reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Czesc Dziewczynki:-)
Ja teraz tylko na chwilke bo musze do miasta jechac a w ta pogode tak mi sie chce ze szok:wściekła/y:

DZIEKUJE BARDZO WSZYSTKIM ZA ZYCZENIA:tak::tak::-):-) BUZIAKI DLA WAS:-)

Jak wroce z miasta to odezwe sie i poodpisuje wszystkim.
Paaa

reklama
Witam :-).
pogoda za oknem do d...więc jeszcze biegam w szlafroku:tak::-D.Podłogi proszą się o umycie więc zaraz uciekam to zrobic:tak:.
graziulxxx dobrze ze u ciebie już lepiej:tak:.A co do bólu pęcherza to niestety znam go bardzo dobrze kilka lat temu często mnie bolał i do dziś muszę uważac :tak:.Bieganie bez majtek i skarpetek odpada:tak::-D.
ampar3 no to korzystaj z tego że A ma wolne :tak:;-).Mój najbliższy urlop będzie miał dopiero na święta:-(.
monika_89 może kup sobie w funciaku teścik tak dla spokoju po co masz się martwic :tak:.Co do spacerówki to może kup sobie coś na ebayu tam jest tego pełno i często można kupic coś za śmieszną kasę:tak:.
Pozdrawiam i uciekam pa:tak:;-).

Hej leniuchy pora coś napisac:tak:;-).
U na standardowo sobota i niedziele minęła błyskawicznie:tak:.A od dziś Krystian ma wolne więc leniu****emy :tak:.
Może ma ktoś ochotę na kuleczki???Ja na pewno w tym tygodniu chociaż raz jak nie dwa będę musiała z chłopakami sie wybrac więc towarzystwo mile widziane:tak:;-).
sylwia.m dzięki za smska udało mi się znalesc ten kulkoland:tak:;-).
mamatrójeczki jak tam Chris?Zdrowy już?I co z nocnym piciem?Masz już luz?
Olivierowi idą cztery ząbki u góry więc się biedak trochę męczy:-(.
Uciekam bo właśnie się obudził:baffled:.

Hej:-)
No to i ja cos tez napisze;-):-D:-D
U nas weekend tez minal szybciutko,w sobote zaliczylismy gielde samochodowa,a wczoraj A pojechal z mala na basen a ja mialam chwile wytchnienia:happy2:;-) Po drodze kupili kurczaka z rusztu wiec gotowanie tez mi odpadlo:-p
A mnie juz tak pobolewa codziennie,no i chyba juz ter tak bedzie:-(dzidzia rosnie i sie rozpycha,ale z nati tak nie mialam:szok::-( W dodatku mala znow sie budzi co noc po 4 albo i przed i palcze okropnie o mleko:baffled::wściekła/y:
Pogoda dzis ladna wiec zrobimy sobie rodzinny wypadzik na hustawki i moze jesz gdzies:happy2:
KASIA -fajnie ze macie tydzien laby:tak: wspolczuje zabkowania,oby szybko i bezbolesnie minelo:tak:
oki ide sobie bo i tak nie ma z kim pisac:-D:-D:-D:-D:-D;-)

Czesc:-)
Faktycznie cos strasznie ucichlo:szok: do pisania dziewczyny:tak:;-)
My juz po spacerku i po kawci u kolezanki wiec jakos dzien zlecial przyjemnie:tak:
A teraz obiadek sie robi a my sie obijamy z niunka:-p
O weekendzie nie bede pisac bo co tu pisac jak zwykle szybko milo i przyjemnie ale niestety nastal poniedzialek a gdzie tu do soboty:szok:

Graziul wspolczuje dolegliwosci. Trzymaj sie kochana jeszcze tylko troszke:tak:;-)
Kasia 4zabki na raz?? o mamooo biedny Oli:no:

Naprawde nie tu do kogo buzi otworzyc:-p:-D
Rozpisywac sie dziewczyny a ja ide Mala polzyc bo marudzi strasznie:baffled:
Paaaa

czesc kobietki ja rano zaliczylam juz miasto kupilampare rzeczy jutro jeszcze po placzyk pojade i sweterki dla siebie i powinno juz starczyc dzis juz tez zaliczylysmy kulki kolo nas bylo swietnie wiki wygladala jak buraczek ale sie z niej usmialam jutro pewnie zalicze lister park jakbedzie taka pogoda jak dzis musze cos z nim zrobic bo wiki sie zanudzi w domu moze ktoras chetna ?????
kasia biedny Oli niech mu szybko wyjda zeby sie nie meczyl biedaczek
oki koncze sprzatac bo dzis od rana nic nie zrobilam do uslyszonka

My zaliczylismy rodzinny spacerek,bylo bar milo,mrozno ale i slonecznie.Mala dreptala bez wozka ,wiec mam nadz ze sie wymeczyla troche i da dzis normalnie pospac w nocy:baffled: fajna taka pogoda,mogloby tak byc cala jesien i zime:tak: a nie deszcze i chlapy:szok::angry::angry:
AGAAM-dzieki.Wiem,ale juz mi sie zaczelo od teraz dluzyc:szok::tak:
no nic ,mykam kawusie mala sobie robnac:happy2:
Co z reszta kobitek sie dzieje:confused::confused::confused:Zapadlyscie w senjesienno-zimowy:confused::confused::-p:-p:-D:-D

reklama
hejka kobietki
fktycznie cisza tutaj,ale co sie dziwic jak ladna pogoda byla dzisiaj.my mielismy dzisiaj scan no i upewnilam sie ze jest mala kobietka:-Dz serduszkiem wszystko ok,ale za to z Pawciem mamy jazdy,od dwoch nocy budzi sie i ryczy tak ze az sie zanosi,rzuca sie i sami juz nie wiemy co z nim robic,wczoraj to juz na pogotowie mielismy jechac,bo jeszcze mial goraczke i kaszel taki ze az sie dusil.no a dzisiaj lekarz dal mu paracetamol:wściekła/y::wściekła/y::szok::szok:dobrze ze mialam leki z Polski,bo inaczej chyba bym go udusila!!!
graziul-ja tez mam jakies dziwne bole brzucha,szczegolnie wieczorem jak sie nalaze to po calym dniu padam.w dodatku maly non stop mama i mama i nawet sie nie mozna wysrac za przeproszeniem.:szok:
kasia8118-ja odpadam z kuleczkek bo nie bede malego meczyc,zreszta sama nie mam sily na wyjscia teraz:-(
ide na kolacje,bo A zrobil:szok::szok::szok:wczoraj tez:szok::szok:chyba go glowa boli:-D:-D

Do góry