Dzień doberek
Mamatrójeczki wow za 5,50 taki cudny chłopak. Też bym kupiła
Zanetabd7 miłego wypoczynku w Polsce. Super że podróż się udała. Mam pytanko, leciałaś do Lodzi z Doncaster?
Monia wielkie gratulacje za wspaniałego dzidziusia. Uśmiech powalający. Ja też leżałam długo, 7 dni ale przedostatniego dnia to już strasznie płakałam, że chce do domu. Psychicznie bardzo źle to znosiłam.
Kasia8118 u mnie pierwsza przespana noc byłą zwiastunem postępu, mam nadzieję że u Ciebie też tak będzie. No i u nas też wszyscy lekko przeziębieni, a najbarziej mi szkoda Mati, dopiero co ucho przeszło.
Asinka zdrówka dla Was. Nie wiem czy to nie jakiś wirus, bo nie Ty pierwsza od której słyszałam, że ma zapalenie oskrzeli.
Martusia super zmiana. Nowe życie, nowa kobieta, nowa fryzura.
Doris dobrze że u Ciebie tak łagodnie przechodzi to zapalnie ucha, u mnie był płacz i nieprzespane noce. Zdrówka dla Dawida
Doris i Sylwia a Wy gdzie będziecie chodzić na angielski?????
Alexnow właśnie widziałam Twoje uschnięte roślinki i zastanawiałam się gdzie jesteś
Jstysiak chyba tylko ja nie pochwaliłam Twojego tortu ale pierwsza klasa. Masz talent dziewczyno.
Miłego dnia dziewczynki. Proszę mi wybaczyć jeśli coś ominęłam ale tak rzadko zaglądam, że ciężko nadrobić wszystko.