reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

Asinka takich plastikowych sanek jest też pełno na ebayu ale one nie mają oparcia i jak dla mnie odpadają bo sam marcel może by się na nich utrzymał ale on będzie jeszcze trzymał siostrę;-)

Graziul jasne, masz rację ale ja chcialam sanki na "już":-D bo ja to strasznie niecierpliwa:-D no i nie ma kto mi ich wysłac z Polski, tzn jest kto ale każdy ma swoje sprawy na głowie a ja nie lubię komuś zawracać tyłka jak mogę załatwić je sobie sama:tak: Ja planowałam sobie latem przywieźć z Polski ale kompletnie zapomniałam:baffled:

Ragazza całkiem możliwe, że to 3-dniówka:tak: W sumie lekarze tutaj też każą przychodzić jak gorączka utrzymuje się dłużej niż 3 dni. Lena nie ma strasznie wysokiej temperatury więc ja bym na Twoim miejscu poczekała co się dalej z tego rozwinie i dawała leki przeciwgorączkowe, bo teraz lekarze i tak nie powiedzą Ci nic więcej poza tym, że "to normalne, proszę podawać paracetamol"

reklama
dzien dobry :-)
My juz po spacerku ,i tak jak graziul pisala wcale nie jest mrozno ,troche sie rozczarowalam ,bo jak wczoraj wyszlismy z domu to az przyjemnie takie powietrze zmrozilo /prawie jak w pl ;-)
graziul -no wlasnie jak z ta przesylka bo jak za Ł20 to sie napalilam :tak:
Oj nie moge juz wiecej napisac bo czuje ze mnie energia rozsadza i biore sie za porzadki :yes:

hejka:-)
jestem i ja:-)my tez juz po spacerku i jest o wiele lepiej jak wczoraj,bo ja nie znosze zimna i jakbym nie musiala to zima bym chyba nie wychodzila z domu:-)
renuska-jak cie tak roznosi to zajrzyj do mnie poprasowac troszke:-Dkupilas juz ciuszki dla krolewny??czy tylko biale kupujesz narazie??ja juz pokupilam rozowe i kiecuszki,wiec nie ma wyjscia,musi byc coreczka:-)
ragazza-ja tez tak mam w mojej przychodni,ze jak ide i chcialabym sie umowic na wizyte to musze czekac ze 2 tyg,chyba ze zadzwonie rano i powiem ze jest urgent to moze mnie wcisnie na 2gi dzien:wściekła/y::wściekła/y:ja tez bym sie wstrzymala na twoim miejscu bo nic innego ci nie dadza jak paracetamol.
graziul-zyje,zyje,ale jakos brak mi checi ostatnio na wszystko,mala mi daje czadu,wieczorem to juz nie wiem jak mam siedziec,lezec i cokolwiek robic,bo czuje jej rece i nogi w kazdej czesci mojego ciala!i taki ciezk ten brzuch mam zawsze wieczorami,nie wiem czy to jest normalne,jakod dziwnie sie czuje,i uplawy mam takie nasilone...juz sie zastanawiam,czy to mozliew ze oni sie mogli pomylic na tym pierwszym scanie co mialam zeby okreslic jak dlugo jestem w ciazy...jak sadzicie??bo ja czuje ze wiecej jestem niz to co mam na suwaczku.aaa ja bede w czwartek:-)
sylwia-kupilas stroje na impreze dla dzieciakow??ja wczoraj w asdzie wzielam 2,bo przeciez nie wiedzialam czy moj dzikus cokolwiek zalozy...kupilam mu najzwyklejsze co moze byc,czyli stroj mechanika z "autek" i jeszcze jakiegos elfa,ale chyba zostawie ten kombinezon bo tamtego to nawet nie chial obejrzec w domu:wściekła/y:
agaam-mam nadzieje ze w tym tyg jakos pojdzie z twoja praca;-)
natalka-moj tez ma taka noge,zreszta ja tez.ale jakos nie mam problemow z kupnem butow,w tamtym roku mial trapery z mothercare,a teraz mam od sylwii takie super cieple to nie kupuje mu drugich.a w next patrzylas??
przez was i ja sie napalilam na sanki,ale troszke drogie te co sylwia kupila,choc sanek nie kupuje sie na jedna zime wiec moze warto zainwestowac.ale nie wiem czy moj dzikus usiadzie:-Ddzisiaj na dworze czyscioszek jeden krzyczal ze ma buty brudne i kazal sobie snieg czyscic:szok::szok::-D:-D

Żaneta jakby się pomylili z terminem to najprawdopodobniej na drugim scanie by to zauważyli. Może zadzwoń do położnej, powiedz o tych upławach, że się martwisz i poproś o konsultację z lekarzem a jeśli się nie uda to może wybierz się do manchester do polskiego gina. Będziesz wtedy spokojniejsza:tak:
Strój kupiłam dla Marcela, też będzie macQuinem:tak: Dawid zresztą też:-D a Olivia pożyczy kieckę od Victorii.

zaneta -oczywiscie w szafie zapanowal juz roz ,ciezko bylo sie przyzwyczaic :-D:-Dja tez mialam uplawy i ponoc to normalne i wsz.ok .A co do prasowania ,to wlasnie skonczylam wykonywac te czynnosc ,tak sie rozpedzilam ,ze gdybys podrzucila to tez bym ci wyprasowala .

