reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

ja na impreze moge cos upiec ,a jak mi nie wyjdzie to cos kupie :-p.Mam pytanie ,czy ktoras bedzie sie wybierala do Kasi z dworca ?
zaneta -domyslam sie jak sie juz niecierpliwisz :tak:,co do ciuszkow to juz spakowalam 0-3 m.niektorych nawet nie zdarzylam jej zalozyc:-(
ech no i nie wiem co jezcze komu :zawstydzona/y:,ide piec chlebek zatem .

reklama
aaaaaaaa zaneta gratulacje dla Krecika za nocnik ,a przy Pawelku mialas nacinanie krocza ?bo ja teraz nie mialam i juz na 3 dzien po porodzie bylam na zakupach:-D ,a po Dominiku to tydzien na dupie nie moglam usiasc

Czesc

Ja mialam tragiczny weekend,choroba mnie dopadla ,pierwszy raz w zyciu mialam 40 stopni goraczki,rozlozylo mnie kompletnie,nie mialam nawet sily isc do toalety.
Wczoraj tez caly dzien lezalam,dzisiaj juz lepiej,ale jeszcze ledwo na oczy widze,tak mnie powieki bola.....

EMILKA-ja tez moge w piatek wpasc.Strasznie mi przykro z powodu tej sprzedazy,mam nadzieje ze jakos to sie wyjasni i odzyskacie kaske..

ZANETA-gratki dla Krecika,z kazdym dniem teraz bedzie lepiej.
Zobacz a tak sie balas ze wczesnie urodzisz,a tu zaraz bedziesz po teraminie....

KASIA8118-my tez jakos specjalnie nie obchodzimy walentynek,chyba juz za starszy jestesmy .....buzi ,buzi,jakies czekoladki,kwiatki ...i to wsio
Hmmm..ja nie mam jeszcze pomyslu co zrobic na 5 tego.Ale juz mam ochote na te Sylwii kurczaczki

GRAZIUL-to Ty juz calkowicie zrezygnowalas z karmienia piersia?czy odciagasz?bo jakos umknelo mi to jakos

hej babeczki ja dzis popoludniu wybieram sie do shipley bo mam dzis polozna a przy okazji przejde sie po uzywakach moze znajde jakies uniwersalne ubranka dla dziecka bo dopiero po porodzie jak bede wiedziala co mam, mam zamiar wybrac sie na wieksze zakupy.mam pytanko macie moze pomysl na jakies dobre jedzonko na kolacje?chcialam dzis mojemu zrobic niespodzianke ale nie mam pomyslu co ugotowac:no:
emilka ja raczej na pewno bede,poprosze adresik:-)
kasia moj dal mi przepustke wiec postaram sie przyjsc chyba ze urodze do tego czasu bo to bedzie juz moj 38 tydzien wiec wszystko moze sie zdazyc;-)
zaneta ale ci zazdroszcze ze twoj synus juz sie przelamal do nocniczka,:tak:moja potrafi godzine siedziec na kibelku i nic a zejdzie i zrobi w gacie :wściekła/y:

zapomnialam zapytac was jak to jest z tymi czekami,ja nigdy nie kozystalam z tego rodzaju wplat i chcialam wiedziec czy wiecie moze jak to jest mozliwe ze moj dostal dzis czek od counsilu na ponad sto funtow i zupelnie nie wiem z jakiej okazjii?i jakie musze miec dokumenty zeby go odebrac?wystarczy dowod osobisty mojego Ł?

sylwia-bylam w 2 aptekach i nie bylo:wściekła/y:ale moze obejdzie sie bez:-D:-)
dzieczyny,moj maly ma problez ze zrobieniem kupy na nocnik:-:)-(siusiu wola ladnie,nawet jak wrocilismy ze spaceru to kazal zdjac pampka i na nocnik usiadl,a kupe wola ale jak siada to dupa blada,siedzial 3 razy po pol godziny i nic:szok::szok:a wiedzialam ze mu sie chce,bo juz lapal sie za dupke i wolala mama kupa,a jak usiadl to jakies mial zahamowanie....co robic???zalozylam mu pampka i zrobil po paru minutach,ale tez krzyczal kupa,kupambalam sie ze bedzie go brzunio bolal:-(

Hejka
Ja po pracowitym wekendzie.Własnie skończyłam myć okna.
Mam dobry dzień na porządki,to chyba tak z okazji samotnych walentynek:-D:-D:-D.A Wy jak spedzacie dzień????
Ja równiez jestem chetna na babskie spotkanko tylko nie mam pojęcia co Nam upichcić:eek:
Żaneta Z tego co pamietam to duzo dzieci ma opory z kupą na nocnik,ale to po jakims czasie mija ,spokojnie przekona sie;-)Gratki dla kracika za siku:-):-):-):-)to bardzo duzo;-)
Doris Kuruj sie kochana:-(
Emilka Współczuje tranzakcji,trzymam kciuki zeby wszystko sie udało
Renuska Fajna ta Twoja gwiazdeczka:tak:

Hej Babeczki:-)

Dzis sloneczko ladnie swiecilo ale mimo to bylo jeszcze chlodno:tak: ja ubralam skorke i bylo mi zimno:baffled:

Jstysiak no to chociaz pozytecznie spedzilas walentynki:-D
Zaneta ja tez slyszalam ze duzo dzieci ma opory jesli chodzi o kupke:tak: Fajnie ze tak szybko zalapal z siusianiem ja juz tez raz robilam podchody ale ani razu nie udalo nam sie zrobic na nocniczek:no: ale ostatnio zaczyna wolac eeeee ale nie wiem czy sobie zarty robi z mamy czy moze faktycznie cos zakumala bo caly czas jej mowie o nocniczku i takie tam:tak: za jakis czas sprobujemy znow bo do konca tygodnia jestesmy busy:tak::tak:
M02.. jesli chodzi o czeki to ja niestety sie nie orientuje:no:
Emilka jak dla mnie godzina jest bez roznicy juz mam caly dzien zarezerwowoany na wychodne wiec dostosuje sie:tak:
Kasia ja jeszcze nie wiem co zrobie do jedzenia:eek: ale mam jeszcze czas wiec cos wymysle:tak: chociaz im predzej tym lepiej zeby pozniej nie musiec szukac z potraw z kosmosu bo wszystko ludzkie bedzie zajete:-D:-D
Doris no to ladnie sie rozlozylas:szok: Zdrowka zycze:tak::tak:

Dobra Laski uciekam herbatke sobie zrobic bo cos zimno mi sie zrobilo brrr
Paaa

reklama
ZANETA-Kuba i David tez z kupka mieli problem na poczatku,zreszta wlasnie jak wiekszosc dzieci.Ale Pawelek jest na dobrej drodze,wiec nie rezygnuj

AGAAM ,JSTYSIAK-dzieki za zdrowko,napewno sie przyda,ja nawet nie sadzilam ze taka dwudniowa goraczka moze tak czlowieka wykonczyc,musze sobie zakupic jakies witaminy ,bo dzisiaj jeszcze w glowie mi sie krecilo....

Do góry