reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

hej :-)

u nas dzien spokojnie zleciał rano zrobilam obiad i poszłam z mała i kolezankami na kulki wocilam poszlam do pracy :tak: Claudia na spala caly dzien i udalo sie przetrzymac ja i spi o 20 min:-D

kasia8118 no własnie miałam pisacdo Ciebie bo własnie zrobiłam paczke dla mojej siostry bo ona w maju urodzi coreczke i wysylam jej rzeczy po Claudii i tez to chcialam wyslac ale nie chce Ci problemu robic to jak bedziesz miala chwilke to mozesz podrzucic mojej mamie :tak:

zaneta doris a ja mam wasze ksiazki :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: i jak ja wam je dam jak nie mam czasu na spotkania jezdzic:wściekła/y: zaneta pewnie wprosimy sie z D do Ciebie jak urodzisz i odsapniesz to wtedy Ci oddam :-D

Grazul wspolczuje :-( moze przejdz sie jutro do GP bo nie wiadomo co sie do Ciebie biedulko doczepilo :-:)-( zdrowka:tak:

reklama
Hej
natalka
no to super podaj mi adresik mamy i napisz mi jak by jej najlepiej pasowało godzinowo np.w sobotę lub niedziele:tak:.
myszka no to fajnie że już wszyscy zdrowi.A ile ma lat twój starszy syn?
Graziuxxx trzymaj się kobito_Oby jutro było lepiej:sorry2:.

witajcie widze ze pustki!!!!!! :-:)-:)-):-):-):-) grazul współczuje ci kochana jeszcze dzeciaczki niema nawet jak odpocząć życzę szybkiego powrotu do zdrowia!!!!! :szok::no: myszka to super ze już po chorobie !!!!! :-D piszcie coś kochane !!!!!! zbieram się za coś :tak::tak:obiadek gotować i poprasować troszkę !!!!!

czesc wszystkim ale pogoda ja wczoraj z wiki wybralam sie do parku najpierw przyprowadzilam jej rower pod szkole i stamtąd do parku i tak zlecial dzionek dzis niestety uziemione w domku jestesmy ale cos sie wymysli
graziul zdrowka kochana
ragazza ja cie przepraszam ze nie dalm znac ze nie dotre do ciebie ale wiki strasznie pozno wstala a nie chcialm jej budzic bo potem by mi marudzila caly dzien ale mam ndzieje ze bedzie okazja jeszcze do spotkania sie i muffinki tez sprubuje zrobic
oki zmykam szykowac ja do szkoly bo juz11

Hej :-)

My wlasnie wrocilysmy ze spacerku. Ale jakiego! Z sensacjami!:angry: Lenuska cala droge tak sie darla, ze masakra. Wyrzucila jeden smoczek z wozka, to dalam jej drugi. Drugi rzucila tak mocna ze wylecial na ulice i samochod po nim przejechal.:szok::tak: Boszzzzzzz, myslalam, ze oszaleje, ludzie sie na mnie patrzyli, a ona tak sie wyginala, ze jakby nie szelki to by wyleciala. A wszystko to przez zabki, wczoraj i dzisiaj to jakis kosmos. Cale piastki sobie do buzi laduje, jezyczkiem jakies dziwne rzeczy odstawia. Masakra.

Tynia- nic sie nie martw, na pewno w koncu sie poznamy. :-)

Emilka - wezme Ci smoczek jak bedzie kawka u ciebie :-)

Myszka - sprobuj, pewnie. Naprawde ekspresowo sie je robi.

Dobra lece jakis obiad skombinowac. Nie mam ziemniakow nawet, ani nic w sumie. Nie wiem co wymysle. wieczorem chyba jakis maly shopping zrobimy. No to narka!

hej :-)

zaneta jak sie czujesz?? odezwij sie po pomysle ze rodzisz ;-)

ragazza no niestety dzieci zawsze sie nacierpia na te zabki :-( a czym smarujesz jej dziaselka bo Claudii zadne zele nie pomagaja :no: ale moge to polecic Claudii najlepiej pomaga :tak: Nelsons Teetha - 24 sachets - Boots

grazul a jak u Ciebie mam nadzieje ze juz ok :tak:

