reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

Hej:-)

Ja też bez weny.....

Ragazza domyślam się że taki spacerek to żadna przyjemność ale ludźmi to Ty się nie przejmuj. Zresztą tutaj są oni i tak bardziej tolerancyjni niż w PL. Tam to mochery zaraz muszą komentować:wściekła/y: No ale współczuję Ci i tak....

Żaneta ale Cię córcia bierze na przetrzymanie:eek:

Idę dać dzieciakom jeść i za sprzątanie się wezmę jakieś chociaz strasznie mi się nie chce. Może jeszcze raz wyskoczymy na dwór, na ogrodzie też przydałoby się posprzątać.

reklama
Czesc:-)

Ja tez niestety bez weny:-( Pogoda jest super ale jakos mimo wszystko brak humoru:eek:
Sylwiam popieram w Pl ludzie sa jacys dziwni pod tym wzgledem:tak: Ale ja nauczylam sie juz nie przejowac tym:tak:
Zaneta niezle Ci ta corcia daje popalic juz nastraszyla zeniby gotowa a tu klops:-D
Kasia a to Ty mialas jakis antybiotyk na kilka miesiecy? Czy to nie Ty bo ja juz sie pogubilam:-p A zla cera jest od slodyczy??:szok:to moze i ja przestane jesc:-p Chociaz i tak staram sie ograniczac do minimum:tak:
Myszka dobrze ze z Wami juz wszystko ok:tak:
Graziul i jak z Toba?/ Ja niestety nie mam zadnych lekow dla doroslych:no:

Ok Laski uciekam do mojej gwiazdy:tak:
Milego dzionka zycze:-D

Agaam no ja mam problemy z cerą i jedzenie słodyczy i pikantnych rzeczy nie wychodzi mi na dobre:no:.Zresztą dermatolog też mi odradzał jedzenie takich rzeczy.Ale Ty chyba nie masz problemów z cerą więc Ciebie to nie dotyczy.Tak ja miałam juz kiedyś antybiotyk na miesiąc ale średnio mi pomógł :baffled:.Teraz dostałam kuracje na dwa miesiące więc zobaczymy jak to będzie:sorry:.

hej:-)
Bardzo dziekuje Wam za troske:happy:
SYLWIA-fajnie ze mam na kogo liczyc,bardzo to mile:happy:
RAGAZZA- "Bog zaplac" dobra kobietko:happy: Lek tak jak Ci wspomnialam chyba podzialal:happy:
Nie pisalam bo bylam bardzo cierpiaca i non top na lekach przeciwbolowych,wszelkie domowe sposoby zawiodly,policzek inos coraz bardziej zaognione i pulsujace az oko zaczelo mnie bolec:tak:
Bardzo nie chcialam ale niestety musialam jednak wziasc antybiotyk:tak::-(bo nie wiem co by bylo dalej.Wiec malego nie karmie juz piersia:-:)-:)-(
Czy jest jakas nadzieja ze pokarmu jesz cos zostanie za te kilka dni jak antyb przestanie we mnie siedziec????? moze choc troszke?
Wczoraj zazylam 2 razy silny lek od RAGAZZy i w nocy poprostu pekl mi ropien w buzi i wylaly sie ogromne ilosci ropy:crazy::crazy::szok::szok:
ale ulga byla prawie natychmiastowa:tak::tak::happy::happy:
Za to dzis dzieciaki dawaly w kosc,Nati kupke walnela w gacioszki,potem wdepla w ogromna kupe na dworze:crazy::crazy: a na koniec caly moj krem Dove zostal rozmazany po lazience:angry::angry::angry::angry:
Na szczescie ze juz spi:happy:
Krolewicz tez juz wybredny mniej spi w dzien i domaga sie kolysania i przytulania:tak:;-)
KOncze kobietki,wybaczcie ze tak tylko o sobie ale padam:tak:

Witam.

My dziś byliśmy na zakupach. Kupiliśmy małej trochę ciuszków.

Potem zaliczyliśmy jeszcze spacer, bo pogoda była piękna. A teraz mała wreszcie zasnęła. Dała nam nieźle popalić, bo znów męczą ją zęby. Krzyczy, pcha rączki do buzi... eh. Już nawet myślałam, że może coś jej się zrobiło w buźce, ale nie to zęby.

Graziul - myślę, że żeby Ci się pokarm utrzymał musisz go odciągać regularnie. Inaczej nic z tego, a szkoda żebyś malutkiego już przestała karmić.

Kasia - ja mam podobne problemy z cerą i jeszcze w pl dermatolog też mi mówił, że słodycze mogą je powodować.

Żaneta - widać Twoja córeczka chce się urodzić w wyznaczonym terminie nie wcześniej:p

Sylwia - my też ostatnio posprzątaliśmy w ogródku, a potem były wichury i teraz lepiej nie mówić co się tam dzieje:p

No nic zmykam jakiś film z C obejrzeć.

