY SIĘ :)

reklama
Dzisiaj miło spędziłam dzień :) Najpierw odwiedziła mnie Asia z Kubusiem, a po południu skoczyłam do Doroty.
Dzięki Dziewczynki za miłe spotkania :)
Dorota, miło było Cię poznać!!!!!!!
Polecam się na przyszłość, jak nie macie co robić- to wiecie gdzie mieszkam :D

BETI kochana nawet nie wiesz jak mnie bylo milo Cie poznac.Super babeczka z Ciebie :tak:,Aha i szykuj sie ze z Zaproszenia napewno niebawem skorzystam :-D.

Witajcie mamuski,ja tez wczoraj zarabiscie dzien spedzilam.Rano na placu zabaw tez poznalam dziewczyne co mieszka obok mnie,ma 2 dzieci w podobnym wieku do moich:tak:i wlasnie z nia dzis wybieram sie do Urzedu pracy,moze uda mi sie dzis zarejestrowac:cool2::cool2:.
Ona ma chlopca w tym samym wieku co Oliwka i poprostu widac jak sie fajnie rozumieja hi.Pozniej spotkalam sie z nasza BETI I POLA;-),super dziewczyny sa(powtorze jeszcze raz:-D).A o 18.30 podjechala po nas nasza wlascicielka mieszkania i pojechalismy do niej na dzialke ja sobie poiedzialam przy herbacie,dzieci sie pobawily a moj im daszek zrobil:-D,Wrocilismy przed 21 wiec dzieci popadaly.

Dzis ten nieszczesny urzad pracy,ciekawe co mi dzis z niego wyjdzie hihi,Milego dnia:tak:

Ostatnia edycja:
Widzę , że kolejne spotkanie super:)
no wszystkie kobitki to super dziewczyny i ich pociechy gwiazdy :)
Dorota dzisiaj ide do biedronki koło mleczarza tej blizej mnie moze na troche wstapie na promenade chociaz nie jestem przekonana .
Dobrze , że dzieciaczki zdrowe .

my te bedziemy skarbówke a potem mopsa załatwiali , bo z kasą krucho dobre chociaz te 68 zł :>
a ogolnie młody zdrowy ja jakis katar ale ja to mam chore zatoki nie zaraźliwe:D
i taktez nudy jaku kaczuchy

a wy dziewczyny nie macie czasem jakis ciuchów po mlodych zalegajacych w szafach ?

Ostatnia edycja:
dorota, jeśli chcesz się zarejestrować w Urzędzie Pracy, to po 8 rano nie masz już czego tam szukać. Byłam dzisiaj po zaświadczenie, że jestem bezrobotna i o 9 już nie było numerków do rejestracji, a w korytarzach ciemno. O 7 otwierają urząd, a żeby się załapać na początkowe numerki, trzeba być ok. 6.30 pod drzwiami.

Ja dzisiaj odebrałam papiery z Urzędu Skoarbowego i Miasta, załatwiłam zaświadczenie z Urzędu Pracy, później jeszcze zakupy w Rossmanie i teraz chłop siedzi w MOPSie, bo trzeba jeszcze jedno zaświadczenie do stypendium... masakra, papierologia je*ana...

Mnie bardziej ciekawi inna rzecz. Codziennie, CODZIENNIE do rejestracji w UP jest full ludzi, nie wiem, ile jest numerków, 60? 70? Więc załóżmy, że codziennie rejestruje się 50 osób. Tygodniowo - 250. Miesięcznie - 1000. Skąd się ci wszyscy ludzie biorą? Czy władze nie widzą, co się dzieje? Że przybywa bezrobotnych na potęgę i trzeba coś z tym zrobić???

Koleżankę ostatnio zwolnili po okresie próbnym. Była sekretarką, przez 3 miesiące dostawała 1111zł, ale praca od poniedziałku do piątku, 8-16. Była zadowolona, ale wiedziała, że coś się święci, bo tydzień przed końcem jej umowy zaczęły się pojawiać w necie ogłoszenia, że właśnie szukają sekretarki, ale żadnych rozmów kwalifikacyjnych nie było... I co? Jej podziękowali, a zatrudnili siostrzenicę prezesa... Bez znajomości nic się nie zdziała na tej wsi...

NULINI wlasnie wiem zetak kiesko jest w czestochowie z urzedem pracy:-(,jakis koszmar.Ja tez tam dzis bylampo 11 i nie bylo nr,rozmawialam z jakas dyrektorka i mowila ze ja sie wyrobia to puszczapo 13 kilka nr jak tamtych ludzi z nr zalatwia,ale bylam tamdo 13,30 i dupa.Jutro zamiezam z domu wyjsc przed 7 rano,pewnie o 7.30 tam dotre to moze na jakis nr sie zalapie,jakas masakra,tylko muszerano specjalnie budzic i targac dzieci do urzedu:eek:

OLU i co bylas juz w tej biedronce?alanek sie wlasnie uspal wiec narazie siedze w domu a wczesniej to mnie nie bylobo bylam u kolezanki a pozniej w tym UP.OLU ja mam te ciuszki dla ciebie :tak:,kiedy sie spotkamy? jutro pol dnia w tym UP bede,po z kolezanka sie umowilam,moze piatek? lub weekend? bo pozniej w poniedzialek jak alan bedzie zdrowy to w poniedzialek jade na caly tydzien do rybnika bo z tamtad do szpitaladokatowic,Daj znac kiedy by ci pasowalo:tak:.

O UP wam juz napisalam,jakas masakra totalna.Alanek mi spi,ja zaraz ide cos zjeesc,oliwka siee bawi.Moze na kawke pojde pozniej do kolezanki,pozniej z M na zakupy trzeba isc bo swiatlo w lodowce:tak:.

reklama
Dotota, dziękuję za miłe słowa, tak do mnie mów :D wpadaj kiedy chcesz!
Powiedz jak Ci poszło w U.P. ? Mam nadzieję że nie wprowadziłam Cię w błąd...

Ja się ociągam z załatwianiem rodzinnego i wychowawczego...ale muszę się wziąć do kupy i to zrobić.. na szczęście ja należę pod Blachownię i u nas są mniejsze kolejki

Aleksandra, jaki rozmiar tych ciuszków? Zdobyłaś może nr tel do usg?

Ostatnia edycja:
Do góry