hejka
ja mialam dzisiaj wizyte u midwife,stwierdzila ze dzidzia mala i za miesiac mam nastepne wizyte to zobaczy,czy nie bedzie potrzebne nastepne usg,a poza tym powiedzialam jej o tym ze czuje jak schodzi w dol,to stwierdzila ze sie odwraca juz glowka do dolu pewnie.
agnieszkauk-mnie tez zawsze taka depresja dopada przedswiateczna,a juz Nowy Rok jest najgorszy,bo teraz bedzie 10 rocznica smierci mojego taty:-(
sylwia-wspolczuje przejsc z pralka,nasza ma 2 lata a jak wiruje to pol bloku sie trzesie jakby traktor jakis jechal,a lodowka to tez fiksuje,bo codziennie woda leci
i pewnie musze pomyslec o zmianie,ale chcialabym taka duza,tylko nie ma gdzie wstawic.ciekawe jak bedzie po tych tabsach,a jaka nazwe masz??
ragazza-to calkiem spora twoja niunia jest,ale jak zacznie raczkowac i chodzic to wszystko jej sie unormuje:-)pawelek tez duzo wazyl,do tego maluski jest,a teraz ma 20 miesiecy i wazy 12 kilo i ja sie zastanawiam czy nie za malo
natalka-to gdzie wy teraz mieszkacie??w bradford??
graziul-ja niestety nie pomoge,ale masz juz chetne wiec nie ma bolu
kobiety,no nic nie bede wam smecic o moim samopoczuciu,ale stierdzam,ze niedlugo zaczne pakowac torbe do szpitala,bo mam jakies dziwne przeczucie,ze niunka sie wczesniej urodzi,no i mame musze sciagnac szybciej niz jej sie wydaje