reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Czesc:-)

My jestesmy juz po pierwszym spacerku od ponad tygodnia:szok: Ale jest przyjemnie cieplutko chyba wiosna nam idzie:-) Oby, bo juz sniegu nie chce:-p

Renuska Malutka jest sliczna:tak:
Monia no ja niestety nie mam pomyslu jesli chodzi o Sare moja Vicky zawsze chetnie lezala w wozeczku za to teraz juz nie usmiech jej sie do wozka wsiadac, najchetniej by caly czas na nozkach chodzila:tak: I takim sposobem dzis spacer byl bez wozka i byla meeega szczesliwa:tak:
mo2....ja uwazam ze nie ma regoly kto jest grzeczniejszy i kogo latwiej wychowac, ja mam dwoch braci i siostre i jakos nigdy rodzice nie marzekali ze kogos jest latwiej czy trudniej wychowac:no: To zalezy od rodzica przedewszystkim a potem od towarzystwa:tak: Jeden z moich braci byl bardzo spokojny a za to drugi to istny szatan:-D mowie o okresie dojrzewania za to ja to zawsze aniolek:-D:-D no a moja siostra jest jeszcze przed wiekiem dojrzewania wiec ciekawa sama jestem jak to bedzie:-D
Zaneta popieram ze dzieciaki maja wiecej energii ja czasami tez juz nie daje rady a mloda rzadzi:tak: ja to bym chciala zeby moja jeszcze spala chociaz po pol godz ale nic z tego juz:-(
wredotka ja niestety nie pomoge jesli chodzi o agencje ja to zupelnie sie w tym nie orientuje:no:

Ok Laski uciekam smazyc nalesniki na obiadek:tak::tak:

reklama
czesc ja dopiero obiadek skonczylam a dzis zronilam krokiety a co tam jutro moze walne lazanie tylko do niej robie wlasny makaron :tak::tak::tak::tak:
moja wiki spala w dzien do 3 lat i to po 3 godzinki :tak::tak::tak::-p:-p
a co do dziewczyn i chlopkakow to zalezy ja bylam bardzo spokojna w dziecinstwie za to moja siostra daje popalic mojej mamie i nic jej sie nie da przegadac a bracia to dwaj rozni to zalezy od dziecka :tak:oki bo mama na skypa dzwoni

Och ależ wieści
Renuska ogromne gratulacje!!!!!!!!!!!!!

Doris byli jeszcze ludzie na orkiestrze. Potem się rozkręciło a wieczorem to już było ciasno, ale ja się zmyłam, a szkoda bo chciałam zostac na koncertach ale MAti miała różową głowę i gdyby nie konieczne kąpanie to bym została. Szkoda że mnie nie zagadałeś aż tak to ja nie byłam zajęta.
Monia moja tak miała, leżeć w wózku ni hu hu, drażniące to było, bo była za mała na siedząco, ale i tak ją woziłam w spacerówce pół leżąco, ludzie gadali jaka to ja głupia jestem, że kręgosłup itp. Później jak ją woziłam z nosidełku w samochodzie to sama do pionu siadała i to była walka z wiatrakami, więc jej pozwalałam.

witam po przerwie :zawstydzona/y:

u nas nic ciekawego zalatana jestem i wieczorem to juz padam :dry: D mowi zebym z pracy zrezygnowała ale ja nie chce bo tam duzo sie nie narobie a wychodze z domu i mam spokuj na 3 godz :-) Claudia zaczeła nam juz bardzo duzo mowic :tak: tylko smiesznie wszystko przekreca ale ogolnie to dogadam sie juz z nia ze wiem co chce :tak:

renuska gratulacjeeee!!!!!! Jaśminka śliczna :-):tak:

zaneta dzieki za pamiec:-)

no i tyle z mojej weny :sorry2::wściekła/y: nie wiem co sie ze mna dzieje ta zima tak chyba na mnie działa ja juz chce wiosne i słoneczko :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

acha dziewczyny mam pytanie bo chcemy kupic Claudii nowy wozek ale wszystkie sa niby do 14 - 15 kg dziecka i nie wiem czy jest sens bo Claudia wazy 14,2 kg :wściekła/y::zawstydzona/y: i nie wiem czy mam kupic czy wogole zrezygnowac z wozka czy wogole zawracac sobie glowe tym ze wozek jest to ilus tam kilo :confused:

hej :)
Jakaś tu ostatnio cisza się zrobiła..
Mnie dobija już ta pogoda, codziennie z bólem głowy wstaje ://
Ja już chcę wiosnę i słoneczko:)
Mam takie pytanie, w czwartek mam usg, czy moze byc na nim mój partner?
Bo w tym liście w sumie jest napisane tylko o dzieciach, no i czy trzeba wziać ze sobą jakaś płytkę, czy coś, czy oni sami dają zdjęcie.

