reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

witam walentynkowo:-D

jak tam dziewczynki macie jakies plany na dzis ?? my w sobote mielismy wolny wieczor Claudie do mamy dalismy ale przyszli znajomi i imprezke mala zrobilisy:tak:

kasia8118 dzieki :tak: ja tak nan 99 % tez bede na spotkaniu mi tez obijetne gdzie bedzie :tak:

grazul super ze u was juz wszystko ok i niech tak zostanie :tak::-)

zaneta jak tam 3masz sie jeszcze ?? no Aga ma termin na 17 maja i tez bedzie miala dziewczynke dzieki za gratki :tak:

wpadne pozniej bo Claudii sniedanko robie i zaraz mala zacznie sie nie cierpliwić:-D

reklama
Hejka:-)
Słoneczko pięknie świeci, zapowiada się fajny dzień. Ja mam trochę sprzątania po leniwym weekendzie:-p

Emilka ja też chętnie wpadne na kawkę. Adresik poproszę.
Kasia8118 szefostwo wyraziło zgodę:tak:
Agaam mi też tatuaże nie przeszkadzają dopóki nie zaczynają zasłaniać całego ciała:baffled:
Graziul masz plany na jutro?? Jeśli nie to mogę się wprosić?? Olivia co prawda nadaj pociągająca ale już końcówka więc raczej nie zaraża:-)

Witam:-).
Niby jak rano szłam do przedszkola to pogoda zapowiadała się fajna ale teraz to jakoś nie ciekawie za oknem się zrobiło:baffled:.
Emilka dzięki za adresik;-).Mam pytanie czy Springswood Road jest gdzieś blisko Ciebie?Bo mi nawigacja nie pokazuje twojej ulicy :no:.Możesz mi jeszcze napisac gdzie to mniej więcej jest:baffled:.Dziękuje z góry;-).
natalka no to liczę na Ciebie ;-).Dawno się nie widziałyśmy:tak:.
sylwia.m wiedziałam ze nie przepuścisz babskiego spotkania:tak:;-):-D.
Skoro wszystkim bez różnicy to ja zapraszam do mnie :tak:;-).Bo znając życie jak pójdziemy do chinola to mój R pewnie szybko po mnie przyjedzie:tak:.A jak będę u siebie w domu to mogę balowac do samego końca:tak::-D.Zresztą już rozmawiałam z moim na ten temat i on niema nic przeciwko imprezki w naszym domu:tak:.
Jakie macie plany na dzisiaj?W końcu dzisiaj dzień zakochanych:tak:.

hej
jak tam Walentyny juz rozdane??moj mnie obudził w nocy chyba ok 1 zeby złózyc mi zyczenia i buziaka dac:wściekła/y::szok::-D
od 3 dni,mamy nauke nocnikowania i idzie troszke lepiej niz ostatnim razem,bo teraz nawet sam zasiada na nocnik,a wczesniej to masakra byla:wściekła/y:wczoraj zrobil 4 razy na nocnik i 4 w gacie,wiec mamy remis:-Da dzisiaj zrobil juz siusiu na nocnik i teraz siedzi juz 30 min i robi kupe:szok:no i gada juz jak najęty,chodzi i wszystko powtarza papuga jedna...wczoraj przyszedł i mowi do mnie stara mama:szok::szok:a za chwile sie drze cholerka:szok:
emilka-ja jak nie urodze to tez moze wpadne:tak:
sylwia-czy ty mialas masaz szyjki macicy przed wywolywaniem porodu??tzn,zanim Cie umowili do szpitala??bo ja jak nie urodze to mam miec 25,ale gdzies czytałam ze wcale sie nie musze na to godzic bo to bolesne jest,czy cos takiego:crazy:
ragazza-czytałam o tej diecie i chyba jestem zdecydowana,a Ty stosowałas ja po karmieniu piersia??czy w trakcie??ja byłabym happy gdyby udało mi sie zrzuciś ze 20,bo znow sobie pofolgowalam i przytylo mi sie 17:szok::szok::wściekła/y::wściekła/y:ale na serio sie wezme za siebie,moj juz peka ze smiechu ze ja i dieta to dwa swiaty:wściekła/y:lepiej by troszke wspieral:-(
agaam-a gdzie twoj robi tatuaze??ja kiedys tez chcialam sobie zrobic,ale mi przeszlo.teraz napalilam sie na skoki spadochronowe i jak pojedziemy do Pl to musze namowic mojego:-)
renuska-śliczna coreczka,jak tak dalej bedzie ci rosła to bede miala od kogo ciuszki kupowac;-)jezeli oczywiscie nie zostawiasz sobie dla nastepnej dzidzi;-)
kasia-moja chyba bedzie za mala na takie spotkanie:-:)-(kurcze szkoda,bo mama jest to moglabym wpasc:-(
laski,co zrobić,zeby moja juz wyszla??:-D:-Dseksik nie pomogl,gra w pilke i przysiady tez nie bardzo,a spacery mam codziennie po 40 min i dupa blada:szok:

