reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Agaam wszystkiego naj naj, zdrówka, szczęścia, pomyślności i spełnienia wszystkich marzeń.

Żaneta a w paszporcie nie jest napisane jaki jest kraj wydania?? Nigdy wcześniej się z czymś takim nie spotkałam a wczoraj dostałam maila żeby podac wszystkie dane z paszportu mojej kuzynki która przylatuje jutro:baffled: Jeszcze ryanair to rozumiem bo oni wiecznie z czymś wyskakują ale wizzair:szok:

Monika wiataj i jak masz ochotę to wpadnij też dzisiaj na kulki, będziesz miała okazję poznać już kilka nowych koleżanek;-)

Mojadzidzia mam ten sam problem:wściekła/y:

Graziul współczuję bóli:-(

Dobra spadam gulasz gotować coby mieć gotowy obiadek po powrocie z kulek:tak:

reklama
cześć dziewczynki:-)
troche mnie nie było... ale same rozumiecie że musiałam ogarnąć nową sytuację z pieskiem w domu.
wczoraj wieczorkiem byliśmy na długim spacerku. chciałam sprawdzić czy jestem wstanie wyjść z Alexem i RJ w tym samym czasie na spacer po ulicy;-) musze powiedzieć że było spoko piesek szedł ładnie koło wózka... tylko jak pojawił sie jakiś piesek idący z przeciwka to tak bardzo mój chciał sie bawić że mało ręki mi nie wyrwał. poznał już 6 miesięczną labradorke i nawet buziakami sie powymieniali... nie tylko po pysku buahahaha
dzisiaj wybieramy sie na kulki z sąsiadką jak wrócę Alex padnie to poodpisuję na zalegające posty a tymczasem spadam bo młody żyć nie daje

Żaneta kraj wydania paszportu -POLSKA - konsulat tak jak ambasada należy do Polski jak gdyby. Paszport jest Polski wiec nie mozna napisac ze wydany przez Anglie;-)

Hej dziewczynki. Wybaczcie, że tak długo nie pisałam, ale rola mamy pochłania dużo czasu:)
Mimo że Sara jest niezwykle grzeczna i tak mam masę roboty.
Niestety mamy też problemy z jej brzuszkiem, bo męczą ją kolki.Podejrzewam, że tak jak ja będzie miała skazę białkową. Nie mogę jeść nic co jest mleczne, bo mała dostaje wysypki na buzi i kolki.
Eh maluszki i ich brzuszki.

Poza tym wszystko ok.

Przez tydzień byli moi rodzice i tak jak przewidywałam rozpieszczali wnuczkę nosząc ją nieustannie na rękach. No, ale z racji tego, że mieszkają tak daleko pozwalałam na to:)

Agam - sto lat:)

Monika - witaj na forum.

Nefretete - wesoło masz z pieskiem teraz:)

Mam pytanie gdzie się załatwia paszporty dla dzieci?
Musimy zrobić paszport Sarze, a ja kompletnie nie wiem co i jak.

Pozdrawiam wszystkich papa

hej:-)

ale dzis zalatny dzien miałam dopiero spokojnie sie usiadłam :baffled: rano posprzatałam poszłam na miasto bo malej cos na hallowen musialam kupic bo jutro na play grup mamy dzieci przebrac kupilam jej stoj kotka fajny podoba mi sie :tak: pozniej poszlam do kolezanki na kawke i szybko do domu robic oiad i do pracy :tak:

agaam wszystkiego najlepszego:-)

monia biedna malutka :-(moze sprobuj podawac jej infacol Claudii pomogl na kolki :tak: co do paszportu to juz Tynia wszystko napisala ale nie czeka sie dlugo :no: bynajmiej my nie czekalismy :sorry2:

monika_89 witaj na forum:tak:

ja uciekam sie myc i spac bo padam :sorry2: do jutra papa :-)

hejka, ja tylko na chwilę, jakaś przymulona ostatnio jestem. Nic mi się nie che. Ale to chyba z powodu tego, że trzeci tydzień w domku siedzę. Jutro chcę pojechać z P do Next-a kupić małemu jakąś kurtkę, bo te co miał w zeszłym roku były już za ciasne i wydałam. Dzisiaj przyszły kozaczki, które zamówiłam mu ostatnio na E-bay-u:-D. Pozostaje mi kupno kurtki (albo dwóch).
Agaam życzę wszystkiego o czym marzysz by sie spełniło!!!

Ja tylko na chwilkę bo już późno i oczy mi się kleją :sorry2:

Agaam- sto lat kochana, dużo zdrówka, szczęścia, pociechy z Vicky i mężusia oraz spełnienia marzeń:-):-):-)
Monika89- witaj na forum:-)

Dobrej nocy dziewczynki

dziewczyny jestescie tu wwszystkie bardzo mile , sama nie wiem co mam pisac i do ktorej :)))))))) naszpie jedna wiadomosc:)))))) DZIEKUJE ZA TAK SERDECZNE PRZYJECIE MNIE DO WAS KOCHANE:)
napiszcie jak tam na kulkach, ja dzisiaj przez okna z mojego pokoju wypatrzylam children's play centre :))

zmieniajac temat mam prosbe moglybyscie napisac mi jak wyglada wizyta u ginekologa, nieznajac jezyka ;/:(((((((( musze sie wybrac ale nie mam pojecia jak to bd wygladac, ponoc sa tlumacze ale...

pozdrawiam i jak juz spicie to kolorowych snowwwwwwwww:*

reklama
monika tu spotykasz sie z midwife mozesz poprosic o tlumacza nie ma problemu
ale jestem dumna z moej corci pani na wywiadowce ja wczoraj tak wychwalila ze trudno bylo mi uwierzyc ze to moje dziecko w domu daje popalic a w przedszkolu pomaga jeszcze innym
oki musze sniadanko jakies zjesc co za pogoda znowu deszcze a mi sie ostatnio parasolka popsula ale mozejeszcze dam rade z nia isc

Do góry