reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

oj emilka wspolczuje ,tyle kasy :szok:.
doris -sesja u fotografa
a ja tylko chce sie pochwalic moja gwiaza :sorry:,zoltaczka zaszla wiec mozna juz robic zdjecia:tak::-D

Załączniki

• 100_4249.jpg
    100_4249.jpg
    20,1 KB · Wyświetleń: 48
reklama
Witam:-)

U nas nudyyyy ale chyba zaraz na jakis spacerek sie wybierzemy korzystac z pogody:tak:

Doris szkoda myslalam ze to cos prostszego:confused: ehh mi juz na mysl przychodzi ze moze ona jest na cos uczulona:eek: ale tego to ja sie przeciez nie dowiem:-(
Renuska Twoja Jasminka jest cudna:tak: i jak dobrze wyglada po tej zoltaczce:tak:
Emilka strasznie wspolczuje, tyle kasyyyy:wściekła/y: Ja bym zglosila to na policje moze oni cos wskuraja:tak: 3mam kciuki. A co do spotkania to ja tez oczywiscie chetna:tak: tez poprosze o adresik:tak:
Kasia oj tak pamietam ta imprezke gdzie dziewczynki balowaly z nami:-D Nawet na NK mam to zdjecie:-D:-D

No nic uciekam bo zaraz moje robaki przyjda, moj byl sie umowic na tatuaz:wściekła/y:

Hello .Witam sie i ja:tak::happy2:
Kurcze opuscilam sie troche przez ta moja chorobe no i dzieciaczki mi tez nic napisac nie daly:no:
Ja ogolnie lepiej ,antyb zadzialal,mam nadzieje ze bedzie juz spokoj u nas ,bo juz za duzo tego wszystkiego na raz:szok::tak:
RENUSKA-Jasmina jest super,a jaka duza:tak:To moj chlopaczek jak piastka przy niej:tak::-Dile juz wazy krolewna:confused:
EMILKO-wspolczuje ale jesli moge cos poradzic ,nigdy nie dawaj komus towaru przed sklirowaniem sie czeku:no::no: zglos jak najpredzej do DVLA i na policje:tak: Kurcze szkoda mi Was bardzo:-( tyle kaski:shocked2: ja tez moglabym wpasc na spotkanko ,prosze adresik:tak:
AGAAM <KASIA-ja od dawna wiem wlasnie ze slodycze i ostre zakazane przy problemach z cera:tak:
KASIA - ja tez chetana na spotkanko ,moge wpasc do Ciebie a moze byc tez chinol:tak::tak:Mi tam wsio rawno:tak:;-);-);-):-D A Ericco nie jest jesz wybredny ,bo raczej wpadne z nim:tak:;-):-)
Dzis sie wcale obrobic rano nie moglam choc wstaje przed 7:szok:
maly do 12 w poludnie nie spal tylko stekal,i stale cos a chcialam jesz troche posprzatac:tak:
Potem zaliczylismy spacerek cala rodzinka i Nati wreszcie swoje upragnione hustawy,ale zimno bylo:szok::tak:
Oki to tyle ode mnie bo wiecej juz nie zdaze naskrobac ,amly kweka:tak::sorry2:
Pozdrawiam wszystkie:cool:

A ja znowu jestem uwięziona z chłopakami w pokoju bo mój kończy przedpokój więc jestem uwięziona chwilowo:dry:.
Widzę że jest trochę chętnych na 5marca więc bardzo się ciesze i liczę że reszta tych dziewczyn co się jeszcze niewypowiedziały to jednak też postarają się dołączyc do nas:tak:;-).
Mam na sprzedaż pchacza firmy Vtech.Jest to zabawka od 6 do 30miesięcy w bardzo dobrym stanie.Jeśli ktoś zainteresowany to proszę pisac na pw:tak:;-).
natalka
ja już byłam u twojej mamy i przekazałam jej siedzonko:tak:.Dziękuje jeszcze raz za pożyczenie:tak:;-).
Renuska piękna ta twoja księżniczka :tak:.

Hejka:-)

Gdzie się podziało słoneczko z wczoraj???????????

Renuska naprawdę śliczna Twoja córcia:tak: Chcialabym żeby moja psota chociaz na chwilę była znów taka tycia:-D

Graziul dobrze, że wracacie do zdrówka. Może wreszcie uda nam się spotkać:-)

Agaam widzę że się cieszysz się z pomysłu męża. A co będzie tym razem? Mój też mówi że jeszcze sobie wytatuuje moje imię ale narazie jestem na okresie próbnym:-D:rofl2:

Emilka współczuję:-(

Kasia8118 to fakt, pranie tym odkurzaczem tez jest męczące ale przynajmniej efekt lepszy:tak:

Dobra idę bo marcel właśnie wstał i wrzeszczy z łóżka żebym przyszła.