WITAJCIE KOCHANIUTKIE POGODA NAM SIĘ POPSUŁA COŚ:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: RAGAZZA tak to już jest z tymi dzieciaczkami kochana mnie to czeka:no::szok::szok::szok::szok: agaam witam jak tam u was jak malutka a co do humor to chyba każda taka:no::no::no: KASIA to masz troszkę przerąmbane z tą cerą co dobre i zabronione!!!:wściekła/y::wściekła/y::szok::-D myszka u was oki:tak::tak::tak::tak::tak::tak: GRIZZUL to cię niele wzieło wspulczuje:no::no::no: i jeszcze dzieciaczki :laugh2::laugh2:ale dobrze ze już wszystko oki;-);-);-)no namęczyłaś się troszkę:szok::szok::szok: monika to zakupy udane :-):-):-) oki uciekam bo mała wstala:-):-):-):-):-) miłego dnia życzę!!!!

czesc ,wlasnie sobie uswiadomilam ile rzeczy mam do zrobienia ,a siedze sobie przed kompem :sorry2:.
zaneta - melduj co i jak:tak:
graziul -i dobrze i zle z tym antybiotykiem ,moze jak bedziesz regularnie odciagac jak monia pisze to strat nie bedzie .
a mi sie w koncu udalo przekonac G. na rodzinna sesje zdjeciowa :-),ponad to ide jutro na zakupy wiec jestem lekko w skowronkach:-)
dobra moj czas sie skonczyl:dry:

Witam.
U nas nudy brak chęci jakoś pogoda mnie zdołowała:dry:.Niby roboty sporo jeszcze po tym remoncie .Wiecznie jest co robic,ale chęci brak:baffled:.
sylwia.m kupiłam tego Vaxa :tak:.Mam go już w domu. Dzisiaj lub jutro będę prac wykładziny:tak:.Dzisiaj nim odkurzałam i jak dla mnie trochę ma za mocne sannie :sorry2:.A z tego co widzę nie idzie tego zmiejszyc chyba ze coś przeoczyłam :baffled:.
Doris78 jak tam Dawid?
Graziulxxx to dobrze że u Ciebie już lepiej :tak:.Co do pokarmu to faktycznie powinnaś ściągac regularnie jeśli chcesz jeszcze karmic piersią :sorry2:.
Gaba a co tam u was ?czemu się nie odzywasz ?
Emilka no wszystko jeszcze przed tobą :tak::-D.
Mam pytanie a raczej propozycje:tak:.Może skręcimy sobie imprezkę w pierwszą sobotę marca:tak::tak:.Może byc u mnie w domu lub możemy standardowo skoczyc do chińczyka:tak:.Jest ktoś chętny???

Hej!

Ja tylko na chwilke bo dzisiaj jestem bardzo busy. dopiero wrocilam z lenka z bilansu - wazy 10.8 kg :szok::crazy: i ma 77cm dl. HV mowila,ze wazy proporcjonalnie do wzrostu i jest z niej po prostu duzy bobas. Byla zdziwiona, bo Lenka jakos strasznie sie do niej rozgadala, a na koniec zaklaskala w raczki i zrobila papa. :-D:-D Zaraz ide do sasiadki na kawe. A potem mam pelno prasowania.

Graziul - jak bedziesz regularnie i duzo odciagala to na pewno nie zaniknie Ci laktacja. Najlepiej laktatorem, bo bardziej pobudza produkcje mleka. ;-):-)

Kasia8118 - ja bylabym chetna. Tylko musialabym znac wiecej szczegolow, zebym wiedziala czy bede miala czym wrocic i z kim niunke zostawic.

Monia223.. - witaj w klubie mam zabkujacych dzieci! :-)

Dobra lece. Narka

reklama
Czesc

GRAZIUL-mi tez sie wydaje ,ze jak chcesz utrzymac laktacje to musisz odciagac laktatorem albo recznie.Tylko ze temu trzeba poswiecic troche czasu.
Zycze szybkiego powrotu do formy.

RAGAZZA-oj ja tez zaluje ze mnie ominely te pyszne muffinki,Ja uwielbiam je.
A ja ostatnio taki placz mialam z Davidkiem ,a On ma juz ponad 3 lata.Zachcialo mu sie do Marcela isc(chociaz mogl isc wczesniej)i mi ryczal cala droge od sklepu do domu,to jest jakies 30 minut...Tragedia.

KASIA8118-ja tez chetna na spotkanie.
A David bardzo brzydko kaszle,wiec robie mu inhalacje z mucosolvanem ,na szczescie bol ucha co mial pare dni temu sie nie rozwinal,wiec mam nadzieje ze teraz obejdzie sie bez antybiotyku.

RENUSKA-a Ty ta sesje chcesz zrobic u fotografa?

Do góry