reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Częstochowy JEDNOCZMY SIĘ :)

reklama
Ja miałam Magnatem malowane ściany w swoim panieńskim pokoju i powiem jedno - trzeba bardzo uważać na grunt, bo ja kupiłam zły i farba się tak mazała, że 3 warstwy nakładałam, a i tak były prześwity :/ Teraz mamy Barwy Natury, ale je ciężko domyć... Kolorki fajne, ale właśnie z tym myciem średnio...

My mamy pomalowane lateksową farbą Decoral. Nie polecam, wszystko widać, plamę nie sposób zetrzeć by nie było śladu. Więcej bym jej nie kupiła.

Dziękuję za odzew :)
Ja ostrzyłam pazurki na barwy natury...a teraz to chyba magnata kupię, choć nie jest tani. Siostra pomalowała duluxem lateksowym i zmywa się razem z farbą...

Aleksandra, a robiłaś grunt pod magnata? jeśli tak to czy pamiętasz jaki?

Nulini, Tosia ma niesamowite oczyska, ale pewnie to słyszałaś 1000 razy. Gdzie i za ile przebiłaś jej uszy?

Ostatnia edycja:
Beti, dokładnego adresu Ci nie podam, bo nie pamiętam :( Na przeciwko Cinema City, w bramie jest salon kosmetyczny i tam przebijałam... Barwy Natury fajnie się malują, kolorki extra, ale polecam Magnata, bo łatwiejszy do utrzymania czystości :)

A moja Tonia dzisiaj jest w gazecie :D

Chwalicie się, jak kibicujecie! Dostaliśmy kolejne zdjęcia

Trzeba wejść w galerię i jest Moja Kibicka :) Wygrałyśmy jakiś upominek dla kibica, tylko musimy w piątek pojechać do siedziby GW po odbiór :)

Przez to moje roztargnienie zapomniałabym o teorii na prawko!!! Dopiero Robert przyszedł z pracy i o 15.30 pyta mnie, czy się nie zbieram. Ja wielkie oczy "dokąd", a on, że mam teorię... Na szczęście dopiero na 16.30 i jakimś cudem umyłam wcześniej głowę (a chciałam dopiero wieczorem), więc tylko wysuszyłam łeb, ubrałam się, pomalowałam rzęsy i rura...

A kurs? Rewelka :D 15 osób, 3 baby, w tym ja :D Dzisiaj prawie nic nie zrobiliśmy, bo najpierw czekaliśmy na babę od tego projektu, później się okazało, że jest catering i przywiozą obiadek (SZOK normalnie, jakie dobre było :D Nikt się żarcia nie spodziewał), a później lekarz i do domu :) Więc jeszcze Młodą ucałowałam na dobranoc, chociaż instruktor nas straszył, że będziemy siedzieć do 22 :p
Jutro znowu na 16, już nie zapomnę :D

Młoda usnęła dzisiaj drugi raz bez smoka i nawet o niego nie pytała! Ani razu! A oduczamy ją od wczoraj :) Szok, że tak łatwo poszło...

Gdzie na prawko chodzisz? Ja też się wybieram, ale po kalkulacji naszych najbliższych wydatków mam opory...
Ja Młodej smoka wyrzuciłam tydzień temu i ani razu się nie upomniała. To my byliśmy przekonani że łatwiej zaśnie ze smokiem :)

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć dziewczyny, mam prośbę czy możecie mi polecić jakąś szkołę rodzenia? Kiedy najlepiej się do niej zapisać? Z góry dziękuję

Do góry