reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

marta 1979- szybkiego powrotu do zdrowia:)
agaam- moze nie wszystko doczytalam, ale na ile poszla do przedszkola twoja córcia ja wczoraj zrobilam wywiad w przedszkolach kolo mnie, bo może będzie mi się szykowal etacik, ale zastannawiam się jak moja sobie poradzi, bo jest ciagle tylko ze mną a i kontaktu z dziećmi też ma malo :( tak wyszlo więc ile obecnie ma twoja córcia i na jak dlugo odważylaś się ją zostawiać samą?

reklama
co do zabawy przebierańców dla naszych dzieciaków- to liczylam na burzę mózgów tzn::) posypią się pomysly :) i wspólnie coś zorganizujemy, bo najlatwiej jest znać tylko datę, godzinę i miejsce ,przyjechac i tyle.......(wcześniej podalam wszystkie info do wyjazdu na farmę i lipa)-.. ale wydaje mi się ,że trzeba czegoś więcej niż tylko zebrać dzieciaki:0 co do miejsca mam 2 na myśli , popytam moze wypali acha no i niebędzie to w domu:)ze względu na ograniczenia i dzieciaki sie nie wyszaleją heheheheh-myślałam o większym lokum tak aby nie bylo kosztów ale zobaczę co i jak to wam napiszę,bo niewiem czy wypali mi, ale trzeba by bylo jakiś poczęstunek i ogólnie jak to widzicie taką imprezkę:) a więc BURZA MÓZGÓW START-POMYŚLCIE- I CO WAM PRZYJDZIE NA MYŚL NAWET NAJMNIEJSZY POMYSL SIĘ LICZY:)

hej u nas dzis urodzinowo:-) jeszcze w lozkach lezymy :-)
dzis R jedzie do londynu wiec wczoraj zrobilam pyszna kolacje, byl tort i R dostal prezent. 
na dzis nic jeszcze nie zaplanowalam, musze tylko isc oddac nikoli ksiazke do biblioteki. a jutro pewnie wybierzemy sie na kulki kolo mnie- moze ktoras dolaczy?

nika- jak przeczytalam twoj post to powiem ci ze rozwalil mnie na maxa. jestem urazona tym zdaniem: ''....co do zabawy przebierańców dla naszych dzieciaków- to liczylam na burzę mózgów tzn::) posypią się pomysly :) i wspólnie coś zorganizujemy, bo najlatwiej jest znać tylko datę, godzinę i miejsce ,przyjechac i tyle.......(wcześniej podalam wszystkie info do wyjazdu na farmę i lipa)-.. ale wydaje mi się ,że trzeba czegoś więcej niż tylko zebrać dzieciaki:0 .....''  teraz powiem ci dlaczego- wczesniej ja napislam ze jestem chetna na taka impereze dla dzieciakow i napisalam ze interesuje mnie data, godzina i miejsce. to zdanie tyczy sie mojej osoby. teraz przeszla mi ochota na to spotkanie i moge powiedziec ci teraz ze nie mam ochoty uczestniczyc i jakiejkolwiek imprezie wlasnie dzieki tobie i z toba. mam wrazenie ze uwazasz sie za niewiadomo co. piszesz ze podalas wszystkie namiary na farme i nikt nie pojechal. a co ty myslisz ze my z dziewczynami jakies glupie jestesmy, jezyka w buzi nie mamy i dowiedziec sie nic nie potrafimy- tylko ty najmadrzejsza musisz nam wszystko tlumaczyc.malo tego chyba kazda z nas juz byla na tej farmie.  jesli tak sobie myslisz  to ci gratuluje. 

Ostatnia edycja:
Agnieszk brawo za post :):):)
Niki po tym twoim poscie odnioslam takie same wrazenie co Agnieszka Ty juz zaprezentowalas swoja osobe na kawce u Alex:-( I tylko zdziwil mnie troche Twoj post, ciekawe na co Cie jeszcze stac.... Nie dawno do nas dolaczylas a chcesz wszystkich ustawiac! Co do karnawalu zorganizuje przyjecie w odpowiednim gronie i z odpowiednimi ludzmi Nie takie imprezy razem z dziewczynami oraganizowalysmy i wszystko bylo ok :wściekła/y:

Witajcie dziewuszki:))

uuu goraco na forum widze:-D
Ja jeszcze jestem w dwupaku i ciagle czekam i czekam!:-):-) Mam nadzieje ze jak sie rozpakuje to dolacze wkoncu do Waszych spotkan. Bo teraz mi glupio sie udzielac. Niby mamusia jestem ale jeszcze jak kangurzyca nosze w torbie dzieciaka!!:cool:

AgnieszkaUK najlepsze zyczenia dla Twojego chlopa!! Pislaas wczesniej ze wybierasz sie po prezent co kupilas?! Bo z facetami co zawsze problem jest!:eek:

Zaneta ja tez sie malo udzielam. Nie chce sie wymadrzac, bo raczej sama potrzebuje rad w sprawach do dzieci! Niz sama je dawac!!

Przyznam ze chcialabym poznac was wszystkie. Narazie poznalam Marte, i Graziul i jestem bardzo pozytywnie nastawiona do takich spotkan!

werkamirek-trzeba bylo przyjezdzac na spotkania.A Ty nie wiesz czy dziewczynka czy chlopczyk??bo masz na suwaczku Laura lub Anthony.

Niestety nie wiem! Mialam kilka usg i praktycznie na kazdym krzywo ulozona dzidzia. Raz mowia ze "mala" dziewczynka, a na jednym wydalo sie chinczykowi ze widzi tam jaja jak dzwony! :-D:-D
Rodzinka stwierdzi ze mam brzuch jak na chlopca. Apetyt na dziewczynke... Jestem w kropce!! Jeszcze dwa tyg!:cool::eek:

Jak sie rozpakuje to zapraszam na kawke do mnie! Jak sie ogarne w nowej roli!

reklama
hej hej .
Czas sie odezwac .Przeziebienie nadal meczy ,ale juz jakby mniej ,albo czlowiek sie przyzwyczail :-D.Dominik wraca z przedszkola mega zadowolony .Codziennie cos sobie wypozycza ,wczoraj domino ,a dzis ksiazke .I my tez jestesmy zadowoleni ,tymbardziej ze to szkola ekologiczna :-):-):-).
Werkamirek - plec tak naprawde nie jest wazna ,prawda ?Najwazniejsze aby dzidzia byla zdrowa .A te dwa tyg.zleca ,urodzisz ,a pozniej to dzien za dniem ........
Agaam - no ja Ci jeszce nie pogratulowalam :zawstydzona/y:ze Viki tak dobrze czula sie w przedszkolu .My to tak zawsze wszystko przezywamy ,a dzieci zaskakuja nas na kazdym kroku .

Do góry