reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

klaniam sie nisko :-)
Mrozno dzis ,ale calkiem przyjemnie .Co do porzadkow to ja tak mowie sobie przynajmniej raz na dwa miesiace zeby sie wziasc za ostre sprzatanie ,oczywiscie intencje mam dobre a wychodzi jak zwykle :sorry2:.
doris - u mnie choinka napewno bedzie juz stala na poczatku grudnia :-D,Dominik chyba by jajko zniosl gdyby mial czekac miesiac .
ragazza ,graziul - u mnie okna w fatalnym stanie :-(koles kt.myje nam okna robi sobie przerwe na zimowe miesiace .
Bede jutro robila przymiarke do pierniczkow na swieta :-)uwielbiam ,ponad to czekaja mnie ogromne zakupy ,a juz tak mi ciezko turlac sie po tych wszystkich sklepach:-( ,i jestem tego pewna ,ze polowe rzeczy sobie daruje bo nie bedzie mi sie chcialo :wejsc ,szukac ,znalezc ,stac w kolejce ...

Ostatnia edycja:
reklama
Emilka witaj kochana
tak piszecie o tych oknach ja wszystkie myje sama co tydzien sie staram taki swoj harmonogram mam ustalony na tydzine co robie kazdego dnia wiec jest luzik dzis popralam zaslony wszystkie i lazienki posprzatalam jak narazie jeszcze moge to to robie choc jak wiki odprowadzam do szkoly to mi ciezko wchodzic pod gorke aledaje jeszcze rade;-);-):-D:-D:-D:-D:-D
co do choinki to ja na mikołaja chyba juz wyciagne niech sie dziecko ucieszy ja tez moze bardziej poczuje ten klimat zblizajacych sie swiat bo jak narazieto jego zero :-:)-:)tak::tak::tak::tak::tak:
oki moze skrobne cos jutro jak damrade a zaraz musze moje dziecko szykowac do kapieli i spania bo rano do szkoloy dzis miala wolne bo nauczyciele mieli jakies szkoilenie ale wstala wczesnie wiec mam nadzieje ze jutro nie bedzie problemow
mojadzidzia,roksana co z wami kobietki?????????

to ja sie pochwale ,przed chwilka kupilam kanape na ebayu:szok: decyzja zapadla w ciagu 2 minut bo na ta nasza ktora dal nam wlasciciel juz patrzec nie moglam.dalam tylko 10 funciakow za biala skorzana wiec chyba bylo warto chociazby miala nam posluzyc tylko przez krotki czas
graziul z checia cie odwiedze,moze przy okazji poznam tez inne kobietki z bb:-) ja juz mam domek wysprzatany i czekamy na mojego tate.
tynia i wiki podziwiam cie ze masz checi tak czesto myc okna,:tak:ja raz na miesiac albo i dwa bo mieszkam przy ulicy:zawstydzona/y: ale tez myje sama,kupilam taka specjalna gabke na pol metrowym wysiegniku i daje rade.

hej z wieczorka:-)
M0205..zakup bardzo udany:tak:jasne ze sie oplacalo,chocby i na krotki czas.Mam nadz ze sie wreszcie poznamy osobiscie:happy:
TYNIA I WIKI-ja tez zawsze mylam okna sama i bardzo czesto to robilam:tak::-)ale teraz moj maz mi juz na to nie pozwala:no:no a ja na swieta nie chce miec takich brudasow:szok:;-):-D
RENUSKA-od jakiegos czasu moj A sam robi wsz zakupy zazwyczaj(oczywiscie z moja instrukcja pisemna)ale nie narzekam:no::-) I powiem ze nawet mi to na reke ,bo jestem jakas nerwowa w tej ciazy i zle na mnie wplywaja kolejki ,ospale panie kasjerki i tlumy ludzi:tak::szok::crazy::-D
Co do choinki to u nas bedzie ok 2 tyg przed swietami,bo zywa,wiec wczesniej nie da rady:tak: ale dekoracje pojawia sie juz pewnie na dniach:tak: czekam tylko na wene tworcza:tak:;-):-D
dobranoc

Witam Mamuski :-)

No i ziscilo sie - sniegu troche napadalo, przynajmniej u mnie droga i wszystko inne zasypane spora warstewka sniegu. K pojechal do pracy - naszczescie tylko do 12. Ja z mala ogladam bajki, bo jest wtedy chwila spokoju. Swoja droga dziwne zeby 7-miesieczne dziecko interesowalo sie Teletubisiami i Postman Pat'em. :-)

Dzisiaj tylko odkurze i w sumie bedzie ok. Co do okien - jA tez zawsze mylam sama, ale jak tu sie przeprowadzilam to przestalam bo troche mamy pokrecone te okna, reka mi sie nie miesci miedzy rame a framuge i sie tylko wkurzam. Musielibysmy z ziemi myc. A Ci kolesie co myja biora 3f za 4 okna - to nawet mi sie szmaty nie oplaca wyciagac. Czekam na nich. :-)

Graziul - oczywiscie jak sie pojawia to zapytam ich o wizytowke jakas i dam Ci znac.

M0205 - za 10f to niezlego deala zrobilas:-) Na pewno warto!

