reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Czesc

My dzisiaj z Lenka bylysmy w Asdzie. Troche wialo i chmury byly takie, ze masakra, ale grunt,ze nie padalo. Acha, no i spotkalysmy Emilke, i chwilke pogadalysmy. Kupilam w Wilkinsonie taka farbe do fug w lazience i w kuchni, w flamastrze i dzisiaj packalam z tym. Ale musze przyznac, ze bardzo efektywne i efektowne. :-D Super teraz fugi wygladaja - jak nowe. Acha i kupilam tez silikon do uszczelniania przy wannach i zlewach, bo stary juz taki obrzydliwy sie zrobil. Kupilam taki co sie wyciska jak paste do zebow. Najpierw mialam na K czekac, ale potem sama zrobilam. I super jest. Potem prasowalam z jakies 2 godz bo tyle sie nazbieralo. Teraz robie jakas kolacje na cieplo, bo K pojechal po mojego bratanka na lotnisko i niedlugo wroca. Narobilam sie jak dzika swinia dzisiaj. Juz mam dosc. :crazy:

M0205 - kochana nie wiem z jakiej okazji ten czek, ale jak daja to trzeba sie cieszyc. :-) Mnie tez dali w tym miesiacu wiecej do Child Tax Credit, wiec moze Wam tez. Czek wplaccie do banku tego w ktorym macie konto. Po 3-4 dniach bedziecie mogli wybrac kase. Moze nawet wczesniej, zalezy jaki bank. Nie trzeba zadnych dokumentow, wystarczy karta bankomatowa i numer konta.

Kasia - ja zrobie rolade serowa na impre. :-) Moze jakies ciacho jeszcze? Moze mi sie bedzie chcialo. :-D

Renuska - zapomnialam Ci napisac, ze przeslodka jest Twoja Jasminka. Urocze sa takie bobaski.

Zaneta - jestem pewna, ze na tej diecie wytrzymasz. Ja tez kilka razy w zyciu probowalam sie odchudzac, ale zawsze sie zniechecalam, bo nie bylo widac rezultatow. A co za tym idzie nie bylo motywacji. A tutaj motywacja byla taka, ze nie moglam przestac sie odchudzac. Ja zaczelam sie odchudzac jak jeszcze karmilam, ale szybko mi sie zapasy mleka skonczyly i przestalam karmic. Wiec nie wiem tak na prawde jak to jest z tym cycem i odchudzaniem. Musialabys poszperac na necie.

Dobra lece, bo mala mi tu cyrki znowu urzadza. ;-) Pa

reklama
hej:-)

u nas nuda moj na nocce bozee powinni dac wolna noc w walentynki :-D:-D:-D

zaneta gratki dla Pawełka :tak: tez slyszalam ze duzo dzieci ma problem z zrobieniem kupy na nocnik :-( a ja tez mialam miec ten masaz tylko nie mogla mi zrobic bo mam krzywa szyjke ale dopiero po terminie probowali mi robic :tak: a niunka wytrzymala duzej w brzuszku jak Pawełek bo jego cyba w 38 tc urodziłas nie ?

doris zdrowka :tak: ostatnio duzo ludzi takich polamanych chodzi :baffled:

sylwia ale wygrzebałas posta :-D to forum to jak pamietnik :-) jakos nie dawno tez czytalam jak rodzilysmy i dawalysmi fotki malutkich wydaje sie ze to tak nie dawno bylo ;-)

Witam.
Ale nie chciało mi się dzisiaj wstasc po tej Walentynkowej nocy:no::-D.Jakaś taka niewyspana jestem:sorry2:.
Żanetka mam nadzieje że już w końcu urodzisz bo wierzę że juz masz dosyc tych fałszywych alarmów:tak:.Trzymaj się kochana;-).Myślami jesteśmy z Tobą;-).
Doris78 dobrze że już Ci lepiej :tak:.
Ragazza a co ty się tak wzięłaś za tą łazienkę :confused:.Czyżby jakieś romantyki tam planowała w walentynkową noc:tak::-D.
Renuska może Ampar lub Natalka będą jechac z dworca:confused:.
Emilka co tam u Ciebie?
Jstysiak jak tam poszukiwania domku?
m025...spokojnie jak zaczniesz rodzic na imprezce to na pewno któraś odbierze poród bo wkońcu tu same doświadczone kobitki będą:tak:;-).
Skoro już rezerwujecie potrawy na imprezkę to ja zrobię krokiety bo z tego co pamiętam to chwaliłyście kiedyś:tak:;-).

