reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Częstochowy JEDNOCZMY SIĘ :)

Moją to ostatnio zęby swędzą bo ma nawrót gryzienia. Trochę się boję o siebie bo dawno nie była szczepiona...
Poli z chorowania został jedynie kaszel, a ja po serii 3 tabletek antybiotyku mam niewielką poprawę. Nie wiem co mi jest- mam katar, boli mnie gardło, zatykają mi się uszy, strzela mi w nich i trzeszczy. Generalnie czuję się jakbym miała głowę w jakimś pojemniku i nie wszystko do mnie dociera....ki czort?

reklama
BETI oj biedna jestes,dlugo strasznie cie trzyma,sama nie wiem co ci jest,ale mowisz ze antybiotyk wzielas wiec bylas ze soba u lekarza?moze poczekaj do poniedzialku jak ci nie minie to idz znowu do lekarza.Oj zdrowka ci zycze z calego serca:tak:,zdrowiej jak najszybciej bo ja wiem jak to zle czlowiekowi jak jest chory:baffled:.

Ja tez tak bardzo kiepsko z goraczka czulam sie tylko 1 dzien ,nie mialam kataru ani kaszlu a pozniej juz sie czulam jakby nigdy nic mi nie bylo a od wczooraj mam katar,sama tez nie wiem co jestgrane bo jakos strasznie dziwnie niepokoleji u mnie to idzie.

Ja juz wlosy umyta,zaraz bede sie ubierala,obudze dzieci i o 8,30wychodzimy do urzeduskarbowego,miasta bo musze dowod sobe wyrobic,wczesniej zdjecia cyknac ,oj jak ja nie lubie zdjec sobie robic,pozniej jeszcze jade pownioski aby wyrobic na oliwke tte karty darmowe na autobusy i tramwaje bo oliwka ma orzeczenie o niepelnosrawnosci i tez jezdze za darmo ale kanary scigadaja mnie aby wyrobila sobie takarte i alankowi chce wziasc wniosek do orzeczenia bo chce sie postarac o orzeczenie dla niego na te jego oczka,a noz widelec sie uda i kasa jakas nam sie bedzie nalezec.Jesli sie od panstwa nalerzy to ja nie popuszczehihihi

Na szczescie jade wszedzie z kolezanka wiec bedzie mi razniej :-).

Milego dnia

co tu takie pustki?
Ja zalatwilam polowe z tego co zaplanowalam a to tylko dlatego ze moje dzieci wychodza dzis same z siebie wrrrrrr.Mam naprawde na dzis juz ich dosc.W urzedzie skarbowym oliwka ta szalala ze pomylily sie jej nogi podczas schodzenia po schoda a ja wlasnie znosilamzkolezanka wozek z alankiem w srodku a oliwka przewrocila sie na schorach ze uderzyla typowo czubkiem glowy w schody ale mowie wam huk byl na caly urzad jak ona walnela,ja to akurat widzialam bo tak bylam obrocona jak znosilam ten wozek ze mnie na sam widok to bolalo.Caly urzad sie przejal,Oliwka ma wielka sliwke ale ogromna i straszna na czubku zola,pod noskiem czerwone takie krwiaczek,nos tez czerwony i spochniety.Narazie widac po oliwce ze jest tylko troche spokojniejsza,Mama mowila abym i tak poszla to sprawdzic,bo wstrzasnienia moze nie miec ale chyba serio warto to sprawdzic bo boje sie ze cos jej sie moze dziac po jakims czasie.

Wiec czekam narazie na mojego i gdzies z nia jedziemy aby ja zbadali.

Dorota zawsze lepiej żeby ktoś zobaczył maluszka niż później miałoby się coś dziać dlatego my też byliśmy z Nikosiem ostatnio w szpitalu na izbie przyjęć. Daj znać co powiedzieli i czy wszystko w porządku.

Pochwalę się a my wczoraj byliśmy w cyrku i Niko zachwycony od rana odpowiada co widział i co się tam działo :)
a dziś jestem padnieta bo cały dzień lataliśmy po sklepach żeby garderobę Nikosia uzupełnić. Już prawie wszystko kupione :)

A co tu taka cisza co u Was słychać ?

ANECZKA super ze Nikosiowi sie w cyrku podobalo:tak:.

Bylismy w szpitalu ,zrobili Oliwce RTG czaszki i nie ma zle,nie ma atastrofy jak to ujal lekarz,jest lekka zmiana a na czole wielki krwiaczek.Lekarz zasugerowal aby ja na oddziale zostawic do obserwacji ale powiedzialze w domu tez mozemy obserwowac:tak:Wiec obserwujemy i jak cos to trzeba wracac ale ja wierze ze nie bedzie takiej potrzeby.Oliwka dobrze sie czuje,nie wymiotuje itp tylko troche ja to boli a tak to ogolnie jest taka sama:tak:.

Mnie wzielo dzis na pieczenie i tak oto powstal sernik z bakaliami, ciasto3bit i muffinki snickersowe z kremem... :-) i tak teraz mysle kto to zje... bo ja juz dostatecznie gruba jestem:-\

Kaczucha, mnie się dupa w drzwiach nie mieści, ale ciasto 3bit chętnie bym przytuliła :D Ja narazie z wypiekami nie szaleję, czekam do grudnia, aż powalę rodzinę na kolana moim tortem na urodziny męża :D

KACZUCHA oj kazdego z Twoich ciast bym zjadla :tak:.Ja uwielbiam ciasta i slodkosci ale sama nie pieke ,sama nie wiem dlaczego,chyba musze to zmienic;-).
NULINI Twojego super Torta tez bym sporbowala:tak:.

Oliwka ok,nic jej nie ma.Rano w miescie bylismy,kupilam sobie buty na jesien,oliwce w hinskim kapcie hihihi.
Pozniej zakupy w realu,Alanek spi,oli sie bawi,ja z M posprzatalam ,teraz czekam az M obiad dokonczy i poda:-p.

Milego dnia

reklama
Jej ale mi narobiłyście ochotę na jakieś pyszne ciastka a w domku pustki i raczej nici z jakiegokolwiek pieczenia hmmm.... ale te wasze ciasta czy tory chętnie bym popróbowała :)
A my dzisiaj dzień na działce siedzieliśmy i wróciliśmy po 20 i teraz odpoczywamy nadmiar świeżego powietrza wpływa usypiająco :) dlatego zaraz wskoczę do wanny a później do łóżeczka :)
dorota to cieszę się że małej nic nie jest...
Miłej nocki

Do góry