reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

Hej dziewczyny:-)
kasia8118 a u mnie po staremy czyli siedzimy z dzieciakami w domciu,znaczy jak bylo ladnie spacerowalismy:-),dzisiaj znowu pogoda nam się popsuła.Ostatnio byłam poszukiwać przedszkola i znalazłam takie jakby centrum pomocy w poszukiwaniach przedszkola najbliżej mojego miejsca zamieszkania,babeczka wzięła moje dane i powiedziała ze do mnie oddzwoni w sprawie przedszkola a puki co oni organizują takie spotkania w piątki 2 godzinne dla dzieci,że moge na nie przyprowadzać dzieciaczki.Ostatnio tylko wchodzę i podpatruję co piszecie,nie wiem o czym pisać, Wy się już troszkę znacie,a na imprezkę chętnie bym się wybrała tylko dzieciaczków nie ma z kim zostawić:-(

reklama
Hej.
Niuńka śpi, Marcel u Doroty a ja się kimnęłam:szok: Znowu mi się Żaneta śniła, ja nie wiem co ta dziewczyna tak mnie nawiedza w tych snach:-D. Dzisiaj śniło mi się że napisała do nas posta "witam was z Polski":szok::-D Ej już wiem dlaczego, pewnie przez ten opis na FB że zapomniała spakowac słonia do torby. Łooooo matko, ja mam cos nie tak z tą moją głową:-D

Kasia8118 ja chciałabym ale nie wiem czy mi się uda. Na początku marca jedziemy na tych chippendelsów a pod koniec może będę jechała na weekend do koleżanki do Londynu sama więc nie wiem czy mnie mąż na kolejną imprezkę wypuści:dry: Musiałby się znów z pracy urwać a to jest małowykonalne w ostatnim czasie. No ale zagadam Go, może mnie zaskoczy:-D

Graziul powtórzę za dziewczynami. jak będziesz odciągać to nic z pokarmem się nie stanie:tak:

czesc kobietki ja ostastnio weny nie mam pozatym jak siedze w domu to jestem tylko przy lodowce i zawsze cos mam w buzi niedawno zjadlam kopytka teraz lody ciekawe na co zarazmnie ochota najdzie
kasia moze i ja bym sie skusila na to spotkanko tylko nie wiem o ktorej moj by skonczyl bym mu musiala powiedziec zeby wczesniej przyjechal i moze udaloby sie wyrwac na pare godzinek i sie zrelaksowac
doris dobrze ze juz z Dawidkiem lepiej :tak::tak::tak:
gaba fajnie ze znalazlas takie miejsce zawsze to cos innego od tej monotoni:tak::tak::tak::tak:

hej dziewczyny
wpadlam na chwilke bo pomalu przygotowuje sie do zakreconego weekendu bo moj Ł bedzie kladl panele w salonie wiec przy malej czeka mnie male zamieszanie.chyba ze uda mi sie gdzies zwiac z mala na kulki albo na spacer zeby mogl spokojnie polozyc.
kasia a to spotkanko to w jakich godzinach mialoby byc?
graziul w razie czego ja cie moge mlekiem poratowac;-)ze mnie leci jak z krowy cielnej ,mam juz tyle mleka ze i troje dzieci bym wykarmila:-) a mala dzidzie i tak bede karmila odciaganym mlekiem:tak:

Hej:-)

Ja dzisiaj tak pozno bo dopiero teraz mam czas;-) Moj zaraz bierze niunke do kapieli wiec ja mam chwile spokoju:tak:
Dzis dzien zlecial nam bardzo szybko nawet nie wiem kiedy:tak:

M02... wspolczuje remonciku ale mysle ze szybko mu pojdzie wiec jak pojdziesz z mala na kulki i potem na spacer to on napewno sie uwinie;-)
Tynia jedz poki mozesz:-p Pozniej bedziesz sie martwic jak juz dzidzia sie urodzi:tak:
Gaba a tam mozesz dzieciaczi zostawic? Bo ja tez chodze raz w tygodniu ale to jest normalna play grupa;-)
Sylwiam Ty faktycznie daj juz spokoj tej Zanetce:-D
Doris a jak Ty robisz Davidkowi te inhalacje? myslisz ze dla mojej niunki tez by mozna bylo cos takiego zastosowac bo ona tez non stop kaszle jak stary gruzlik:wściekła/y:
Kasia ja tez chetna na spotkanko mysle ze moj maz da mi wychodne:-D a czy chinczyk czy u Ciebie to bez roznicy:tak: Dostosuje sie:tak:

Dobra dziewczynki uciekam na mnie juz czas bo znowu trzeba niunke uspac ( bo juz zaraz bedzie gotowa po kapieli) a ona ostatnio ma wielkie problemy z zasypianiem wczoraj usypiala 3godz przy czym i tak na koniec zasnela u mojego P na klatce bujana:wściekła/y: i spala z nami:no:
Ok Paaaa

AGAAM-ja mam taki elekryczny inhalator, na buzke naklada sie taka maske i sie wdycha pare.I dziecko musi z tym siedziec 5 minut conajmniej,wiec nie wiem czy Twoja Victoria tak posiedzi.
U nas David sie napatrzyl na brata ,wiec siedzi bez problemu.
Jak mieszkalismy w Pl ,chodzilam z Kuba do lekarza na takie inhalacje i pomagalo bardzo.Wiec jak tutaj sie przeprowadzilsmy i On mi conajmniej raz w miesiacu byl chory ,to sobie sprowadzilam z Pl ten sprzet.

