reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

:-)hejka
ja na chwile tylko bo jestem nie do zycia,czy sa jakies chetne na wizyte u mnie w przyszlym tyg???znaczy sie po7 listopada ten tydzien,najlepiej mi pasuje w poniedzialek,piatek odpada,ale jak reszcie beda inne dni pasowaly to sie dostosuje:-)

reklama
monika_89 ja mam dwa kojce i jednego chętnie bym się pozbyła :tak:.Chce za niego 10f jak jesteś zainteresowana to daj znac na pw;-).
żaneta ja mam nadzieje że uda mi sie do Ciebie wpasc ale nic nie obiecuje na 100%:sorry:.
U mnie lipa Oli potwornie marudny dzisiaj:wściekła/y:.
Uciekam na seans filmowy jutro skrobnę coś więcej:tak:;-).

[*]
[*]
[*] wieczne odpoczywanie racz im dac panie ,a swiatlosc wiekuista niechaj im swieci.dusze zmarle niech spoczywaja w pokoju wiecznym

Czesc wszystkim
Monia zdjecia super
zaneta moze i ja bym sie skusila tyle czasusie z wami nie widzialm tylko zalezy o ktorej godzinie bo wiki ma na 12:30 a nie wiem jak daleko mam do ciebie
[*]
[*]
[*]odpoczywajcie w spokoju

Cześć dziewczynki.

U nas nic nowego poza tym, że mój C pierwszy dzień poszedł do nowej pracy. Mam nadzieję, że będzie to w miarę stała robota, bo kasa nam teraz niesamowicie potrzebna.

Wczoraj żeśmy urządzili sobie wieczór filmowy.

Mała pięknie spała więc mieliśmy czas tylko dla siebie.

Tak ogólnie to chciałabym zaprosić Was do mnie. Ja raczej z małą jeszcze w gości jeździć nie będę, ale może Wy macie ochotę mnie odwiedzić? Pasuje mi każdy dzień do piątku w godzinach do 13.

A to Sara w przebraniu:)

Pozdrawiam

DSC00685.jpgDSC00687.jpg

hejka
o mamo jaka ta cisza,masakra:-D:-D
ja wlasnie robie obiadek,watrobke.wczesniej troszke w szafie zrobilam porzadkow,ale jeszcze nie do konca,bo ostatnio jak sie za cos zabieram to po pol godziny juz mi przechodzi ochota,ale musze zebrac sily i ogarnac chate tak porzadniej bo niedlugo mi sie robale zalegna:-D:-Dzartuje,ale w szafkach w kuchni przydalo by sie powycierac i z A ciuchami musze zrobic porzadek bo musi mi komode zwolnic na ciuszka na malej,bo nie dopuszaczam mysli kupna jeszcze jednago mebla...oprocz lozka dla malego.wyczailam dzisiaj jedna na ebayu,z huddersfild,max moge dac 60 fuli bo identyczne kosztuje 100 w b&m.choc i to nie wiem czy nie za duzo,co myslicie??bo ja nie kupowalam nigdy mebli uzywanych na aukcji.powiem wam ze chyba jakas deprecha jesienna mnie dopada,bo nic mi sie nie chce:-(
tynia-ja mieszkam na 7,niedaleko horton parku;-)i mysle ze tak juz spotkanie dojdzie do skutku to tak na 10.30,bo jak wstane z mlodym o 9 to zanim sie ogarne i dojde do stanu uzywalnosci to minie z godzinka albo dluzej:-D
monia22310-mala jest super:-)az sie nie moge doczekac kiedy moja przytule,modle sie tylko zeby nie miala kolki jak mlody bo bedzie wesolo:-D:-D
kasia8118-mam nadzieje ze wpadniesz;-)
ruszyc tylko do pisania:-D:-Dale tak szczerze to ja ostatnio tez mam lenia zeby cos skrabnac,czasem podchodze ze 4 razy dziennie i niestety nie moge wydusic slowa:-D:-Dide do kuchni,bo ostatnio jak robilam watrobke to wyladowala w koszu bo spalilam:zawstydzona/y:a i potrzebuje latwy przepis na krewetki,bo moj a ma za 3 tyg urodziny i zapodam mu cos innego:-D

Czesc dziewczyny :-)

Wlasnie sie zarejestrowaalam, wiec witam Was wszystkie serdecznie. Mam na imie Ola, mam 25 lat, i 6 miesieczna coreczke Lenke, mieszkamy w Bradford, na BD9 i szukamy kolezanek!!! Widze, ze same przyjazne dusze tutaj na forum, wiec mam nadzieje, ze i mnie przygarniecie. Jest ktoras z Was z moich okolic tzn, Fritzinghall, Heaton, Shipley? Mieszkam w poblizu Lister Parku, wiec moze chodzicie tam na spacerki?

Ehhh, ide cos wymodzic na obiad, bo mezulo z pracy wraca niedlugo - chyba beda nalesniki ze szpinakiem i sosikiem czosnkowym. Mniam!

czesc wszystkim a gdzie sie wszystkie podziewacie
zaneta ja kiedys czesto chodzilam do tego parku jak mieszkalam na 7 przeslij mi adresik na priva to zobacze gdzie mieszkasz
ragazza
witaj na bd9 mieszka agnieszka uk a przyjaznychdusz to mamy tu bardzo wiele
monia jaka fajna pszczółka

reklama
Do góry