reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

hej:-)

ja tylko na chwilke sie powiedziec ze zyje :-D jak pisalam wczesniej przeprowadalismy sie ale chyba nikt nie doczytal :dry: :sorry2: no dopiero ogarnelam sie jako tako ze wszystkim wieczorem nadrobiie bo teraz ide z mala na spacerek :tak:

reklama
Czesc kobietki

Wpadlam sie przywitac - ale tu cicho bylo, chyba wszystkie korzystalysmy z ostanich dni bez sniegu, bo od jutra ponoc sie zacznie. A ja mieszkam na takiej gorze, ze jaks sypnie to koniec. Z mala to juz w ogole na pewno nie wyjde. Sama boje sie schodzic, a co dopiero z dzieckiem, bo kiedys widzialam jak laska rypnela przed moja chata na tylek, to jechala na tylku az na sam dol. :-( Masakra.

Najgorsze, ze zaraz sie ubieramy i wychodzimy z mala do Baby Clinic na wazenie i bedzie tez p dietetyk to mi podpowie czym karmic mojego szkraba. Az sie boje, bo Lenuska jest strasznie duza, i boje sie ze jeszcze sie podpasla. Jak miala 6-mcy to wazylam ja ostatni raz i wtedy miala 9200g i 74cm dl. Dobra odezwe sie jak wroce. papa!

Natalka a ja dzisiaj właśnie o Tobie myślałam:tak: ale stwierdziłam że nie odzywasz się przez pracę, a Ty domek zmieniłaś. Faktycznie coś wspominałaś o tym:tak: Czyli rozumiem, że teraz już do nas wracasz?:-)

Ragazza klopsik z Lenki. Pewnie nagadali Ci żebyś ją mniej karmiła:-D Jak mi mój mąż zimówek nie zalatwi to ja też uziemiona jestem:sorry2:

Byłam u lekarza w związku z tymi moimi bólami głowy no i zmieniła mi tabletki anty na jednoskładnikowe i kurde jestem trochę zła bo przy nich nieregularna @ jest możliwa:wściekła/y: a przecież właśnie z tego powodu zrezygnowałam z implantu. Ale powiedziała też że po jakimś czasie @ może całkiem zaniknąć więc liczę, że tak właśnie będzie ze mną:tak:

ja tylko na sekundke bo pisze z tel a nie mam w tym wprawy:(
Graziul moj maz ma ta plytke z windowsem ale musi ja znalezc wiec daj mi prosze czas do jutra i jutro jakos sie umowimy co do odbioru:) bo nie wiem czy bede jutro w domu czy w pracy:\ dam znac na tel:)
A teraz uciekam do robaczkow paa

hejka
ja sie wpadlam przywitac. niestety albo i staty do powiedzenia nic ciekawego nie mam:zawstydzona/y: jak co roku w tym okresie koniec listoada i poczatek grudnia dopada mnie swiateczna depresja:-( mam nadzieje ze to minie
sylwia- my zimowki mamy:-) takze u nas lizik:tak:

wiem ze niektore z was sie pewnie ze mna nie zgodza:zawstydzona/y: ale ja bym chciala zeby w tym roku bylo tyle sniego co w zeszlym:-)

hejka
ja mialam dzisiaj wizyte u midwife,stwierdzila ze dzidzia mala i za miesiac mam nastepne wizyte to zobaczy,czy nie bedzie potrzebne nastepne usg,a poza tym powiedzialam jej o tym ze czuje jak schodzi w dol,to stwierdzila ze sie odwraca juz glowka do dolu pewnie.
agnieszkauk-mnie tez zawsze taka depresja dopada przedswiateczna,a juz Nowy Rok jest najgorszy,bo teraz bedzie 10 rocznica smierci mojego taty:-(
sylwia-wspolczuje przejsc z pralka,nasza ma 2 lata a jak wiruje to pol bloku sie trzesie jakby traktor jakis jechal,a lodowka to tez fiksuje,bo codziennie woda leci:confused:i pewnie musze pomyslec o zmianie,ale chcialabym taka duza,tylko nie ma gdzie wstawic.ciekawe jak bedzie po tych tabsach,a jaka nazwe masz??
ragazza-to calkiem spora twoja niunia jest,ale jak zacznie raczkowac i chodzic to wszystko jej sie unormuje:-)pawelek tez duzo wazyl,do tego maluski jest,a teraz ma 20 miesiecy i wazy 12 kilo i ja sie zastanawiam czy nie za malo:-D
natalka-to gdzie wy teraz mieszkacie??w bradford??
graziul-ja niestety nie pomoge,ale masz juz chetne wiec nie ma bolu:-D:-D
kobiety,no nic nie bede wam smecic o moim samopoczuciu,ale stierdzam,ze niedlugo zaczne pakowac torbe do szpitala,bo mam jakies dziwne przeczucie,ze niunka sie wczesniej urodzi,no i mame musze sciagnac szybciej niz jej sie wydaje:-D:-D