Dziewczyny Żaneta rodzi!!!!!!!!!!!
napisała smsa o 7.48

"jestem w szpitalu, rozwrcie na 5 palców, zaproponowali mi poród w wodzie jak będzie wanna wolna, trzymaj kciuki, auuuuuuu":-D:-D:-D

A może jest już po:confused:

Witam:-)
Kurde ja nie daje rady nic napisac:-:)-:)-:)-( Maly marudny z powodu kolek:tak:Nie ma jakos strasznie jesz chyba ale potrafi stekac i jeczec po kilka godzin:tak::-(
Do tego N zaczela sikac w majtki ,a jak juz nawet zawola to zazwyczaj zapozno:-(
wiec cala pralka dzien w dzien "szczoszkow":wściekła/y:
dzis maly mi nie spal od 3 w nocy-jeju jaka ja jestem nieprzytomna:dry::dry:
teraz tez nic zrobic nie moge bo za co sie nie zabiore to on znow steka i steka:tak::dry:
Takze bardzo przepraszam ja nawet nie zdaze przeczytac co Wy kochane napisalyscie:sorry::sorry:
Jesz teraz mam znow zalatwianie ,bo okazalo sie ze niie mozemy stad malej wywiezc:shocked2:
Zjazdowki nie zrobia dziecku,na niewaznym paszp nie mozna,a drugiego jej nie chcieli zrobic bo mam wciaz tyl bryt akt urodzenia:shocked2::shocked2::dry:
Zalatwiamy tez to nursery dla malej i szkole dla dzieciaczkow;-):tak:
HV byla wczoraj -Eryk wazy 3700;-)
Kuuuurrrrrcze zmeczona jestem:szok::szok::szok::szok::szok:
Dobrze ze wczoraj mialam mega romantyczny dzionek:tak:
Kurde chyba przezywamy stan zakochania od nowa:-D:-D:-D:-D
Czule smski,maile,nawet moj misiek wierszyk mi przyslal na walentynki i dostalam moje ukochane tulipany ,z ktorych jednego moja corcia chciala zjesc:szok::szok::szok:
ojjjj,zeby taki stan sie wiecznie utrzymal:happy2::happy2::happy2::happy2::happy2:
ZANETA wlasnie pisala do mnie ze wciaz nic:no: za h ma byc ponownie badana,zmeczona jest bardzo juz bo spala tylko 2 h.trzymamy mocno kciuki:tak:
Zmykam ,bo maly przysnal wiec sie biore za pranie i papierkowa robote,bo dlugo pewno nie pospi.:no: pozdrawiam

reklama
zaneta mam nadzieje ze juz po
doris zdrowka kochana ale cie rozlozylo
renuska ja bede jechala autobusem do kasi wiec mozemy sie spotkac
a my dzis w domku siedzimy bo wiki zle sie czuje narazie jest oki ale rano przyszla i mowi mama jestem chora przyniosla masc rozgrzewajaca zeby ja nasmarowac moje biedactwo kochane
graziul powinni zrobic paszport malemu znajoma rodzila tutaj i tez miala akt urodzenia brytyjski dopiero jak pojechala do polski to zalatwila polski a moze zrob tymczasowy paszport dla Eryczka bo wydaje mi sie ze nie jest potrzebny polski akt urodzenia napisz do nich emaila powinni ci odpisac ja kiedys do nich pisalam i dostałam natychmiastowa odpowiedz

Do góry