reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

RENUSKA OGROMNE GRATULACJEEEEEE!!!!!!!!!:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
wSZYSTKIEGO DOBREGO DLA WAS NIECH MALUTKA ZDROWO SIE CHOWA:-):-):-)
A DLA DOMNICZKA PREZENT NAJLEPSZY JAKI TYLKO MOGL SOBIE WYMARZYC:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
ZDROWKA I SZCZESCIA DLA SYNKA

reklama
Czesc:-)

RENUSKA-Ogromne gratulacje :-)Ale Ci sie udalo z tym porodem:szok:
WSzystkiego Njalepszego dla Dominika w dniu urodzin:tak:
Czekamy na zdjecia malutkiej:-)

M02.....-a ja stane w obronie chlopcow:-Dwcale to nie jest powiedziane ,ze chlopakow sie trudniej wychowuje:no:to wszytsko zlezy od charakteru,wychowania i towarzystwa:tak:a z opinii rodzicow ktorzy juz maja dorosle dzieci ,to wiem ze wlasnie dziewczynki sie bardzie buntuja w okresie dojrzewania:tak:

hej :)
Renuśka - Gratulujęę :D

W ogóle mam pytanie, do dziewczyn, które mają mieszkania przez agencje tj. Accent. Są jeszcze jakieś inne?
Bo znajoma mnie prosiła, a widziałam, że kiedyś o tym pisałyście.
A i jeszcze.. jeżeli chodzi o wniosek, lepiej wysłać, czy zanieść osobiście, czy może przez mail?
We wniosku trzeba podać dwie osoby, np. pracodawcę, czy landlorda, czy to rzeczywiście jest ważne?
Dzięki za odpowiedz :)

czesc ,wielkie dzieki za gratulacje i za zyczenia dla dominika !!:tak:
Faktycznie szybko mi poszlo ,w sumie to przyjechalismy do szpitala o godz.6 a o 7 juz urodzilam ,7 skurczy partych i hopla :-D sami bylismy w ogromnym szoku .Polozna pyta sie mnie czy czuje potrzebe parcia ,a ja wielkie oczy -jakiego parcia :szok:? Jestem przygotowana na porod rozlozony w czasie :-D.Smiesznie bylo :-D.Teraz trzymam kciuki za Was :tak:.
doris -prosze bardzo ,mowisz i masz .Jaśminka to chyba bedzie caly tatus

Załączniki

• 100_4018.jpg
    100_4018.jpg
    22,8 KB · Wyświetleń: 49
WITAM KOBIETKI W TEN PONURY DZIEŃ !!!!!!!!!! RENUSKA CÓRECZKA PRZEŚLICZNA A JAKIE MA WŁOSKI!!!!! NAPRAWDE PODZIWIAM PORODU I ZYCZE DZIEWCZYNKĄ TAKIEGO SAMEGO!!!!!:cool2::cool2::cool2:WREDOTKA JA MAM W openmoves.wchodzisz na ich strone i wypelniasz wniosek i oni ci odpisują po 2-3 tygodniach!!!!!!!!!!wiem ze jest jeszcze BRUNER... CZY COŚ TAKIEGO TAM TRZEBA JECHAC I WZIĄŚC WNIOSKI!!!!OKI UCIEKAM LASKI BO NATALKA MARUDNA !!!!!!!!!!!!

hej
ja jakos bez sil do zycia jestem,wczoraj nalazilam sie po miescie to pozniej umieralam:zawstydzona/y::zawstydzona/y:ale tak mnie boli biodro ze ledwo kustykam:-Di jeszcze mnie tak ćmi w dole brzucha jak na okres i zwiekszona ilosc uplawow,wiec czuje ze cos sie tam sie dzieje powolutku.oby jeszcze wytrzymac ze 3 i pol tygodnia.moj mlody wczoraj pobil rekord,wstal o 8 i poszedl spac o 21.30 bez zadnego spania w dzien!!:szok::szok:dzieci maja wiecej energii od rodzicow,ja juz prawie zasypialam na sofie w dzien a on mi mowi ze nie lubi spac:-D:szok:
renuska-malutka jest sliczna:-)i jakie ladne imie,jejku ja juz moja chc tez przytulic:-)po pologu bierz sie do pracy to bedziesz moze jeszcze miala okazje w wodzie urodzic:-D:-Dale super,ze tak szybko poszlo,a w domu mialas juz czeste i mocne bole??
sylwia-jak tam wczorajszy dzien w przedszkolu??
m020-ja tez mysle ze z chlopakami latwie,znaczy sie na poczatku to dziewczynki podobno szybciej siadaja,raczkuja i chodza,ale pozniej jak napisala doris jest meksyk:-Dsama wiem po sobie co wyprawialam w okresie dojrzewania to az włos staje na glowie:szok:
ide sie ogarnac i moze wyjde na dwor z mlodym zeby sie zmeczyl szybciej:-)

reklama
Witam.

U nas wszystko po staremu. Chodzę sobie z Sarą na spacerki kiedy tylko jest szansa. Mam tylko kłopot, bo w wózku mi nie chce leżeć, a do spacerówki jeszcze jest za mała. Już sama nie wiem co z nią robić. W domu musi siedzieć i nawet innej opcji nie ma, no chyba, że zajmie się jakimiś zabawkami.

Renuska - gratulacje!!!! Maleńka jest śliczna. Super, że tak szybko Ci poszło.

Żaneta - moja Sara w dzień śpi po 20 minut..... a tak ciągle chce się bawić. Też mi już czasem sił brak.

Dzięki za zaproszenia na nk:)

Teraz zmykam, bo gwiazda wstała

Do góry