reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

a jesli chodzi o rpostownice to ja nie pomoge mozge tylko powedziec ze kiedys fryzjerka doradzala mi abym patrzyla na taka ktora szybko sie grzeje znajoma ma z Philisa i jest bardzo zadowolona:-):-):-)

reklama
Dzis pogody ciag dalszy:szok::szok::szok::szok:
U nas po staremu :))))
renuska-moj Daniel nie chce jesc jabuszka pluje nim:)A obiadki jak sama gotuje tez nie je tylko jak kupie w sloiczku to cale zje:)madrala!!!!
kasia8118-ja tez nie pomoge ci z prostownica:)
tynia-nie dziwie sie ze trampolina ci odleciala,bo byly takie momentu wczoraj ze drzewo kolo mnie sie wyginalo,a snilo mi sie ze ulamalo sie i w oknie od sypilni mi walnelo:)))
agnieszkauk-ja tez mialam taka wizytacje ze szkoly!!!!!Fajna sprawa bo rozwieja twoje watpliwosci:)
agaam-super ze Viki tak sobie radzi w przeczkolu :))
emilka-moja Aga grzeczna??Prosze cie kobieto to tajfun i pyskol:)))
Nic uciekam bo Danielek sie denerwuje :)

Czesc :)

alexnow-TO niech twoja Aga da troche odwagii mojemu Kubie,on to strasznie wstydliwy jest i przez to ma duzy problem zeby gdziekolwiek sie zaklimatyzowac i nie nawiazuje tak szybko kontaktow z rowiesnikami.Ale ja wiem czemu On taki jest,ja tez taka bylam ,wiec mam duzo zrozumienia dla Niego i szkoda mi go jest :(

KASIA8118-ja mam taka zwykla prostownice z Tesco,kupilam ja z 4 lata temu,jeden problem jest z tym ze sie troche dlugo nagrzewa,ale tak pozatym to jest ok.

Kasia - ja mam prostownice braun professional i jestem z niej naprawde zadowolona ,sluzy mi juz ladnych pare lat .
Alexnow - Jasmina tez nie chce jesc moich obiadkow ,zreszta sloiczkowych tez nie chce ,malpiszon jeden :dry:.
Tynia - wam to chociaz wiatr przeniosl trampoline ,a u mnie sasiad w tamtym roku "pozyczyl "lopate i do tej pory jej nie oddal !!
Agnieszka uk- powodzenia w drodze do biblioteki ,zeby Was nie porwalo .
Jutro Dominik zaczyna przedszkole ,i jakos tak nie na reke mi to .Ma tylko jedna bluze do szkoly bo w zadnym sklepie nie bylo na niego rozmiaru i jeszcze okazalo sie ze ta bluza zostawia taki maszek na koszulce polo ,w ogole jest beznadziejnej jakosci :-:)wściekła/y:a kosztowala dyche :wściekła/y:,najdrozej ze wszystkich sklepow .Co mam powiedziec dziecku ? -jak sie zgrzejesz to sie nie rozbieraj :-:)no:..Poszlabym mu kupic jakis sweter ,ale nie moge chodzic ,przez tego wyrwanego paznokcia i nie wiem jak jutro odprowadze D.do tego przedszkola :-:)-:)-(.Jeszcze D. i J. maja takie katary ,cieknie im z nochali jak z kranu .J.nareszcie wyszly te gorne zeby i zaczela ladnie sypiac to teraz ten katar :wściekła/y::wściekła/y:.Ide bo juz sie zdenerwowalam :sorry2:.

Witam.
Renuska u nas to samo jeżeli chodzi o bluzę Krystiana.Tez się modliłam żeby jej nie ściągał w szkole.Bo straszne zostawia ślady na białej koszuli.Może po kilku praniach będzie Ok.

Dzięki za odpowiedz w sprawie prostownicy mam jedna na oku ale mąż stwierdził ze może spróbuje tą starą skleic bo faktycznie to ona stara nie jest i tania też nie była i trochę żal wywalic do śmieci.Tam w sumie odprysł mały element wiec może da się jeszcze ją uratowac a jak nie to będzie pretekst żeby kupic nową.

agnieszka uk my mamy takie zwykłe dvd wiec nic ci nie doradzę w sumie nam by też przydałoby się coś nowszego.Ale teraz są inne wydatki i plany))

hej:)
doris-nie ma problemu,oddam z checia troche odwagi,boo Agga jest za odwazna i boje sie o to najwiecej !!!Bo wszedzie wejdzie masakra:)))
renuska,kasia-te nowe bluzy zawsze zostawiaja meszek tez to przechodzilam:)Ciekawe z czego oni to robia!!!

hej ja tylko na chwile. nerwy mam od wczoraj jakies- sama nie wiem czemu. ale to takie nerwy, ze chodze jak bomba. do tego musze zaraz wyjsc na zakupy, bo moj R ma jutro urodziny i jakis prezent chce mu kupic. szczerze to nic mi sie nie chce, ale wyjsc dzis musze bo nawet chleba nie mam w domu. 

i "wspanialej" pogody ciag dalszy:( juz trzeci dzien z rzedu siedzimy w domu i sie kisimy - i na to wszystko jakies przeziebienie nas wzielo. Moj M dzis rano narzekal ze gardlo go boli :( Majeczka strasznie zaczela kasla a ja to juz chodzace zwloki jestem....
agaam -Gratulacje dla vikusi!!!! Ale ci psikusa zrobila - pewnie myslalas ze bedzie plakac a tu prosze! ZUCH DZIEWCZYNKA!
kasia - ja mam prostownice Philipsa i jestem bardzo zadowolona - jesli Ci Twoj R naprawi twoja to rzeczywiscie nie ma sensu kupowac nowa tym bardziej ze chyba nie uzywasz jej codziennie...
renuska - jak podroz do przedszkola? zaprowadzilas Dominika? nie porwalo Cie?

reklama
Hej

Dzis juz pogoda calkiem przyjemna:-) My juz zaliczylysmy play grupe i kawke u kolezanki a teraz siedzimy i czekamy na tatusia:tak:
Dzieki dziewczyny za grtaki dla mojej Gwiazdy, poczatek nie byl zly ale zobaczymy jak bedzie dalej, no i jak juz zostanie na cale 3h sama:sorry2:

Marta no to Was zalatwila choroba:-( Oby nic powaznego sie z tego nie zrobilo, Zdrowka dla Waszej Trojeczki:tak:
Agnieszkauk nie zazdroszcze podlego nastroju, oby spacerek pomogl;-) Masz juz jakis plan na prezent dla R?
Kasia ja Ci nie odpisalam na temat prostownicy, ale jesli przyda Ci sie wiedza jaka ja mam to juz sluze swoja pomoca;-) Moja moj P mi wybieral (chyba na urodziny albo na jakas okazzje juz nei pamietam)i jestem bardzo zadowolona tyle ze ona byla z niemiec i ma Pl wtyczke EFALOCK to jest jej nazwa. Moj czytal rozne fora na temat prostownixc no i ta bardzo polecali:tak: Ale jesli jest szansa uratownia Twojej to nie potrzebnie robc sobie wydatek:tak:
Renuska i jak udalo Ci sie dotrzec do przedszkola bez wiekszych problemow? Jak palec dzisiaj??
Tynia Wow to troszke u Was wialo skoro trampoline porwalo:szok::szok: U nas tez pizdzilo ale chyba nie az tak:szok:

Dobra spadam ogarnac chatke troszke:tak:

Do góry