reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

czesc kobietki a ja dzis bizy dzien mialam rano po sniadaniu poprasowalam potem ogarnelam chatke ugotowalam obiadek i skosilam trawnik bo juz patrzec nie moglam na niego teraz az przyjemnie A jeszcze mam pytanko bo spakowalam torbe do szpitala ale nie wiem czy wszystko wlozylam wiec napiszcie mi co mi jest potrzebne :)
Renuska ale twoj G ma pomysly balony na 60 urodziny ale sie usmialam
WerkaMirek witaj i pisz czesto napisz cos wiecej o sobie

reklama
hejka

ja bez wenowo dzis:-(
ALEX-serdecznie gratuluje kochana,mialas szczescie ,chyba dobrze Cie tam wymasowali:-D warto bylo tyle h czekac ;-) zdrowka i czekamy na relacje
RAGAZZA-przywyklas juz do zmian?? Lenka szaleje z zabulkami;-)
ASIUNKA- i jak maly??
WERAIMIREK-witam |Cie serdecznie ,napisz cos wiecej o sobie ,jakie masz dzieciaczki?

MONIA-super ze u WAs okey ,Czarek pewno b teskni :-(
SYLWIA-ja mam baby clinic w srode ale potem moge na kulki chetnie jak najbardziej:tak:
No i tyle ,bo nie wiem juz co napisac,paaaaaaaaaaaaaaaaaa

hej.. ja tylko stawiam się zameldowac jak po badaniu Majki... niestety na powtórnym badaniu wyszło że niestety ma niedosłuch na lewe ucho - ale żeby określic jaki procent to trzeba się zapisac na kolejne badanie - wolne terminy dopiero w czerwcu!! a,Takie badanie miała robione w Anglii więc sobie odpuszczam. Ponowne badania mam powtórzyć jak Maja będzie miała 15 miesięcy bo słuch dziecka rozwija sie do 3 roku życia...
Alex - Gratulacje
Asiunia - biedny Philipek - trzymam kciuki żeby gładko przeszla ta ospa.
werai mirek - witamy :)

Heeeej:)
Witam Was słonecznie. Zapowiada się super dzień. Moje bąble już po ogrodzie biegają:tak: Wieczorem pewnie pogrillujemy, muszę tylko po jakąś kiełbasę skoczyć.

Marta czyli u Majeczki jeszcze wszystko może się unormować ze słuchem, trzymam kciuki za to:tak:

Graziul spoko dostosujemy się do Ciebie, na którą idziesz do baby clinic?

Tynia napisz lepiej co spakowałaś a my najwyżej dopiszemy co jeszcze:-p

Renuska no nie mogę:-D ale Twój G ma pomysły:-D:-D

Werkaimirek witaj i napisz nam coś o sobie:-)

Agaam i co udało się załatwić silnik?? Auto będzie żyć?;-)

Kasia8118 no ja właśnie nie mam pojęcia gdzie są te kulki. Dzieciaki szkoły nie mają to może uda Ci się dołączyć:confused: No chyba że Krystian później ferie zaczyna bo nasi już nie idą do szkoły, dopiero w maju.

Witam dziewczyny:-):-):-):-)
Ja juz wczoraj w domciu bylam ,ale bylam tak padnieta ze tylko moj wstawil zdjecia i poszlam spac jednak ponad 40 godz na nogach;-);-);-);-)
Maly jest cudowny spi po 5 godz ,ale pocieszyli mnie ze moze sie to zmienic bo on tez jest zmeczony po porodzie:tak::tak::tak::tak:
Porod szybki zadowalajacy (bez ranki):-D:-D:-D:-D
dziekuje za gratulacje:-):-):-):-)
sylwiam-
jak pisalam do Was to mnie plecy bolaly a gdy poszlam sie kompac to sie zaczelo przed 1-wsza dzwonilam do szpitala ze mam skurcze co 5 min zajechalam do szpitala byla 1.30 zanim wszystko podlaczyli zbadali :-):-):-)a urodzilam o 4.43;-);-);-) Zdjęcie0376.jpgZdjęcie0374.jpg

Hej!!
U nas bez zmian,Filipka jeszcze bardziej wysypalo.pocieszajace jest to ze sie drapie no i ze dzieciaczki beda mieli ospe za soba!!!
Ola jest w pl szkole malutki spi,pranko sie pierze wiec trzeba jakos kawke wypic!!!szkoda tylko ze sama:-(ale coz nadrobimy!!:-D
Alexnow-serdeczne gratulacje!!!:-DMaly sliczny,widzisz masowali,masowali i wymasowali!!!!:tak:
Sylwia-zazdroszcze grilowania!!!mam nadzieje ze pogoda sie utrzyma!!!
Renuska-ale sie usmialam z twojego G.:-D:-D:-D
Marta-wszystko bedzie ok.ucaluj krolewne!!!!
Tynia-kosilas trawnik??????oszalalas!!!!!!!ty teraz odpoczywaj a nie za prace ogrodowe sie bierzesz!!!!

dziękuje raz jeszcze :-)

poród jak poród...byłam na grillu u znajomych i coś się tam juz żle czułam....bolał mnie brzuch i siedzieć nie mogłam...i tak miałam od 2 dni....ale lukałam na zegar i w miare tak samo się powtarzały....i pojechałam do szpitala...w Halifaxie....o 23,30 byłam już w szpitalu......godzine lezałam na ktg..i juz mnie konkretnie bolało...6 cm rozwarcia....o 2,30 mała się urodziła wiec szybko poszło..troche bolało....bez znieczulenia...bo juz nie było czasu :-) tylko gaz wdychałam...ogólnie ok...ale uważam że był jagorszym z obecnych moich porodów

pozdrawiam :*

hejka
u nas powoli remont dobiega konca,dzisiaj klada panele na gorze,a moze w poniedzialek na dole.z tym ze jeszcze kuchnia do malowania zostala,no i ja bym chciala lazenke zmienic i plytki w kuchni,ale na chwile obecna musza zostac stare.
Alex-gratulacje,maly slodziutki.super ze tak szybko poszlo;-)
kala-dawaj jakies foty maluskiej.
asiunia221-jak nie urok to ....,tak to jest z tymi dziecmi,ale juz bedziesz miala z glowy.
koniec mojego pisania bo koncert zyczen sie zaczal w wykonaniu mojej corki:szok:

reklama
no czesc kochane
asiunia ja jestem szalona wiec u mnie wszystko mozliwe dzis robimy grilla i zakupy juz zrobilam
Sylwia wiec tak pampersy,husteczki nawilzajace,zasypke,czpeczke,body z dlugim rekawem,spichy,kurteczke na wyjscie tzn caly taki komplecik,podpaski ,bielizne,pizame,czapeczke,pieluche nie wiem po co ale wzielam i chyba tyle a i jeszcze kocyk bo moj to pewnie skleroze bedzie mial
Alex Danielek przesłodki
oki spadam saletke robic

Do góry