reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

Hej to i ja się melduje.
Pogoda super ale u mnie i tak kiepsko z humorkiem chyba lada chwila odwiedzi mnie @.
Graziulxxx my tez wczoraj byliśmy na karuzeli i nawet pomyślałam o tobie.Myślałam ze może wpadniemy na siebie hihi.Krystian wyszalał się na maksa ale oczywiście wiecznie mało i nie chciał wyjsc.

Doris78 i Emilka miło było spotkac.

KalaKRK śliczna ta twoja mała.A jak siostrzyczka szczęśliwa?

Alexnow Twój mały tez super.Wybierasz się jutro na plac zabaw?

sylwia.m jak pogoda nad morzem?

Lumena a mama przyjeżdża na jakiś dłuższy czas?

Renuska ale się uśmiałam z tych balonów które kupił twój mąż.

A ja tak ostatnio narzekałam ze coś mi Oli strajkuje z jedzeniem obiadków a dzisiaj w parku dojrzałam ze mu się nowy ząbek przebił.Może dlatego kaprysił przy jedzeniu bo już lepiej jada.

reklama
hej,hej

U nas weekend bardzo mily ,zwlaszcza ze pogoda fajna:-) Od jakiegos czasu moj A zdecydowal ze nie bedzie pracowal sobot narazie wiec super bo caly weekend spedzamy zazwyczaj rodzinnie
KASIA-tez myslalam ze spotkamy kogos znajomego ,ale niestety nie
SYLWIA-z tego co mi A mowil to dzis oficjalnie zaczal sie sezon motocyklowy ,moze i z tego tez powodu ten wyscig;-)
Co do E .to jasne racje masz..tylko ,ze czasem juz leb peka od jego placzu a jak A go wezmie albo buja to chwila i spi,pozatym juz takie minki robi proszace ,ze serce peka :-(
M0205-fajnie ,ze zakupki udane:-)
KALA-malutka slodka i chyba dosc spora,czy pisalas ile wazy ,tylko przegapilam,?
To co kulki sroda??
Ja juz mam dzieci pokapane czyli luz;-)

witam laski ale piękną pogodę mamy co???? aż chce się żyć !!!!!!:-):-):-) KASIUNIA super bylo cię spotkać dzieciaki udane a malutki oli śliczniutki !!!:tak::-) wy się spotykacie na tych kulkach bo jestem chętna na kuliki !!!!:-):tak::-pbo już mam ochotę na spotkanie z wami!!!!!:happy:oki nie wiem sama co pisać !!!!:angry:

Hej:)
Dzisiaj zapowiada się kolejny fajny dzionek. Muszę zaraz pranie wstawić żeby na słonku sobie wyschło. Przyjeżdżają dzisiaj do mnie rodzice i Dorota z chłopakami to pewnie na ogrodzie będą cały dzień.

Graziul ja w sumie nie mam pojęcia z jakiej okazji ten wyścig więc całkiem możliwe że twój A ma rację:tak: Fajnie było:tak:
Tak wogóle to dzięki ogromne za podpowiedź z ps3 i cbeebies:tak:

Kasia8118
nad morzem też było słoneczko ale jak to nad morzem trochę wiało i przez to dość chłodno. Ale ludzi od groma:szok: Całkiem mozliwe że Oli nie miał apetytu przez ząbka właśnie:tak:

Kala wcześniej chyba pisałaś że mała urodziła się coś ponad 3kg:eek: Ja nie nie wiem jakie dofinansowania mozesz mieć poza tymi podstawowymi czyli child benefit i child tax credits ale te pewnie już znasz.

Czyli na kulki umawiamy się w środę.
Graziul
na którą Ty możesz? i wytłumacz gdzie one są??
AgnieszkaUK przyjdziesz też??