no i jestem jak obiecałam:-D

grazul co do mycia okien to D musze zapytac bo On to załatwia zawsze :tak: jutro dam znac:tak:

sylwia oczywiscie ze wrocilam :-D tylko ogarnac sie musialam ale nareszcie Claudia ma swoj pokój i sama w nim sobie spi i w dzien nawet chetnie sie bawi w nim sama ale jestem z niej dumna :-)

zaneta nie nie w bradford:-D mieszkam w Keighley caly czas tylko za malo miejsca bylo na tym flacie i szukalismy domku :tak:

acha no i wkoncu moge was zaprosic do siebie z tego co doczytalam to przyszly tydz grazul zapraszala to ja po grazul tylko ze u mnie to tylko poniedzialek wchodzi w gre bo w inne dni to D spi po nocce no a ja do pracy chodze na 15 wiec do 14 spokojnie mozecie sobie u mnie siedziec :tak:

hej hej,u mnie wsz.po staremu .Tzn. wyszla mi kolejna osemka :wściekła/y::baffled:,czlowiek ma cwierc wieku i zabkuje :wściekła/y:,no nic jezeli maja zamiar wszystkie wyjsc to zostala mi jeszcze jadna :dry:.Ja juz rzeczy do szpitala mam przygotowane ,ale musze sobie kupic nowa torbe bo stwierdzilam ze te co mam sa do d....:sorry2:
zaneta - a u mnie dziecko jest duze :dry: i tak sie wierci,szczegolnie po pecherzu ,ze w nocy spac nie moge .
agnieszka uk - my tez przygotowani na zime ,i tez cieszylabym sie gdyby spad snieg ,ale u mnie jest tak pod gorke ze w tamtym roku byly zamkniete ulice i to mnie najbardziej martwi .
Koncze bo cisnienie mi skoczylo ,osma godzina a Dominik nie moze jesc kolacji bo jest chuggintonem .

hej babeczki ja tylko na chwilke bo mala juz spiaca i strasznie broi
ragazza
dziekuje za zaproszenie na pewno skorzystam tylko ze conajmniej za tydzien bo moj tata przylatuje w piatek.
zanetabd7 twoj maly w wieku mojej Nelki,moja wazy 13kg i chyba jest wszystko ok bo przynajmniej moja je za 3.a wiesz moze jaki twoj Pawelek jest wysoki?

bilety sa za 25 zl z polski na swieta wiec siedzimy dzis i dumamy czy siostry mojego L nie wziac na wigilie.
dobra uciekam bo corcia mi na glowe zaraz wejdzie

reklama
Witajcie dziewczynki:happy:
Ja wlasnie wstalam,napoilam mlekiem moja corenke i sama sobie kawke popijam:happy:
Mam nadzieje na lepszy dzien dzis,bo wczoraj byl jakis nerwowy i wogole oboje zasnac wiecz nie moglismy:crazy::szok::tak:
AGAAM-spoko,nie pali sie....az tak:-D;-) Poczekam;-)dziekuje:happy:
ZANETA-mojej mamy tez bedzie 10 rocz smierci w nowym roku:-:)-:)-(
Co do dzidzki..to co to znaczy dokladnie ,ze mala:confused:ze nie rosnie odpowiednio ,czy ze za malo na wadze przybiera:confused:
RENUSKA-tez jestem juz zapakowana..po moich ostatnich dolegliwosciach..przezorny zawsze ...:-p:tak:a ktorego stycz dokladnie masz planowo:confused:
AGNIESZKA UK-mnie tez zawsze ten okres przedswiateczny tak jakby doluje:-(Tzn.ciesze sie bar.lubie ta atmosfere ,przygotowania,jednak wspomnienia napawaja mnie smutkiem,tesknota....:-:)tak:
A my juz sie pomalu za choinka rozgladamy,tzn ,jesz ze 3 tyg mamy czasu ,ale szukalam juz gdzie co i jak:tak: bo w tamtym roku sie troche spoznilismy i nie byla za ciekawa:no: A 2 lata temu kupil A wczesniej i byla wspaniala,prawie 2 metr .gesta..a zapach...mmmmmm...:tak::happy:
Zmykam,kawke dopijac i za sniadanko dla lubego sie biore
moze potem cos skrobne
milego dnia:happy:

Do góry