No ja tez planuję zimowo-wiosenne, optymalnie jak bym rodziła luty/marzec (więc jak bym sie wystarała w maju/czerwcu), a co z tego wyjdzie to zobaczymy :-) Pracuję w szpitalu, a co do ciuszków to zostawiłam bardzo mało, bo ... uwielbiam kupować Więc na bieżąco sprzedaje po Stasiu i wtedy kupuję nowe w wiekszym rozmiarze - w efekcie wychodzi to bardzo ekonomicznie, bo dużo mi się "zwraca" ;-)
reklama
klaudia_mama
Fanka BB :)
no, mój jest ze stycznia i mi się marzy następne między listopadem a styczniem heheh
a najlepiej początek stycznia
ja też jestem maniakiem kupowania :-)
a może masz coś fajnego co się przyda mojemu??
nosi rozmiar od 86...
a buty tak koło 21, 22:-)
a najlepiej początek stycznia
ja też jestem maniakiem kupowania :-)
a może masz coś fajnego co się przyda mojemu??
nosi rozmiar od 86...
a buty tak koło 21, 22:-)
Heh, no to może sie skusisz i rozpoczniesz staranka? W sam raz teraz, żeby miec kolejnego brzdąca między listopadem a styczniem Mój jest wrześniowy, a kolejne maleństwo chciałabym tak mniej więcej luty-marzec, co z tego wyjdzie zobaczymy
Z ubrankami to nie bardzo, bo na bieżąco wszystko sprzedaję na allegro Mam od jakiegoś czasu "system", że sprzedaję wszystko z czego Staszko wyrósł, dokładam trochę i kupuję cały zestaw większych ubranek - a że wszystko kupuję w USA (jestem wielką fanką GAPa, Gymboree i Old Navy ;-)) to w sumie wychodzi opłacalnie, bo używane dobtrze się na allegro sprzedają A ja raz na pół roku mam szaleństwo zakupowe - co uwielbiam ;-)
Z ubrankami to nie bardzo, bo na bieżąco wszystko sprzedaję na allegro Mam od jakiegoś czasu "system", że sprzedaję wszystko z czego Staszko wyrósł, dokładam trochę i kupuję cały zestaw większych ubranek - a że wszystko kupuję w USA (jestem wielką fanką GAPa, Gymboree i Old Navy ;-)) to w sumie wychodzi opłacalnie, bo używane dobtrze się na allegro sprzedają A ja raz na pół roku mam szaleństwo zakupowe - co uwielbiam ;-)
klaudia_mama
staranka?
oj nie, mój się boi tego słowa
co ma być to będzie
nie zabezpieczamy się więc może....
oj nie, mój się boi tego słowa
co ma być to będzie
nie zabezpieczamy się więc może....
klaudia_mama
to przynajmniej jedna osoba już wie czego chce ;-)
na dworze okropnie zimno brrrrrrrr
na dworze okropnie zimno brrrrrrrr
No dokładnie, ale M zawsze jest taki bardziej zdecydowany, a ja raczej z tych adecyzyjnych ;-) Mam chwilę czarnowidztwa, ale też takie patrzenia przez różowe okulary - no, realistka też bywam
A co do pogody to az kończyny odpadają! ;-) A ponoc ma być jeszcze zimniej - az strach myśleć
A co do pogody to az kończyny odpadają! ;-) A ponoc ma być jeszcze zimniej - az strach myśleć
klaudia_mama
i trzeba w domku siedzieć,
Ostatnia edycja:
tialana
Widzę że Cieszyn trochę ożył :-)
My będziemy mieć córcie z przełomu maja i czerwca, zobaczymy czy się będzie spieszyć czy lenić z wyjściem z brzuszkowego domku.
U nas z finansami też średnio, zaczęliśmy budowę domu,mąż pracuję a ja mam umowę do czerwca, teoretycznie od września mogłabym wróci do pracy ale nie wiem czy dam radę z takim maleństwem, do żłobka mi córci jeszcze nie wezmą no i ja jeszcze studiuję na 3 roku ale też mamy nadzieję że wszystko się ułoży. Odkładaliśmy decyzję o dziecko ale w końcu stwierdziliśmy że jak tak będziemy życie planować to się z dziećmi do 40 nie wyrobimy
My będziemy mieć córcie z przełomu maja i czerwca, zobaczymy czy się będzie spieszyć czy lenić z wyjściem z brzuszkowego domku.
U nas z finansami też średnio, zaczęliśmy budowę domu,mąż pracuję a ja mam umowę do czerwca, teoretycznie od września mogłabym wróci do pracy ale nie wiem czy dam radę z takim maleństwem, do żłobka mi córci jeszcze nie wezmą no i ja jeszcze studiuję na 3 roku ale też mamy nadzieję że wszystko się ułoży. Odkładaliśmy decyzję o dziecko ale w końcu stwierdziliśmy że jak tak będziemy życie planować to się z dziećmi do 40 nie wyrobimy
reklama
klaudia_mama
o witaj tialana
widzę że ciąża postępuje...
alee fajnie , ja nadal tęsknię za brzuszkiem :-)
a gdzie się budujecie ?
w c-n
widzę że ciąża postępuje...
alee fajnie , ja nadal tęsknię za brzuszkiem :-)
a gdzie się budujecie ?
w c-n