reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

SYLWIA no my tez-hahhahah;-):laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
TYNIA I WIKI-przesladujesz mnie z tym menu;-):-D w niedziele mielismy zeberka i kurczaka:-D tyle ze nie po chinsku:no: a jak Ty robisz tego chinczyka??:baffled:

reklama
To i ja sie dzisiaj przywitam wkoncu:-D
Wiec witam:-):-)

Mi tez czwartek pasuje:tak:

MAMATROJECZKI-jejku ,pewnie sie przestraszylas:baffled:to dobrze ze jest z nia ok:tak:

NATALKA-fajna taka praca na dwie godzinki:tak:odpoczniesz od pieluch:tak:chociaz Ty tak i tak masz dobrze z mama:-)

Ale mi smaka zrobilyscie na jakiegos takiego kurczaka:tak:ale u mnie nie ma chetnych na takie cuda,a nie chce mi sie tylko dla 1 osoby robic:no:

Witam z samego rana.
Kornelcia dzis mi pobudke o 8 zrobila,wiec dopiero pomalutku otwieram drugie oko.zimno u nas w domu strasznie jak wstaje trzeba czekac z godzinke zawsze az sie nagrzeje.
ja tez sie melduje nakulki o 12.dajcie mi tylko dokladny adres gdzie to jest.
Dziewczyny macie moze jakis skuteczny sposob na podwyzszenie cisnienia?u mnie ostatnio regularnie90/60 i chodze pol przytomna. Kawki nie lubie a na brak ruchu nie narzekam wiec juz sama nie wiem czym moge podwyzszyc...

czesc co za zimnica ale mi cieplutko bo grzejmy tylko jak na dol zeszlam zrobic sobie herbatke to bylo zimno przymrozek byl chyba w nocy bo na samochodach to mroz widze i biale sa niektore ale w koncu kiedys padal snieg wiec zima ogromnymi krokami do nas sie zbliza a ja musze tyle rzeczy pokupywac moze P wyciagne na zakupy choc u niego to bardzo ciezko wiec niech daje kase i sama pojde:-D:-D;-);-);-);-):-p:-p
m020... ja nie wiem co ci poradzic a moze napij sie capuccino albo kawki zbozowej :confused::confused::confused::confused::confused: mi to pomaga

Czesc Wam:-)
Ja wstalam przed 7 jesz zanim budzik mi dzwonil,musialam do toalety:tak:no i znow nie przyjemny bol od pecherza:wściekła/y: A wczoraj mi badaly mocz i niby wsz w porzadku:tak:dopiero ok 10 mi minelo:eek::tak:Tzn .jesz czuje ale juz duzo lzej ,ze moge jakos funkcjonowac:tak:
m0205... nie wiem co Ci doradzic bo ja akurat kawke lubie,wiec tak sobie pomagam na cisnienie;-)
Czuje ,ze dzis nic kompletnie nie zrobie....no nic jutro nadrobimy
paaaaaaaaaaaaaaaaaa

graziul na pecherz jak jeszcze cie boli zrob sobie napar z kopru wloskiego.tzn kupujesz natke koperku gotujesz 20min a potem pomalu pijesz.bardzo mi pomoglo podczas pierwszej ciazy.ja ogolnie mam problemy z nerkami wiec czesto mam problem tez z pecherzem koperek zawsze pomaga

hej Dziewczyny :) Jestem nowa na forum i w Bradford. Przyjechalam do narzeczonego razem z córcią calkiem nie dawno, szczerze mówiąc szukam przyjazni, mam nadzieje. Moj narzeczony pracuje a ja jestem sama z mala nie mam z kim pogadac a wiecie ze kobiety lubią pogawedki. Jak dotej pory nie moge sie odnalesc mam nadzieje ze z czasem sie przyzwyczaje i dam sobie rade ;) pozdrawiam i mam nadzieje ze znajdzie sie jakas dobra duszyczka ;)
MoniKA ;)

reklama
monika89 witam,ja tez wlasciwie jestem nowa na forum:) nie martw sie jakos sie tu zaklimatyzujesz ja jestem w bradford 2 lata i strasznie tesknie za polska ale trzeba jakos zyc w tym pakistanskim miescie.na szczescie jest tu duzo polakow wiec zawsze razniej.w jakim wieku jest twoja corcia?na jakim bd mieszkasz?
pozdrawiam

dziewczyny dajcie znac co do adresu na te jutrzejsze kulki...

Do góry