wredotka tak mozesz isc z partnerem i nawet moze z toba wejsc odrazu do srodka plytki zadnej nie musisz brac zdjecia dostaniesz jesli to twoje drugie usg to bedziesz musiala zaplacic 5 funotw wez je na wszelki wypadek i przy recepcji daj list ktory ci przyszedl to wtedy bedzie wiadomo ze juz jestes i wypij duzo wody zeby lepeij bylo niunke widac odrazu zdaj relacje co bedzie jesli oczywiscie chcecie wiedziec
rzeczywiscie panuje to straszna cisza pisac kobietki co slychac u was

hej babeczki to i ja sie odezwe
my wlasnie wrocilismy z basenu ja z tym moim brzucholem tez weszlam i czuje sie o wiele lepiej,normalnie od kilku miesiecy nie mialam takiego lekkiego kregoslupa:-) poza tym kupilismy dzis na ebayu wozek dla dzieciakow bo przyszlo nam juz te 500 funciakow z SSMG i za te pieniazki chcemy pokupywac dla dzidzi rzeczy.a co u was dziewczyny piszcie...
graziul tez nic nie piszesz jak nigdy :-) czyzby synus byl juz z wami?
wredotka ja przy pierwszym i drugim skanie dostalam po trzy darmowe zdjecia.tylko trzeba sie o nie upomniec.

a to nasz nowy wozeczek
HAUCK ROADSTER DUO DOUBLE TWIN PUSHCHAIR STROLLER - 51 on eBay (end time 17-Jan-11 20:33:15 GMT)

Czesc:-)
Jak to jest z tymi dziecmi ,ze jak w tygodniu chodza do szkoly i trzeba rano wstac ,to ich dobudzic nie moge a jak jest niedziela to juz przed 7 wstaja?:wściekła/y:

Ja bylam w czwartek z Davidekim u lekarza i powiedzial ,ze wycinaja dzieciom trzeci mikdal jak w ciagu 12 miesiecy ,jest 6 razy infekcja ucha.Wiec Dawidkowi brakuje jeszcze 3:-(powiedzial ze faktycznie cos tam sie dzieje u Niego ,ale moze jeszcze samo przejsc.Trzeba jeszcze jakis czas obserwowac.

M02....-fajny wozek :tak:ciekawe czy bedzie sie wygodnie prowadzil?

WREDOTKA-Ty kiedys pytalas sie o mieszkanie z accentu,wiec ja mam i ja tam wypisywalam te wszystkie informacje jakie chcieli,ale niestety nie wiem czy to jest dla nich wazne czy nie,poprostu wpisalam i tyle:tak:i ja sie rejestrowalam tej siedzibie w centrum ,kiedys to byl homehunter,teraz to sie chyba incomunites,czy jakos tak:sorry::eek:Niektorzy mowia ze najlepiej isc bezposrednio do accenta i tam sie zarejestrowac i co chwila chodzic i sie przypominac:tak:

RENUSKA-Jasminka przesliczna:tak::-)

ROKSANNA- a wiesz ile tutaj w Bradford uzbierali??

reklama
Hej.
Zimowa deprecha wszystkich ogarnęła to i pisać się nie chce. U mnie przynajmniej tak właśnie jest.

Doris a ja tyle razy miałam się pytać o tego lekarza i ciągle zapominałam:zawstydzona/y: To w sumie chyba możesz być zadowolona z wizyty, nie zbagatelizowali problemu a to tutaj cud:-D A Ty jak się czujesz bo ostatnio z taką kluchą gadałaś że pomyślałam że masz anginę ropną:sorry:

Natalka
Claudia waży prawie tyle co mój 3-latek:-D Nie rezygnuj jeszcze z wózka bo się zamęczycie na spacerach. Myślę, że spokojnie mała może jeszcze pojeździć, przecież nie raz wozi się i dziecko i 100kg zakupów a wózek się nie rozleci;-)

Do góry