reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Wiecie co, ja bóle głowy miałam od zawsze. Szereg badań miałam robiony pod tym kątem i wszystko jest ok. Najpierw winę zwalano na "okres dojrzewania" później na papierosy a teraz to pewnie przez tabletki anty...przynajmniej tak mi się wydaje.
Zobaczymy jak to dalej będzie, najwyżej jak będe szła po następną porcję tabsów to o tym zachaczę:tak:

Doris biedny Davidek:-( jak się teraz czuje?? Kurcze w tej sytuacji to chyba nie pójdę dzisiaj do collegu żeby nie obarczać Cię moimi łobuzami.

reklama
Graziul- najlepsze życzenia urodzinowe dla Natalki, dużo zdrówka, radości, samych pogodnych dni i mnóstwa zabwek oraz słodyczy:-):-):-)

No i to by było tyle z mojej weny:sorry:
Papa

Juz wstawiam... sory ale robilam sama wiec jest kiepskie:zawstydzona/y:

Ja tylko przelotem dziekuje za gratki, otwieram narazie e-sklep jubilerski z uslugami graweskimi.
WSzystkiego naj najlepszego dla Natalki :-)
no nie aparat mi sie wyladowal wrrrrrrrrrrr :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:to chwile potrwa...

no wreszcie
bleeee copy.jpg

graziulxxx- sto lat jeszcze raz dla jubilatki. Mnostwo buziakow:tak:
Marta84- woooooooooooooow- extra zmiana. Powodzenia kciuki zacisniete;-)

DSC00620.jpgDSC00625.jpgWitam po długiej przerwie.
Jestem w domku już z moją córeczką.
Miałam dać znać jak się zacznie, ale nie miałam jak. Od 27.09 leżałam w szpitalu. Tego dnia miałam wizytę u położnej, a że miałam wysokie ciśnienie wysłała mnie do szpitala.
1.10 lekarze stwierdzili, że czas rodzić. Sześć minut po 20 na świat przyszła Sara. Ważyła 3,570. Do wczoraj leżałyśmy w szpitalu, bo mała miała żółtaczkę. Teraz jesteśmy już w domku i jesteśmy wszyscy bardzo szczęśliwi.

W piątek przyjeżdżają z pl moi rodzice także znów mnie nie będzie na forum.

Pozdrawiam:)

reklama
Czesc dziewczyny:-):-)
Ja po długiej przerwie sie odzywam,ale dlatego ze moj mial przymusowy urlop 2 tyg i nie dopuszczal mnie do kompa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Miedzy czasie zaliczylam juz pierwsze usg teraz bede miala spotkanie z lekarzem a w listopadzie kolejne usg:tak::tak::tak::tak:U nas nic ciekawego oprocz ze wielkie nudy:-:)-:)-(Teraz moj na nockch wiec same z mala jestesmy:tak::tak::tak:
monia-sliczna coreczka :-)ogromne gratulacje:-):-)
wszystkiego najlepszego dla solenizantki:-):-):-)

Nic koncze bo nie wiem co juz pisac i komu :-):-):-)

Do góry