Czesc Wszystkim:-)
Ale wiaterzysko na dworze
Boziu malo glowy nie urywa rano jak szlam z Mala do przedszkola to nie moglam wozka utrzymac
A skoro juz o przedszkolu mowa to jestem zadowolona a Vicky chyba jeszcze bardziej, w prawdzie nie zostala sama na zbyt dlugo bo zaledwie 10, 15 min to i tak jestem zadowolona bo caly czas praktycznie sama sie zajmowala soba
czasami tylko zerkala czy jestem
Alexnow super ze Aga sobie tak radzi w szkole
Ona jest bardzo rozgadana i towarzyska to dobrze dla niej
Renuska zdrowka dla Twoich dzieciaczkow
Moja Vicky odpukac odkad kupilismy dehumidifer ani razu nie byla chora ani przeziebiona:-):-) pfff ppffff oby jak najdluzej byla zdrowa
Tynia zdrowka
Emilka dobrzze ze poruszylas temat tych kart, bo uswiadomilam sobie ze tez powinnam dla Malej zrobic bo my juz mamy
A wlasnie dziewczyny powiedzcie mi czy jak ja mam ta karte ale na nazwisko panienskie to powinnam ubiegac sie o nowa karte czy jakos im to zglosic
hmmm nie pomyslalam o tym
Marta no prosze jak Krolewna dala sie wyspac mamusi
A ostatnio na nia narzekalas ze sie poprzestawiala
Moja jak ostatnimi czasy wstaje 7 przed 7 tak dzis do przedszkola musialam ja budzic po 8
a jutro jak nigdzie sie nie wybieramy to zrobi pobudke o 7 znajac zycie
Nika ja niestety tez odpadam ze spotkania bo nie wiem czy autko bedziemy mieli,a autobusami tyo ja sie zgubie
a zabawa haloween fajny pomysl ale ponawiam pytanie tylko gdzie??
Agneszkauk i jak tam po wizytacji?? Wszystko oki? jak Nikola zareagowala na babki??
Kasia teraz masz pewnie troszke lzej jak Krystain w szkole co?? a co dopiero jak pojdzie na 6godz
Ja juz sie nie moge doczekac jak moja Gwiazda zostanie chociaz na te 3godz w przedszkolu
No nic czas jakas kolacje dla Vicky szykowac i pomalu do lozeczka szykowac