My nic nie robimy. Jakoś nigdy specjalnie nie świętowaliśmy w walentynki.

To ja na imprezkę rezerwuję chrupiące kurczaczki w płatkach z sosem czosnkowym.

Żaneta kurcze ja już nie pamiętam jak to było dokładnie. Zbadała mnie ginekologicznie ale masażu chyba nie robiła bo nie bolało mnie to za bardzo, ale potem krwawiłam trochę. Coś kojarzę, że proponowała mi albo masaż albo żel rozmiękczający szyjkę. I ja chyba ten żel wzięłam. Później jak zmierzyła mi brzuch to stwierdziła że trochę przymały bo w 41tc miał 38cm więc jakby 3 tyg do tyłu i stwierdziła że nie ma na co czekać i umówiła mnie na wywołanie na następny dzień.
Jak nie chcesz tego masażu to możesz się nie zgodzić.

Żanetka mi się wydaje że fajnie właśnie z takim maleństwem przyjsc na imprezkę bo przynajmniej wiecznie śpi i niema z nim kłopotu a większe to już nie chcę spac i może byc marudne:tak::-D.I korzystaj z tego ze jest mama i ma Ci się kto zając Pawełkiem bo pozniej to pewnie się już nigdzie nie urwiesz na imprezę :baffled:.Przemyśl sprawę :tak:;-).

Jejuuuu ja to jednak mam sklerozę. Poszukałam mojego posta sprzed porodu. I było zupełnie inaczej niż myślałam:-p:-D
Katin ja będę w sierpniu w Bradford:tak:;-)

Wróciłam już. Żelu nie dostałam tylko masaż szyjki mi zrobiła. Zdziwiła się, że mam mały brzuch, że niby odpowiada 36tc i zostałam umówiona na wywoływanie już jutro:szok::szok::szok: Oczywiście jeżeli dzisiaj po tym masażu nic się nie ruszy:baffled:
Niby rodziłam już wcześniej i wiem co mnie czeka ale dostałam takiego stresa że szok:baffled:
O 10 mam do nich zadzwonic zapytac o której stawic się w szpitalu. Najpierw dostanę żel, jeśli nic nie da to więcej żelu:-D Jak to nic nie da to przebiją mi pęcherz z wodami i jeśli dalej nie ruszy samo to wtedy oksytocynę:baffled:

No i po pierwszej dawce żelu ruszyło się:tak:

Dobra, teraz już spadam po dziecko do szkoły. Mam nadzieję że deszcz nas nie złapie bo jakieś ciemne chmury się zbierają a ja wybieram się piechotką:sorry:

reklama
sylwia-dzieki wielkie jeszcze raz;-)no jak mowisz ze nie bolal ten masaz to w razie czego nie odmowie.a tymczasem umylam czaszke i zaraz spadam do tesco:-D:-Dpo zakup;-)
kasia-zobacze jak bede sie czula,bo pozniej to faktycznie nigdzie sie nie rusze,ale pamietam po Pawelku ze do 3 tyg to prawie sie nie moglam ruszac,bo wszystko mnie tak bolalo:-:)szok:
nie no,moj maly troll juz 2gi raz siedzi pol godziny na nocniku a kupy jak nie bylo tak nie ma,a wola ze chce kupe:szok:moze nie umie na nocnik zrobic??nie wiem sama.

Do góry