Ostatnia edycja:
graziul mi tez milo cie bylo poznac, moj tata tez mowil ze sympatyczna sie wydajesz:-)ale mi stracha narobilas ta swoja przygoda i tak nie lubilam tu sama chodzic a teraz to juz wogole:no: i jeszcze raz dzieki za przysluge

co do sanek to kolo mnie sa takie calkiem solidne plastikowe za 9,90

hej kobietki,ja tak na chwile bo jakas spiaca jestem:tak:
ZANETA-tez jakos inaczej sie czuje w tej ciazy niz w pierwszej.na serio ,brzuch mam inny i maly jakos tak calkiem nisko jest:baffled: I tez mi ciazy mocno wieczorem:tak: Uplawy mailam i bylam z tym u lekarza jesli mocz masz czysty i uplawy nie sa o zadnym kolorze,ani brzydkim bar zapachu-to jest wsz.oki:tak: A czytalam w kalendarzu ciazowym ze na tym etapie ciazy moga sie one wlasnie mocno nasilac:sorry:
RENUSKA<AGAAm-a wiec ja te sanki wynalazlam na stronce sklepu SPORTI.PL:happy:
Jest 29% obnizki i kosztuja 49 zl.sa fotki to zobaczcie.Normalne drewniane z oparciem :tak:co do przesylki to na terenie PL 18 zl,ale ja dzwonilam i mi powiedzieli ze za doplata wysla do Uk(ze powinnam sie zmiescic w £50 zl) wiec tak licze wsz okolo £20-£25:tak:

Hej laseczki witam po przerwie:tak:;-).
trochę się tu nie odzywałam ale to wszystko przez to że była u nas teściowa i jakos tak nie bardzo miałam czas na komputer:tak:.
Doris78 dzięki za pamięc:tak:;-).No u nas niestety bez zmian ja trochę lepiej bo kaszel ustępuje ale nos mam zawalony i jakoś nie mogę go sobie odblokowac:no:.Olinkowi robią się balony koło nosa a kaszlu jeszcze też nie zgubił :no:.Krystian też nadal ma kaszel:sorry:.A żeby tego było mało to wczoraj chłopaki wiecznie kupkowali na przemian dosc luznio co raczej im się nie zdarza :no: A w nocy Krystian wymiotował trzy razy :-(.Normalnie szok:-(.Już mi samej się zbierało na wymioty jak musiałam to sprzątac i to tyle razy :sorry:.
Graziulxxx my niestety odpadamy z kawki u Ciebie a żałuje i to bardzo:-(.Mąż mnie dzisiaj uświadomił że w czwartek o 10.30 mamy dentystę bo ja to zapomniałam na śmierc:sorry:.Mam nadzieje że uda nam się spotkac jeszcze przed twoim porodem:tak:;-).
Żaneta ja też miałam spore upławy w ciąży z Olivierem ale ginekolog z Pl twierdził że to zupełnie normalne :tak:.Tymbardziej że w moim przypadku był to czysty śluz.
ragazza oby małej szybko przeszło:tak:.Dużo zdrówka życzę :tak:;-).
sylwia.m i jak sanki już wypróbowane ?Czy dopiero czekasz na przesyłkę?

Huhuha..huhuha..nasza zima bardzo zla:tak::tak::-D:-D:-D
Witajcie:happy2:
Ale ladnie nasypalo przez noc:happy2: Kurcze pelnia dzis byla w nocy czy co:confused::eek: My oboje z A spac nie moglismy chyba do 4:szok::szok::szok: Masakra
Ale za to sobie pogadalismy fajnie:tak:
Zaraz pedze sniadanko robic,potem idziemy na kawke po sasiedzku:cool:
AGAAM-szkoda ze Cie nie bedzie:sorry::-( A czy moglabys jakims sposobem plytke dla mnie podrzucic Sylwii:confused::eek:;-)Mam nadzieje ,ze dojedziesz spokojnie do pracy po tych zaspach:dry::tak:
SYLWIA-powiem Ci ze i tak kochana tanio dalas za te sanki:tak:wczoraj przegladal A na ebayu i po innych sklepach na necie tuw Uk:szok::szok::szok::szok::szok:poszaleli
Jakby co to plastiki sa tez dosc przyzwoite po 9.99 w ARGOSIE:happy2:
RAGAZZA-jak tam Lenka:confused: jeju mam nadzieje ze mialyscie lepsza nocke:sorry: a co do przych na FRIZINGH.to tez slyszalam wiele pochlebnych opini:tak:
Chyba jutro powyjmuje ozdoby swiateczne..bo juz mnie nosi:-p:-p:-D
KASIA-szkoda ze nie dasz rady ale wiadomo zabki najwazniejsze:tak::-) napewno sie jesz spotkamy "przed":cool:Kuruj tych" bidolkow" swoich:tak:
zmykam,mielgo dnia

reklama
Czesc sniegowo:-D
No to u nas zaczelo sie odwolywanie szkoly:shocked2::sorry:ciekawe czy mi tez odwolaja?:eek:
Dzieci oczewiscie zadowolone ,maja zamiar lepic balwana:tak:

GRAZIUL-ja nie wiem czy ja przyjade do Ciebie ,bo ja mam wtedy szkole,koncze o 11.30 znim pojade do domu po Davida i do Ciebie to bedzie gdzies 12.30:sorry:
Ale tak sobie teraz mysle ze moj J ma wolne,wiec moze po szkole do Ciebie sama zajade bez dziecka:tak::-)
Tez Sylwii mowilam ze tanio jej sie udalo kupic te sanki:tak:

KASIA8118-u mnie Kubus tez pare razy rzygnal:wściekła/y:na szczescie On juz jest na tyle duzy ,ze mnie zawsze wczesniej ostrzeze i ja zdaze mu miske przyniesc:-Dale jak byl mlodszy to rzygal gdzie popadnie:shocked2:

ZANETA-no to bedzie 3 MacQuinow :-D:-D:-Dciekawe jak beda na siebie patrzec:-D

Do góry