reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

Agaam wszystkiego naj naj, zdrówka, szczęścia, pomyślności i spełnienia wszystkich marzeń.

Żaneta a w paszporcie nie jest napisane jaki jest kraj wydania?? Nigdy wcześniej się z czymś takim nie spotkałam a wczoraj dostałam maila żeby podac wszystkie dane z paszportu mojej kuzynki która przylatuje jutro:baffled: Jeszcze ryanair to rozumiem bo oni wiecznie z czymś wyskakują ale wizzair:szok:

Monika wiataj i jak masz ochotę to wpadnij też dzisiaj na kulki, będziesz miała okazję poznać już kilka nowych koleżanek;-)

Mojadzidzia mam ten sam problem:wściekła/y:

Graziul współczuję bóli:-(

Dobra spadam gulasz gotować coby mieć gotowy obiadek po powrocie z kulek:tak:

reklama
cześć dziewczynki:-)
troche mnie nie było... ale same rozumiecie że musiałam ogarnąć nową sytuację z pieskiem w domu.
wczoraj wieczorkiem byliśmy na długim spacerku. chciałam sprawdzić czy jestem wstanie wyjść z Alexem i RJ w tym samym czasie na spacer po ulicy;-) musze powiedzieć że było spoko piesek szedł ładnie koło wózka... tylko jak pojawił sie jakiś piesek idący z przeciwka to tak bardzo mój chciał sie bawić że mało ręki mi nie wyrwał. poznał już 6 miesięczną labradorke i nawet buziakami sie powymieniali... nie tylko po pysku buahahaha
dzisiaj wybieramy sie na kulki z sąsiadką jak wrócę Alex padnie to poodpisuję na zalegające posty a tymczasem spadam bo młody żyć nie daje

Żaneta kraj wydania paszportu -POLSKA - konsulat tak jak ambasada należy do Polski jak gdyby. Paszport jest Polski wiec nie mozna napisac ze wydany przez Anglie;-)

Hej dziewczynki. Wybaczcie, że tak długo nie pisałam, ale rola mamy pochłania dużo czasu:)
Mimo że Sara jest niezwykle grzeczna i tak mam masę roboty.
Niestety mamy też problemy z jej brzuszkiem, bo męczą ją kolki.Podejrzewam, że tak jak ja będzie miała skazę białkową. Nie mogę jeść nic co jest mleczne, bo mała dostaje wysypki na buzi i kolki.
Eh maluszki i ich brzuszki.

Poza tym wszystko ok.

Przez tydzień byli moi rodzice i tak jak przewidywałam rozpieszczali wnuczkę nosząc ją nieustannie na rękach. No, ale z racji tego, że mieszkają tak daleko pozwalałam na to:)

Agam - sto lat:)

Monika - witaj na forum.

Nefretete - wesoło masz z pieskiem teraz:)

Mam pytanie gdzie się załatwia paszporty dla dzieci?
Musimy zrobić paszport Sarze, a ja kompletnie nie wiem co i jak.

Pozdrawiam wszystkich papa

hej:-)

ale dzis zalatny dzien miałam dopiero spokojnie sie usiadłam :baffled: rano posprzatałam poszłam na miasto bo malej cos na hallowen musialam kupic bo jutro na play grup mamy dzieci przebrac kupilam jej stoj kotka fajny podoba mi sie :tak: pozniej poszlam do kolezanki na kawke i szybko do domu robic oiad i do pracy :tak:

agaam wszystkiego najlepszego:-)

monia biedna malutka :-(moze sprobuj podawac jej infacol Claudii pomogl na kolki :tak: co do paszportu to juz Tynia wszystko napisala ale nie czeka sie dlugo :no: bynajmiej my nie czekalismy :sorry2:

monika_89 witaj na forum:tak:

ja uciekam sie myc i spac bo padam :sorry2: do jutra papa :-)

hejka, ja tylko na chwilę, jakaś przymulona ostatnio jestem. Nic mi się nie che. Ale to chyba z powodu tego, że trzeci tydzień w domku siedzę. Jutro chcę pojechać z P do Next-a kupić małemu jakąś kurtkę, bo te co miał w zeszłym roku były już za ciasne i wydałam. Dzisiaj przyszły kozaczki, które zamówiłam mu ostatnio na E-bay-u:-D. Pozostaje mi kupno kurtki (albo dwóch).
Agaam życzę wszystkiego o czym marzysz by sie spełniło!!!

Ja tylko na chwilkę bo już późno i oczy mi się kleją :sorry2:

Agaam- sto lat kochana, dużo zdrówka, szczęścia, pociechy z Vicky i mężusia oraz spełnienia marzeń:-):-):-)
Monika89- witaj na forum:-)

Dobrej nocy dziewczynki

dziewczyny jestescie tu wwszystkie bardzo mile , sama nie wiem co mam pisac i do ktorej :)))))))) naszpie jedna wiadomosc:)))))) DZIEKUJE ZA TAK SERDECZNE PRZYJECIE MNIE DO WAS KOCHANE:)
napiszcie jak tam na kulkach, ja dzisiaj przez okna z mojego pokoju wypatrzylam children's play centre :))

zmieniajac temat mam prosbe moglybyscie napisac mi jak wyglada wizyta u ginekologa, nieznajac jezyka ;/:(((((((( musze sie wybrac ale nie mam pojecia jak to bd wygladac, ponoc sa tlumacze ale...

pozdrawiam i jak juz spicie to kolorowych snowwwwwwwww:*

reklama
monika tu spotykasz sie z midwife mozesz poprosic o tlumacza nie ma problemu
ale jestem dumna z moej corci pani na wywiadowce ja wczoraj tak wychwalila ze trudno bylo mi uwierzyc ze to moje dziecko w domu daje popalic a w przedszkolu pomaga jeszcze innym
oki musze sniadanko jakies zjesc co za pogoda znowu deszcze a mi sie ostatnio parasolka popsula ale mozejeszcze dam rade z nia isc

Do góry