hejka
ja malo pisze,bo jakos nie moge sie zebtac,dzisiaj mam do gp,w czwartek bylam z mala na pierwszym szczepieniu.weekend spedzilam samotnie,bo moj A malowal kuchnie czy jakies listwy no i panele na gorze nam koles zakladal.
sylwia-mam nadzieje,ze jak sie przeprowadze to na drugi dzien bedzie taka pogoda i zapodam sobie kawke na ogrodzie,w pizamce:-D
kala-masz juz dziecko to zadne inne benefity Ci sie nie naleza na drugie,wszystko to samo.chyba ze jestes samotna matko,swoja droga,bo juz zapomnialam a nie masz suwaczka ile lat ma starsze dziecko??
doris-nie zapomnij dla mnie na jutro ulotki o cateringu;-)
kasia8118-moze i nie jadl,bo go tam meczylo,bez sensu te zeby najpierw rosna a pozniej wypadaja:-D:-Da ile bolu przy tym:szok:
renuska-mezus jest poprostu the best:-D:-Don juz na twoje party nakupil,zeby pozniej mniej do roboty bylo:-D:-D
teraz mi poradzcie,Maja czasem ma kolki,no i wiadomo ze placze.a czasem poprostu chce zeby ja nosic i za diabla nie zasnie sama,wiec albo ja na raczkach usypiam albo wozkiem jezdze po chacie,ale jak zasnie to tez musze ja kolysac bo zaraz sie budzi.czy mam ja zostawic sama w pokoju,wtedy jak nic jej nie jest i przeczekac ze 3 dni,az sama sie nauczy??czy przetrzymac te kolki i wtdey podjac dzialania??ostatnio plakala 40min i nie zasnela,a wzielam ja na rece i w sekunde juz kimala:wściekła/y:odlozylam do kolyski i o nowa to samo,przeciez oszalec mozna.i juz wyje:szok::szok:

Czesc ale pieknie znowu dzis bedzie my w sobote mielismy grilla a wczoraj najpierw byl spcerek a pozniej z Wiki na urodzinki pojechalam takze caly weekend zlecial szybciutko
Kala wlasnie wczesniej pisals takiego posta WITAM :)
Chciałam się pochwalić...urodziłam 9.04 o 2,30 dziewczynke...waga 3060 :) POZDRAWIAM :)
dziewczyny napiszecie mi o ktorej te kulki i gdzie, bo w srode ja mam wizyte w szpitalu na 10ta wiec po niej bym mogla dolaczyc do was

hej dziewczyny ja tylko na chwile bo musze leciec zrobic sniadanie dla malej, pozniej napisze wiecej. mam tylko pytanie mam problem z Amelia przez ostatnie dwa tygodnie bardzo zle spi, przebudza sie wierci, dalam jej dzisiaj panadol ale nic nie pomoglo , myslalam ze moze przez zabkowanie. napiszcie co mozna zrobic

dziekiiiiiiiiii:*

Czesc :)

KASIA8118-Ciebie tez bylo milo spotkac,przynjamniej czas szybciej zlecial :)
Moi tez by bez konca mogli jezdzic na tych karuzelach :)

EMILKA- szkoda ze Ciebie nie spotkalam :(

AGAAM-Dzieki bardzo ze o mnie pomyslals,ale ja bede z Kubusiem jeszcze i bym musiala z domu brac az dwa foteliki ,w tym jeden co go zapinac nie umiem ,zawsze to J robi,wiec chyba wole jechac autobusem .Dzieki bardzo :)
Wlasnie a swoja droga naprawiliscie auto?

Wiecie co ,a ja wczoraj mysalalm ze zawalu dostane,przejechalam sobie na pomarnczowym ,no prawie na czerwonym swietle ,no i oczewiscie bylo ograniczenie do 30 ,a ja prulam ponad 30 ,no i oczewiscie policja stala na innych swiatlach i mnie zatrzymali .......jejku ale mi sie rece trzesly ,juz myslalam ze pozegnalm sie z 60 funtami,ale panowie byli tacy mili ze dali tylko upomnienie :)uffff
moja pierwsza kontrola drogowa to byla

reklama

Zaneta - no te balony to chyba na swoja impreze ,bo ja mlodsza od niego jestem :-D.A co do Majeczki to jak sie moj Jasiek obudzi i nie placze to jej nie biore na lapy ,a jak zalewa sie lazami dluzej niz 10 min to biore ,tyle ze moja nie ma kolek .A jak tam dokarmianie ?Lepiej Majeczce ?
Lumen - No moze byc przez zabki ,nawet dlugo przed dziecko poze byc niespokojne .
Wczoraj G i D byli na basenie i oczywiscie D przeziebiony ,tylko czekac kiedy J bedzie smarkac :crazy:.A tak poza tym to pogoda super wczoraj na spacerku to sie nawet opalilam .

Ostatnia edycja:
Do góry