reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

Czesc:-)

My jestesmy juz po pierwszym spacerku od ponad tygodnia:szok: Ale jest przyjemnie cieplutko chyba wiosna nam idzie:-) Oby, bo juz sniegu nie chce:-p

Renuska Malutka jest sliczna:tak:
Monia no ja niestety nie mam pomyslu jesli chodzi o Sare moja Vicky zawsze chetnie lezala w wozeczku za to teraz juz nie usmiech jej sie do wozka wsiadac, najchetniej by caly czas na nozkach chodzila:tak: I takim sposobem dzis spacer byl bez wozka i byla meeega szczesliwa:tak:
mo2....ja uwazam ze nie ma regoly kto jest grzeczniejszy i kogo latwiej wychowac, ja mam dwoch braci i siostre i jakos nigdy rodzice nie marzekali ze kogos jest latwiej czy trudniej wychowac:no: To zalezy od rodzica przedewszystkim a potem od towarzystwa:tak: Jeden z moich braci byl bardzo spokojny a za to drugi to istny szatan:-D mowie o okresie dojrzewania za to ja to zawsze aniolek:-D:-D no a moja siostra jest jeszcze przed wiekiem dojrzewania wiec ciekawa sama jestem jak to bedzie:-D
Zaneta popieram ze dzieciaki maja wiecej energii ja czasami tez juz nie daje rady a mloda rzadzi:tak: ja to bym chciala zeby moja jeszcze spala chociaz po pol godz ale nic z tego juz:-(
wredotka ja niestety nie pomoge jesli chodzi o agencje ja to zupelnie sie w tym nie orientuje:no:

Ok Laski uciekam smazyc nalesniki na obiadek:tak::tak:

reklama
czesc ja dopiero obiadek skonczylam a dzis zronilam krokiety a co tam jutro moze walne lazanie tylko do niej robie wlasny makaron :tak::tak::tak::tak:
moja wiki spala w dzien do 3 lat i to po 3 godzinki :tak::tak::tak::-p:-p
a co do dziewczyn i chlopkakow to zalezy ja bylam bardzo spokojna w dziecinstwie za to moja siostra daje popalic mojej mamie i nic jej sie nie da przegadac a bracia to dwaj rozni to zalezy od dziecka :tak:oki bo mama na skypa dzwoni

Och ależ wieści
Renuska ogromne gratulacje!!!!!!!!!!!!!

Doris byli jeszcze ludzie na orkiestrze. Potem się rozkręciło a wieczorem to już było ciasno, ale ja się zmyłam, a szkoda bo chciałam zostac na koncertach ale MAti miała różową głowę i gdyby nie konieczne kąpanie to bym została. Szkoda że mnie nie zagadałeś aż tak to ja nie byłam zajęta.
Monia moja tak miała, leżeć w wózku ni hu hu, drażniące to było, bo była za mała na siedząco, ale i tak ją woziłam w spacerówce pół leżąco, ludzie gadali jaka to ja głupia jestem, że kręgosłup itp. Później jak ją woziłam z nosidełku w samochodzie to sama do pionu siadała i to była walka z wiatrakami, więc jej pozwalałam.

witam po przerwie :zawstydzona/y:

u nas nic ciekawego zalatana jestem i wieczorem to juz padam :dry: D mowi zebym z pracy zrezygnowała ale ja nie chce bo tam duzo sie nie narobie a wychodze z domu i mam spokuj na 3 godz :-) Claudia zaczeła nam juz bardzo duzo mowic :tak: tylko smiesznie wszystko przekreca ale ogolnie to dogadam sie juz z nia ze wiem co chce :tak:

renuska gratulacjeeee!!!!!! Jaśminka śliczna :-):tak:

zaneta dzieki za pamiec:-)

no i tyle z mojej weny :sorry2::wściekła/y: nie wiem co sie ze mna dzieje ta zima tak chyba na mnie działa ja juz chce wiosne i słoneczko :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

acha dziewczyny mam pytanie bo chcemy kupic Claudii nowy wozek ale wszystkie sa niby do 14 - 15 kg dziecka i nie wiem czy jest sens bo Claudia wazy 14,2 kg :wściekła/y::zawstydzona/y: i nie wiem czy mam kupic czy wogole zrezygnowac z wozka czy wogole zawracac sobie glowe tym ze wozek jest to ilus tam kilo :confused:

hej :)
Jakaś tu ostatnio cisza się zrobiła..
Mnie dobija już ta pogoda, codziennie z bólem głowy wstaje ://
Ja już chcę wiosnę i słoneczko:)
Mam takie pytanie, w czwartek mam usg, czy moze byc na nim mój partner?
Bo w tym liście w sumie jest napisane tylko o dzieciach, no i czy trzeba wziać ze sobą jakaś płytkę, czy coś, czy oni sami dają zdjęcie.

