alexnow
Fanka BB :)
Witam kobietki:-):-):-):-)
Troche sie nie odzywalam,ale Aga miala wolne i musialam jej czas organizowacU nas nic ciekawego zaliczylam w czwartek lekarza I troche sie zmartwilam bo nie podoba im sie moja waga a od poczatku ciazy przytylam 3 kg ,ale co zrobic juz jestem kluska i kluska zostaneNie moge sie doczekac 17 ide na scan;-);-);-);-)
Wczoraj fajnie spedzilismy halloween Aga taka radosc ze szok tylko jeden gosc byl przebrany za faceta z krzyku i wyskoczyl i tak sie wystraszyla ze rozplakala sieA w jednym domciu gosc mial zalozona maske wilka to sie odwrocila i powiedziala ze ona juz nie chce od niego cukierkow
Bylo wesolo brzuch od smiechu to juz mi pekal
Komus sie chyba pokielbasilo bo strzela fajerwerkami a to w piatek jest dzien swiatla ale sa ludzie i ludziskapozdrawiam
Troche sie nie odzywalam,ale Aga miala wolne i musialam jej czas organizowacU nas nic ciekawego zaliczylam w czwartek lekarza I troche sie zmartwilam bo nie podoba im sie moja waga a od poczatku ciazy przytylam 3 kg ,ale co zrobic juz jestem kluska i kluska zostaneNie moge sie doczekac 17 ide na scan;-);-);-);-)
Wczoraj fajnie spedzilismy halloween Aga taka radosc ze szok tylko jeden gosc byl przebrany za faceta z krzyku i wyskoczyl i tak sie wystraszyla ze rozplakala sieA w jednym domciu gosc mial zalozona maske wilka to sie odwrocila i powiedziala ze ona juz nie chce od niego cukierkow
Bylo wesolo brzuch od smiechu to juz mi pekal
Komus sie chyba pokielbasilo bo strzela fajerwerkami a to w piatek jest dzien swiatla ale sa ludzie i ludziskapozdrawiam
AfrykanerskiAlbańskiArabskiBiałoruskiBułgarskiKatalońskiChińskiChorwackiCzeskiDuńskiWykryj językHolenderskiAngielskiEstońskiFilipińskiFińskiFrancuskiGalicyjskiNiemieckiGreckiHaitański kreolski ALFAHebrajskiHindiWęgierskiIslandzkiIndonezyjskiIrlandzkiWłoskiJapońskiKoreańskiŁotewskiLitewskiMacedońskiMalajskiMaltańskiNorweskiPerskiPolskiPortugalskiRumuńskiRosyjskiSerbskiSłowackiSłoweńskiHiszpańskiSwahiliSzwedzkiTajskiTureckiUkraińskiWietnamskiWalijskiJidisz⇄AfrykanerskiAlbańskiArabskiBiałoruskiBułgarskiKatalońskiChińskiChorwackiCzeskiDuńskiHolenderskiAngielskiEstońskiFilipińskiFińskiFrancuskiGalicyjskiNiemieckiGreckiHaitański kreolski ALFAHebrajskiHindiWęgierskiIslandzkiIndonezyjskiIrlandzkiWłoskiJapońskiKoreańskiŁotewskiLitewskiMacedońskiMalajskiMaltańskiNorweskiPerskiPolskiPortugalskiRumuńskiRosyjskiSerbskiSłowackiSłoweńskiHiszpańskiSwahiliSzwedzkiTajskiTureckiUkraińskiWietnamskiWalijskiJidisz
Wykryj język » Węgierski
Ostatnia edycja: