reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Kasia wszystkiego naj naj. Dużo zdrówka, miłości i spełnienia marzeń:-):-)

Wiecie co? Od kilku minut patrzę się w monitor i zastanawiam co napisać. Nic mi do głowy nie przychodzi, ewidentny brak weny:-D
Dzisiaj wybieramy się na imprezkę do znajomych z czego bardzo się cieszę bo mam wielką ochotę na alkohol:tak::-D
Współczuję wszystkim ciężarnym, ze pić nie mogą:-D Ja przez 3 lata nic nie piłam bo albo byłam w ciąży albo karmiłam a teraz się zastanawiam jak ja mogłam tak funkcjonować:-D
Teraz te co mnie nie znają pomyślą że ja niewiadomo jaka alkoholiczka:-D

Dobra, spadam bo głupoty plotę.....:rofl2:

witam sie i ja
Kasia sto lat. wszystkiego co njalepsiejsze dla Ciebie i mnóstwo relaksu w dniu dzisiejszym:-)

ja juz odkurzyłam całą chatkę, zrobiłam 2 prania, pozmywałam naczynia z wczorajszego dnia, nakarmiłam bestie wszystkie i czekam na D zeby sie wyszykował bo musimy jechać na miasto.
wieczorem jesteśmy zaproszeni na impreze i musimy sie poprzebierać:-D ja dla siebie mam co założyć ale chłopaki są bez niczego... mam nadzieje ze cos znajdziemy:sorry2:

sylwia.m jesli chodzi o picie to ja nie mysle o tobie jako o alkoholiczce bo raz na jakis czas jak sie idzie na impreze i łyknie sie wodeczki to nic złego:-D:-D:-D u nas jest zawsze tak ze albo ja albo D pije bo ktos musi byc trzezwy zeby dzieckiem sie zająć. dzisiaj ja pije bo D bedzie musiał prowadzic autko do domku:tak:;-)

Graziul xxx to jak lepienie z plasteliny;-) tylko zamiast plasteliny lepi sie z kolorowego lukru- super sprawa- ma dziewczyna talent:tak:

Agaam ja wpadłam ostatnio na fajną stronke o ślubach humanistycznych (kościelny odpada jak dla nas). można sobie urządzić ceremonie w dowolnym miejscu napisać swój własny scenariusz... czytałam o jednej parze która wzieła taki ślub jeżdżąc na rowerach po ulicach warszawy:-) jak dla mnie bomba:tak:

Czesc babeczki:-)
Kasia-wsz.najlepszego,zdrowka szczescia i duuzo radosci:happy2:
Fajna dzis chyba pogoda(nie wiem bo jesz nie bylismy)ale slonko ladnie swieci:happy2:
No i jutro ,a wlasciwie dzis w nocy zmieniamy czas na zimowy ,wiec niby spimy przez kilka dni dluzej;-):-p
My dzis tez pospalismy cala rodzinka do 9.30:szok::szok: No ale pozno poszlismy wczoraj spac,mala nie chciala zasnac i szalala i na koniec dnia skaleczyla paluszek(bo oczywiscie nie slucha wcale) bylo duzo krwi i placz okropny:-:)-:)szok::szok:
Dobrze ze tatus szybko zadzialal,bo mi juz oczywiscie slabo bylo:shocked2::shocked2:
Potem dlugo jesz plakala i kazala sie wsadzic do kolyski,ktora mamy juz dla malego,i tak oto lulajac ja i spiewajac jej kolysanki-uspilam ja:tak::-)
SYLWIA-Ja teraz to nawet myslec o alkoholu nie moge:no::no:bo mnie mdli,ale jak mala miala 9 mies,to zaczelam od czasu do czasu konsumowac,nie wiedze w tym nic zlego,wsz jest dla ludzi..oczywiscie z umiarem:tak:
NEFRETETE-a za co sie przebierasz??:confused:
AGAAM-ciekawa jestem o czym WAm ksiadz prawil:confused::confused:uchyl rabkatajemnicy:-D:-D
TYNIA I WIKI-a Ty juz mialas scan:confused: czy ja cos przeoczylam:confused:
CREATEDBYLOVE-bardzo fajna kurteczka,no i faktycznie przed Toba cala jesien ,zima i wiosna..ktora tez lubi powiac chlodem ,wiec zakup konieczny.Mi zostalo 2 mies z hakiem do CC,wiec obchodze wplaszczu ktory mami futerku:tak:
Jeju nie wiem co kumu jesz napisac...skleroza:zawstydzona/y:
pozdrawiam serdecznie i zycze udanych imprezek wszystkim:tak:
My mamy w palnie wieczor rodzinny,pizza i jakis filmik :happy2:

Czesc:-)

KASIA8118-Wszystkiego najlepszego :-):-):-)duzo zdrowka ,pociechy z chlopakow:-)

GRAZIUL-wow,ale te torty sa bombowe:-)

SYLWIA-tylko nie zasnij pod slolem po ttm alkoholu:-Dpijaczko:-D

AGAAM-no mialam labe w polowie,bo mialam pod opieka jeszcze Davidka,oj jak fajnie by bylo jakby tak sobie razem do babci pojechali:-D:-D

hej dziewczyny

bylam juz na drugim skanie ale niestety dalej nic nie wiadomo bo dzidzia nie chciala sie pokazac i ogolnie caly czas kopala az brzuszek podskakiwal wiec za 2 tygodie kolejny skan.w poniedzialek jade do szpitala na badania cukru bo moj tata ma cukrzyce wiec ja obowiazkowo tez jade na badania. choroba moja Nelke wziela,strasznie kaszle biedak sie meczy ale nie ma innych objawow wiec probuje ja sama leczyc syropkiem na kaszel,ibum przeciwzapalnie i nacieraniem pleckow.
bylam u dentysty liczac na to ze wzkorzystam maternity cart ale nie mialam pojecia ze tu sa takie kolejki trzeba czekac az rok na wizyte chyba ze zgodze sie na studenta no ale na to nie pojde bo nie wiadomo nigdy na jakim poziomie jest ten student..
uciekam bo mala marudzi a moj Ł zupelnie nie wie co z nia zrobic papa

Hej ja tylko na chwile wpadłam podziękowac wszystkim za życzenia te na forum,Nk i za smski jesteście kochane:tak:;-):-).
Doris78 mały niema żadnych innych objawów:no:.Dzisiaj było ok.nie wymiotował:tak:.Ale w nocy trochę płakał :-(.Do Pl wyjeżdżamy 18 grudnia i wracamy 2 stycznia:tak:.
Pozdrawiam wszystkie mamuśki i uciekam do łazienki bo chłopaki siedzą już tam dosc długo i R jakoś chyba zapomniał żeby ich wyciągnąc z wanny:tak::-D.

Cześć dziewczynki.

Ależ dziś paskudna pogoda, nawet na spacer z Sarą mi się nie chciało wyjść, bo zimno i pada.
Mała jest dziś za to grzeczna (cały dzionek śpi). Wczoraj za to praktycznie całe popołudnie aż do wieczora łobuzowała:)
Dobrze, że w nocy ładnie śpi i robi sobie 5-6 godzinne przerwy między karmieniami.

Kasia - sto lat i spełnienia marzeń:)

m0205 - moja Sara też mi takiego psikusa zrobiła i nie chciała się pokazać na scanie:)

Graziul - no ciekawe jak mała zareaguje na drugą dzidzie czy zazdrosna nie będzie.

Eh idę coś zjeść, bo moja mała śpi już ponad 4 godziny i pewnie niedługo wstanie na jedzonko (chociaż przed spaniem zjadła tyle, że chyba do jutra jej wystarczy:p).

Pozdrawiam

reklama
DSC00677.jpgDSC00681.jpg
Malutka po kąpieli z tatą i sama (jutro kończy miesiąc). Jak ten czas leci

Do góry