wredotka tak mozesz isc z partnerem i nawet moze z toba wejsc odrazu do srodka plytki zadnej nie musisz brac zdjecia dostaniesz jesli to twoje drugie usg to bedziesz musiala zaplacic 5 funotw wez je na wszelki wypadek i przy recepcji daj list ktory ci przyszedl to wtedy bedzie wiadomo ze juz jestes i wypij duzo wody zeby lepeij bylo niunke widac odrazu zdaj relacje co bedzie jesli oczywiscie chcecie wiedziec
rzeczywiscie panuje to straszna cisza pisac kobietki co slychac u was

hej babeczki to i ja sie odezwe
my wlasnie wrocilismy z basenu ja z tym moim brzucholem tez weszlam i czuje sie o wiele lepiej,normalnie od kilku miesiecy nie mialam takiego lekkiego kregoslupa:-) poza tym kupilismy dzis na ebayu wozek dla dzieciakow bo przyszlo nam juz te 500 funciakow z SSMG i za te pieniazki chcemy pokupywac dla dzidzi rzeczy.a co u was dziewczyny piszcie...
graziul tez nic nie piszesz jak nigdy :-) czyzby synus byl juz z wami?
wredotka ja przy pierwszym i drugim skanie dostalam po trzy darmowe zdjecia.tylko trzeba sie o nie upomniec.

a to nasz nowy wozeczek
HAUCK ROADSTER DUO DOUBLE TWIN PUSHCHAIR STROLLER - 51 on eBay (end time 17-Jan-11 20:33:15 GMT)

Czesc:-)
Jak to jest z tymi dziecmi ,ze jak w tygodniu chodza do szkoly i trzeba rano wstac ,to ich dobudzic nie moge a jak jest niedziela to juz przed 7 wstaja?:wściekła/y:

Ja bylam w czwartek z Davidekim u lekarza i powiedzial ,ze wycinaja dzieciom trzeci mikdal jak w ciagu 12 miesiecy ,jest 6 razy infekcja ucha.Wiec Dawidkowi brakuje jeszcze 3:-(powiedzial ze faktycznie cos tam sie dzieje u Niego ,ale moze jeszcze samo przejsc.Trzeba jeszcze jakis czas obserwowac.

M02....-fajny wozek :tak:ciekawe czy bedzie sie wygodnie prowadzil?

WREDOTKA-Ty kiedys pytalas sie o mieszkanie z accentu,wiec ja mam i ja tam wypisywalam te wszystkie informacje jakie chcieli,ale niestety nie wiem czy to jest dla nich wazne czy nie,poprostu wpisalam i tyle:tak:i ja sie rejestrowalam tej siedzibie w centrum ,kiedys to byl homehunter,teraz to sie chyba incomunites,czy jakos tak:sorry::eek:Niektorzy mowia ze najlepiej isc bezposrednio do accenta i tam sie zarejestrowac i co chwila chodzic i sie przypominac:tak:

RENUSKA-Jasminka przesliczna:tak::-)

ROKSANNA- a wiesz ile tutaj w Bradford uzbierali??

reklama
Hej.
Zimowa deprecha wszystkich ogarnęła to i pisać się nie chce. U mnie przynajmniej tak właśnie jest.

Doris a ja tyle razy miałam się pytać o tego lekarza i ciągle zapominałam:zawstydzona/y: To w sumie chyba możesz być zadowolona z wizyty, nie zbagatelizowali problemu a to tutaj cud:-D A Ty jak się czujesz bo ostatnio z taką kluchą gadałaś że pomyślałam że masz anginę ropną:sorry:

Natalka
Claudia waży prawie tyle co mój 3-latek:-D Nie rezygnuj jeszcze z wózka bo się zamęczycie na spacerach. Myślę, że spokojnie mała może jeszcze pojeździć, przecież nie raz wozi się i dziecko i 100kg zakupów a wózek się nie rozleci;-)

Do góry