Hej ja na moment tylko bo jestem zmęczona bo prałam dywany niby nie ręcznie ale i tak ostro się zdyszałam :tak::-D.
Ragazza,Gaba i m025....Myślę o takim spotkaniu np.około 18 godziny.Mozemy zrobic imprezkę u mnie w mieszkaniu :tak:.Każda coś ugotuje i przyniesie ulubiony alkohol tak jak to zawsze było:tak:;-).Żaden problem ja już się ogarnęłam po remoncie więc spoko:tak:.A do 5 marca to tym bardziej:tak::-D.Te co karmią piersią to oczywiście mogą pojawic się z dzidziusiem żaden problem :tak:.Już kiedyś przecież miałyśmy takie imprezki gdzie maluszki siedziały w rzędzie :tak::-D.Dawno takiej imprezki nie było :-(.No chyba że wolicie wypad na miasto mi to bez różnicy ja się dostosuje do większości:tak:;-).

WITAJCIE KOCHANE .... jak tam dzionek minoł bo u mnie fatalnie jestem zła jak nie wiem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::-:)-:)-:)-(.... ponieważ mój h w zeszłym tygodniu sprzedał auto i koleś zapłacił mu czekiem więc zaniósł do banku i czekaliśmy na ralizację 8 dni więc po 8 dniach wypłacił i było wszystko oki bez problemu wypłacił dziś poszedł do bankomatu i chciał wypłacić i okazało się że ma ponad 2 tys. na minusie :szok:i zadzwonił do banku i spytał babki dlaczego? okazało się że ten czek był bez pokrycia i wypłata mojego h została zatrzymana :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:normalnie myślałam ze padnę tera ani samochodu ani pieniędzy:-:)-:)-( tylko babka powiedziała nam żeby wpłacić ten debet bo inaczej bendzie mi rosło co dziennie :szok::szok:.Normalnie nie rozumiem tego:-( to dlaczego nam wypłacili te pieniądze jak czek był bez pokrycia!!!!:wściekła/y::-(no a tera nawet nie mamy kolesia adresu ani nic tylko odesłali nam czek z banku :szok::wściekła/y: normalnie koleś nas oszukał i sama nie wiem co dalej :-:)-:)-:)-(tyle dobrego ze wpłaciłam ten debet:tak::tak:!!!!zobaczymy co z tym bendzie czy coś się da zrobić . także nie przyjmujcie czeków :szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: jestem tak roztrzęsiona ze szok to jest trochę pieniędzy :angry::dry::dry::dry:dziewczyny u mnie możemy zrobić spotkanie tylko kiedy wam pasuje w przyszłym tygodniu i jakie godziny tak jak ostatnio :happy::-D dobra uciekam ;-)nie mam coś weny do pisania:no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::-:)-:)-:)-:)-(

Witam w sobotni poranek:-).
Emilka straszna historia :confused:.Tyle kaski szkoda strasznie:-(.Ale może da się jeszcze odzyskac:confused:.Przecież ten samochód był pewnie gdzieś zarejestrowany na kogoś więc może jeszcze wszystko się dobrze skończy i odzyskacie kasę:eek:.Trzymam kciuki zeby wszystko się dobrze skończyło:tak:;-).
Mi pasuje piątek :tak:.Przyślij mi adres na pw to sprawdzę sobie gdzie mieszkasz;-).
Nic uciekam myc włosy trzeba jakoś zadbac o siebie:tak::-D.

reklama
Emilka - kurcze pmaietaj - nigdy za nic nie pozwol sobie placic czekiem. A szczegolnie takie kwoty. Niestety w Anglii system czekowy dziala powoli i calkiem inczej niz w PL i do osmiu dni czek jest tak jakby niepokryty. Tzn bank wplaci ci pieniadze po 2-3 dniach na twoje konto z bankowego konta, a dopiero potem bedzie sciagal kase z konta wystawiajacego czek. Jesli sie okaze ze ta osoba nie ma nic na koncie, to te pieniadze wplacone na wasze konto zostana zabrane wam, przez to ze byl to czek bez pokrycia. Nie chce Was martwic, ale ja czesto mam doczynienia z takimi klientami co sie dali w taka transakcje wciagnac i tych pieniedzy nie da sie odzyskac. Ja bym na twoim miejscu zglosila to na policje i zobaczyla czy oni sa w stanie cos z tym zrobic. Macie adres tego kolesia numer telefon czy cos? Ja osobiscie chyba obilabym takiemu kolesiowi ryja porzadnie i moze udaloby sie wtedy chociaz auto odzyskac. Wspolczuje Wam.

Do góry