hejka
ja nie mialam jakos weny,zeby cos skrobnac,ale nadrabiam juz;-)u nas bez zmian,szybciej chyba bym słoni atko urodziła niz niunke,bo ona cos nie spieszy sie za bardzo:-(wczoraj bylam u połoznej,nastepna wizyta 25 jakby co,połaczona z masażem szyjki i ustaleniem daty wywołania porodu:-(oby szybciej poszlo:tak:
natalka-jak bede rodzic to bedziecie wiedzialy,napisze zanim pojade:-Dno i oczywiscie zapraszam jak juz dojde do siebie;-)oo Aga w ciąży???to pogratuluj jej;-)
ragazza-ja zawsze sie stresowałam jak wychodziłam gdzies z Pawciem a on dostawal ataku histerii:szok:wszyscy sie patrza a czlowiek nie wie co robic:crazy:aaaa zapomnialam ci napisac,ze skoro muffinki zrobiły takie dobre wrazenie to nastepnym razem chocby nie wiem co wpadam na kawe:-Dty pisałas kiedys ze stosowalas jakas diete...co to byla za dieta??bo ja juz sie przygotowuje i po porodzie sie biore za siebie:szok::szok:bo az wstyd :szok:
myszka-super,ze juz zdrowi jestescie:tak:
graziul-jak ty sie czujesz??ja niestety nie mialam zadnego antybiotyku,znaczy sie patrzylam i znalazlam,ale juz dawno przeterminowany i dzieki tobie zrobilam porzadek w lekach;-)
dzisiaj przychodzi do nas HV,bo zadzwonila wczoraj i zaproponowala ze dlatego ze ja w ciazy jestem to ona przyjdzie do domku na bilans mlodego:-)milo:tak::tak:ide sie ogarnac,wypic kawe i czekac na porod:-D:-D:-D

Ale tu cisza, nikt nic nie pisze. :-(

No to ja cos napisze. Przeboje mialam znowu z Lenka w nocy. I teraz tez jest nieciekawie. Mialam isc na spacer i do sasiadki na kawe, ale sobie daruje, bo jak ma mi tam cyrk urzadzic to mi sie nawet nie chce zbierac. Nie mam nic na obiad znowu. Wczoraj zrobilam risotto, K zabral resztke do pracy i dzisiaj znowu od zera zaczynam. Myslalam o kopytkach i jakims sosiku dobrym, bo ostatnio to chyba jadlam na wakacjach u mamy. Mam tez sery bialy na pierogi, ale make mam tylko angielska, to szkoda nawet robic z niej. Poczekam na polska.

Zaneta - na nastepna kawe u mnie juz bedziesz musiala przyjsc, bo Ci nie podaruje. :-) A co do diety, to ja sie odchudzalam na diecie South Beach, czyli Dieta Plaz Poludniowych po naszemu. :-) Korzystalam z tego forum: Dieta South Beach - forum dyskusyjne
Ogolnie to dosc zdrowa i skuteczna dieta, opracowana przez kardiologa, nie chodzisz na niej glodna. Ja schudlam na niej 26 kg w 3 m-ce. Troche to za szybko bylo, ale samo mi sie chudlo i nie moglam nad tym zapanowac. Dieta ma 3 fazy, pierwsza najtrudniejsza trwa 2 tyg i chudniesz w niej do 6 kg. Ogolnie nie je sie na niej praktycznie zadnych weglowodanow, i niektorych warzyw np ziemniakow, marchwi, burakow, i zadnych owocow bo podnosza cukier we krwi. Jesz duzo nabialu, jajek, jogurtow, miesa i dozwolonych warzyw. Trzeba jesc duzo, im wiecej jesz dozwoloych produktow tym wiecej chudniesz. Najlepiej kupic ksiazke o tej diecie, bo na necie duzo bzdur krazy i nie wiadomo co wolno a co nie.

natalka -dzieki za tego linka, K dzisiaj ma to kupic, to moja ostatnia deska ratunku.

graziulku - jak sie czujesz? Napisz czy Ci cos ten lek pomaga.

Dobra ide nastwic zupke dla Lenki. Pa

ragazza-dzieki,pozniej zerkne.nie wiem czy dam rade,bo ogolnie to ja i dieta to dwa rożne swiaty:-D:-Dale musze sie zabrac za siebie.no 26 kg w 3 miechy to niezbyt zdrowo chyba:baffled::baffled::baffled:no i nie wiem,czy to bedzie dozwolone podczas karmienia piersia,bo do 3 miesiecy malej to chcialabym ja pokarmic,a pozniej juz mysle o odstawieniu.no ale najwyzej pozniej zaczne,gdzies w maju.moze dam rade chociaz przez 2 tyg:-D:-D:-Dno i pewnie ze wpadne,ale teraz to predzej ty do mnie,a ja muffinkow Ci nie zaserwuje,najwyzej z Asdy:-D;-)

reklama
Hej kobietki :-).
Piękna dzisiaj pogoda i mimo że miałam bardzo wczesną pobudkę to jestem w miarę pozytywnie nastawiona:tak:.
Ja już od rana zaliczyłam Shipley bo musiałam jechac po receptę do przychodni bo znowu cera mi się psuje :sorry:.Fakt że trochę to moja wina bo jem dużo słodyczy i pikantnych rzeczy ale jakoś ostatnio mam wilczy apetyt i nie mogę sobie odmówic:szok:.
ragazza no mój Oli też ostatnio potrafi zrobic niezły koncert szczegolnie jak coś chce czego ja nie chcę mu dac:tak::-D.To się namęczy twoja bidula:-(.
zaneta a już myślałam że może rodzisz:tak:.
Dalej dziewczyny pisac bo nam forum padnie:tak::-D.

Do góry