Tynia - jestem w szoku ze tak czesto chce Ci sie myc okna. Ja nie mam sily do moich, sa wielkie i sie nie otwieraja jak nalezy. Na poprzednim mieszkaniu tez sie nie otwieraly ale byly standardowych rozmiarow, a tu 3.5m SZEROKOSCI :-( Najgorsze ze strasznie mi tu zabija szczegolnie w kuchni i salonie i mam tak jakby piachem wiecznie obsypane.

Dobra spadam Lenke przebrac w jej stroj dzienny i idziemy odkurzac - oczywiscie razem. :-)

Dzis na obiadek robie warobke w sosie i ziemniaczki i salate ze smietana, bo nie mam weny. papatki.

Czesc dziewczynki witam sobotnio:-)
Troszke mnie tu nie bylo i widze ze sie ruszylo:-p:tak:
U nas troszke chorobowo Mala niby od ostatniego katarku sie uwolnila ale od wczoraj jest jakas taka nie swoja zaczelo sie od zakupow cale zakupy na rekch placz marudzenie:no: ehh no i zakupy sie okazaly totalnym niewypalem, polowy rzeczy zapomnielismy a zaplacilismy tyle co bysmy pol sklepu wyniesli:wściekła/y:
Do tego Vicky w nocy obudzila sie z wysoka temperatura:-:)-( (swoja droga to pierwszy raz w zyciu miala goraczke) dostala paracetamol i na szczescie po jakims czasie tem spadla:tak: no a od rana jakby nowo narodzona:sorry2: broi jak zawsze wiec chyba nie jest z nia zle:-D:-D

Emilaka witaj:-)
Natalka witaj znow wsrod nas:tak: Jesli chodzi o spotkanie u Ciebie to ja w tej chwili nie moge powiedziec nic na 100% ale bede miala na uwadze:tak:
M02... zakup faktycznie Ci sie udal:tak:
Tynia jak ja mialabym co tydzien myc okna to chyba bym zwariowala:-D podziwiam naprawde:tak:
Ragazza Graziul jesli chodzi o okna to na poprzednim mieszkaniu przychodzili srednio raz w miesiacu ale jak ktoregos dnia widzialam jak oni "myja" tak podziekowalismy im:wściekła/y: sama woda a okna wygladaly jeszcze gorzej niz przed myciem:wściekła/y: a kasowalo 7Ł:szok: a na tym mieszkaniu co jestesmy teraz to jeszcze nikogo nie widzialam:-( Ale za to moj P daje rade i myje okna:tak: oczywiscie te ktore sie da bo oczywiscie nie wszystkie mozna tak sobie latwo umyc:wściekła/y:

Nieeee fuuuj ale mi cos smierdzi obowiazki wzywaja:-D Dokoncze pozniej Paaaa

no witam kolejny raz to ja emilka mieszkam w shipley i mam 3 miesięczną coreczke Natalke Która jest chora i siedzimy w domciu . dziękuje kobietki za miłe przywitanie myśle ze szybko sie odnajdę buziaczki :tak:

Widze ze DO ŚWIĄT SIE SZYKUJECIE MAMUSIE NO TRZEBA BO SIE NIE OBEJRZYMY I JUZ BENDĄ :-p SPRZĄTANIE ,CHOINKA , PREZENTY :szok: ŚNIEŻEK NAM SPADŁ I NA SANECZKI !!!!!!! JESZCZE MA SYPAĆ DZISIAJ!!!:baffled:

Witam sobotnio:-)
Ale mroz dzis siarczysty:szok::szok: W samo poludnie podreptalismy na rodzinny spacerek i powiem Wam ze mimo slonka ten mroz wcale nie odpuszcza:no::szok: Fajne takie powietrze:happy:
Moje zahartowane zimorodki zostaly jesz na dworze, a ja do domku juz wrocilam i popijam ciepla herbatke:happy:
Fajnie sie siedzi , a tu trzeba zaraz rekawy zakasac i brac sie za jakis obiad,a o kuchni mojej dzis to juz nie wspomne:crazy::szok: Nic kompletnie nie robilam od wczoraj:angry::zawstydzona/y:
EMILKA-tez mam Natalke,tylko starsza:happy: Ale juz za kilka tyg znow bede swieza mamusia,takze napewno znajdziemy wspolne tematy:tak:;-)
RAGAZZA-dzieki,ja w sumie znalazlam jakies ogloszenia polskich cleanerow,ale pewno ich ceny sa zaskakujace:tak::szok:ale zadzwonie i spytam :tak:
AGAAM-wiesz co moj A tez sie zaoferowal ze umyje te okna:tak:ale jak mam mu stale jeczec przez 2 tyg ...to:baffled::blink: jak tak bardzo chce to niech myje od srodka,bo przeciez Ci faceci tylko z zewnatrz"liza":-D;-)

reklama
Hej:-)

Ja na całego szykuję się na zimę. Kupiłam sanki i buty śniegowe dla dzieciaków. Marcel dzisiaj zajarany biegał po śniegu i wołał "ale ekstra":-D

Emilka witaj:-)

Agaam jak dzisiaj Victoria? Chyba jakiś gorączkowy wirus panuje bo co chwilę ktoś:baffled:

Ragazza takie smakołyki a Ty mówisz, że weny nie masz. Ja jak nie mam weny to robię frytki:-D

Do góry