no cześć kochane co tam u was u nas nic nowego cały czas myślimy co z tym czekiem ale wszystko okaże się jutro ba ma iść mój h do solicitera :-:)-:)-:)-:)-( na policji byliśmy to nas to nas odesłali do solicitera :no::no::no::no::no: normalnie śmieszne to jest ale zobaczymy:shocked2::shocked2: już dzisiaj troszkę lepiej się czuję nie myślę o tym co bendzie to bendzie :-:)-:)-:)-(kasia8118 tez chetna na spotkanie ;-);-);-) wy jak wybieracie się do mnie w piątek :-):-):-):-):-):-):-)jak co to się bukować :-D:-D:-Drenuska twoja gwiazdeczka prześliczna:tak::tak::tak::-):-):-):-):-):-) lecę bo za dużo nie wystukam mała marudna na razie ;-);-);-);-);-):eek::eek::eek:

Czesc Witam sie w niedzielne popoludnie:tak:
U nas nudy ciag dalszy:wściekła/y: bylismy rano w kosciele a tak to siedzimy w domu bo szczerze gdzie tu wyjsc jak pogoda nie bardzo na spacery:tak:

Emilka miejmy nadzieje ze tam Wam cos pomoga:tak:
Sylwiam tak ciesze sie bardzo:wściekła/y: nie przepadam za tatuazami:no: Tym razem wymyslil sobie napis "wybralem zycie dla rodziny" no i w piatek idzie sie dziarac:wściekła/y: niestety dal juz zaliczke wiec pewnie nie da mi sie go odciagnac od tego pomyslu:no: A ile trwa taki okres probny wedlug R?:-D
Graziul, Kasia ja nie wiedzialam ze slodycze zle dzialaja na cere:sorry: ja niby nie mam problemow z cera ale wole wszystko ograniczyc bo ostre jedzenie tez lubie:szok:

Dobra kobietki uciekam do niunki:tak::-) milej niedzieli wszystkim zycze...

Hej:-)

Ja tylko tak na sekundke, bo moja Lenka ma ciag dalszy 'zebow'. Dobrze, ze K jest w domu, to chociaz kawe sobie moge wypic spokojnie. Jutro przylatuje do nas ferie mojego brata syn. ciesze sie bardzol, bo po pierwsze dlugo go nie widzialam, a po drugie Lenka pobedzie troche z nim, a ja w tym czasie zalicze jakiegos fryzjera, kosmetyczke, bo zaniedbalam sie strasznie. Ostatnio w Up to 90% discount on restaurants, spas, wellness, fitness - groupon.co.uk kupilam za 25% ceny wizyte u fryzjera wiec moze akurat skorzystam. Uzywacie tego? Tzn korzystacie z tych znizek z tej strony? Moj K to ciagle albo na gokardy z tego sie wybiera, a lbo basen, albo do knajpy jakiejs chodzilismy. Kiedys bylysmy z kumpela w spa caly dzien,za 20F. :-)

Emilka - Ja chyba nie wpadne na kawke jednak bo bede miala mojego goscia i nie chce go zostawiac na pol dnia samego. :-). Mam nadzieje, ze solicitor Wam pomoze. Niestety tak w tym kraju jest, ze trzeba miec oczy dookola d..y, bo inaczej. wiem cos o tym, bo tez sie po sadach ciagamy juz od roku z warsztatem samochodowym, ktory mial nam wymienic w nowokupionym aucie pasek rozrzadu z cala reszta. okazalo sie pol roku pozniej, jak nam auto stanelo, ze jednak wymienili tylko pasek i nic poza tym. I sie urwal. I po aucie. Moj K to prawie ryczal, bo to jego ukochane subaru..... :-(

Kasia - ja mysle, ze wpadne, ale tak na 100% to dam Ci jeszcze znac, bo nie wiem czym wroce do chaty. Przypomnij mi jeszcze raz gdzie tak mniej wiecej mieszkasz? Acha i mi obojetne czu u Ciebie spotkanko czy w knajpie. :-)

Graziul - Fajnie, ze u Was juz dobrze wszystko :-) Myslalam, ze sie poznamy u Emilki ale nie dam rady jednak. Ehhh, szkoda. :-( Jakos nam pod gorke. Zdazylam juz twojego A poznac, i twoja coreczke, a ciebie nie. ;-)

Witam:-).
Ragazza ja mieszkam na Bd2 to jeśli dobrze pamiętam to jakieś niecałe 4 mile od Ciebie :tak:.Mogłabyś wrócic taxi :tak:.Pewnie zapłacisz góra 5f:tak:;-).Ja juz też kiedyś korzystałam z tej stronki :tak:.Całkiem fajna:tak:.
Emilka ja się wybieram do Ciebie w piątek :tak:.Czekam na adresik;-).I super ze ty też chętna na 5marca;-):tak:.
sylwia.m a Ty już molestujesz R o te babskie spotkanie?
Agaam mi tam tatuaż u faceta nie przeszkadza:no:.Mój ma dwa i jakoś mi to nie przeszkadza :no:.Ale wiadomo każdą kobitkę kręci coś innego :tak::-D;-).

Ostatnia edycja:
reklama
WITAJCIE KOBIETKI WSZYSTKO OKI :-):-):-) WPADŁAM POWIEDZIEĆ ŻE W PIĄTEK KAWUSIA U MNIE PISAĆ KTO CHĘTNY :-):-):tak::tak: WYŚLE ADRESIK :tak:A JAK WAM GODZINKA PASUJE?;-) UCIEKAM BO LALUNIA MARUDZI NA TE ZĄBKI!!!:wściekła/y::szok:

Do góry