reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

Czesc:-)

A my dzisiaj caly dzien w domku:-(
Kuba caly czas w lozku z goraczka:-(Szkoda mu strasznie bylo,snieg za oknem a On w domu:-(
To dobrze ze David wyszedl z tata na snieg a cieszyl sie strasznie:-D

EMILKA-Witaj:-)napewno sie tutaj odnajdziesz:tak:

AGAM-wczoraj jak bylam z Kuba u lekarza ,to mowil ze panuje jakis wirus ktory powoduje wysoka temperature.
Kubus to nawet dzisiaj mial 40 stopni,ale na szczescie juz spadla.

Jejku wy sie bierzecie za porzadki swiateczne ,a ja nic:no:tak mi sie nie chce:-D
I chyba mi sie nie zachce:no::-D

Ostatnia edycja:
reklama
Witam kobietki w ten piękny śnieżny wieczorek super śnieżek co? :szok: Dzieciaki pewnie szczęśliwe !!! mamusie saneczki kupować ,dla mojej laluni to dopiero za roczek sie przydadzą ..:tak: GRAZIUL.XXX no witaj kochana gratulacje drugiej pociechy ze bęndziemy mieli o czym rozmawiać !!!;-)Moja córeczka też chora dziewczynki to jakieś fatum chorób ....buziaczki przesyłam i życzę:-):-) miłego wieczorku;-)!!!!!!

SYLWIA-dzieki:happy: ale tyle to na pewno nie dam za sanki:no::no::szok:nawet jakby byly te £4 tansze;-) :-D Chyba taniej wyjdzie jak tesciowa kupi w Pl i wysle;-):-D(chociaz kto wie...moge byc w bledzie,nie mam pojecia o polskich cenach:zawstydzona/y:)
ASINKA-dzieki-sprawdzilam w ToysRus na necie,ale maja tylko za 129 funciakow..za !12 nic nie widzialam:no:;-):szok: Mam nadzieje ,ze zle szukam:-p:-D
No nic jesz itak sie wstrzymamy,zeby obadac co to dalej bedzie,czy warto wogole na ta zime liczyc:baffled::blink:

Tak z czystej ciekawosci kliknelam i jest duzy wybor na polskim rynku:happy:
Np.sklep sporti.pl(pierwszy ktory mi wpadl w oko)posiada w ofercie sanki drew z oparciem od 49 zlotych:tak:;-)plus przesylka :tak:
Hmmmm...chyba wejde w buisness sankowy:-p;-):rofl2::rofl2:

hej:-)

okropie sie czulam przez ostatnie dni tzn piatek i sobote mialam straszna nie wiem co mi sie stalo glowa tak mnie bolala ze mi slabo sie robilo i mnie mdlilo przed oczami ciemno juz kiedys tak mialam ale zadko sie to zdazalo a teraz coraz czesciej no nic czekam bo od 8;30 do gp mozna dzwonic to chyba zadzwonie i pojde niech zrobia mi badania :tak:

a jesczze mialam sie was pytac gdzie moge dostac dobre buty tutaj tylko ze ja mam problem bo Claudia ma wysokie podbicie i do tego gruba lydke ze nie zapne kozaczka jej :wściekła/y: buty kupuje tylko w clarks bo tam mierza i maja rozmiery podbicia ale tam kozakow nie widzialam przynajmiej u nas :-(

sylwia sanki super tez wlasnie szukamy i szukamy :tak:;-) tylko szukamy takich ze spiworkiem jak nie znajdziemy to kupimy te co Ty:zawstydzona/y: a jak Ty poszlas do Gp z bolem glowy to robili jakies badania czy cos ?

grazul pytałam D on nie ma numeru do tego goscia :sorry: on po prostu przychodzi bo D sie z nim tak umowil ale jak cos wezme numer:tak:

agaam zdrowka dla Vici :tak: jak dzis sie czuje ??

dobra zajrze poznije bo Claudia juz zaczyna caly dzien przynosi i rozne rzeczy i ooooo.... a cio to ????

reklama
Pada śnieg, pada śnieg dzwonią dzwonki sań:-)

Natalka ja tutaj nie widziałam ze śpiworkiem sanek ale w sumie moglabys wsadzić śpiworek z wózka np.:tak: a największy wybór w butach clarksa jest w castelford w outlecie junction32.
A lekarka badań mi narazie nie robiła bo stwierdziła że to jest prawdopodobnie od tabletek. Zmieniła i kazała przyjść za miesiąc na kontrolę.

Do góry