reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

Ja czekam wlasnie na mojego meza powinien byc lada chwila:tak: Obiadek sie szykuje wiec mam chwilke:tak:
Niunka spi ostatnio bardzo pozno ma drzemke bo ok 14,15 a zawsze o 12 juz byla po drzemce, no ale na szczescie nie koliduje to z jej wieczornym spaniem wiec niech sobie spi:-p:tak: Ogolnie dzis chcialam sprawdzic czy jak nie pojdzie spac to jak bedzie funkcjonowala no ale sama przyszla do mnie o 14 i mowi "mama aaa aaaa" no iwec co mialam zrobic polozylam ja spac:-D

Renuska mi wanish nie pomaga:-(kupilam tym razem inny rodzaj ale tez wanish wiec zobaczymy co z tego wyjdzie jeszcze nie probowalam:tak:
Graziul co do mojego ucha to zaczelo sie jak wrocilam z Pl z urlopu wczesniej zablokowalo sie prawe i po jakims czasie przeszlo a teraz lewe:wściekła/y: ale czuje jakby ze zdwojona sila:no:
Zaneta mi czwartek chyba pasuje jesli chodzi o kulki bo mam rozumiec ze dopiero po 12 wiekszosci pasuje? bo rano bede czekala na paczke:tak:

Dobra Laski uciekam nakaldac obiadek:tak:
Do spisania pozniej;-)

reklama
witam :)
Mam nadzieję, że dzionek minął Wam dobrze :)
mamatrojeczki - nie wiem gdzie, szukam jakiegoś studia w centrum, bd1 najlepiej.. Może znasz/znacie kogoś kto chce wynająć? W granicach 350-400Ł rent..

Ja jednak poszlam do fryzjerki;-);-):tak: no i ciesze sie ze sie zmobilizowalam bo jestem b.zadowolona,a pierwszy raz mnie scinala bo tamtej mojej nie ma:tak:Mialam zapuszczac ale jednak nie dam rady:no:okres przejsciowy jest katastrofalny,wygladalam juz jak zolza:wściekła/y:.przy okazji umowilam sie na paznokcie,no i chyba jesz sie zdecyduje na zmiane koloru :tak::tak:a co!;-);-)Ciezarowka tez kobieta;-);-):-D:-D:-D:-D
AGAAM-wspolczuje Ci bardzo ,bole uszu potrafia byc okropnie dokuczliwe:wściekła/y::wściekła/y::szok:
oki ide sie delektowac moja english tea i ciasteczkami zbozowymi z piknika:-D:-D:-D

Sylwia i Agaam no niestety u nas play group też jest w środy :-(. Ale myślę, że raz mogłybyście przyjechać tutaj :tak::-p.
Doris dzięki za namiary na College , udało mi sie dzisiaj zapisać, od razu miałam test. Mam czekać na list dokładnie kiedy ale powiedziała, że już za 2 tygodnie zaczynam :tak::-) Zajęcia mają być w pon. i środy 18,30-21,00. Bardzo się cieszę. Po pierwsze wyrwę się sama z domku do ludzi :-), po drugie kiedyś muszę sie nauczyć tego języka :zawstydzona/y:. Tylko odpadnie mi basen w środę, ale zawsze mogę iść w inny dzień do południa, lub wczesne godziny popołudniowe. Tak, że nic straconego.
Createdbylove niestety nie znam. Możesz jednak sprawdzić na www.rightmove.co.uk . Myślę, że tam powinnaś coś znaleść. Np. takie 1 bedroom flat to rent in Hick Street, Little Germany, Bradford BD1, BD1

Zaneta ja nie miałam takiego problemu :szok:. Na całą noc zostawiłam otwarte szeroko okno i część dnia i wszystko wywietrzało.
Agaam współczuję problemu z uszami, mam nadzieję, że za bardzo nie boli :-(
Graziul jakakolwiek zmiana w wyglądzie, z której jesteśmy zadowoleni daje nam kopa do działania.
Co do kulek również mogę w czwartek, tylko na które? Niestety nie na każde dojadę. Chociaż do południa to jeszcze mój mnie może podwieźć, bo ten tydzień ma na popołudniu.

hej

Ja dzisiaj zabiegany dzien mialam- trzeba korzystac jak mlody w przedszkolu- a jeszcze z rana artur mu lecial do argosa po stroj sportakusa z lazy town- radosc przeogromna:-D:-D:-D

Graziulxxx- a pewnie ze trzeba sobie dogadzac;-)
Zanetabd7- szkoda ze tylko autko widzialas a my sie nie zobaczylysmy:-(
Agaam- ja tez sie juz nie moge doczekac az sie pokaze:-D:-D:-D Chyba w koncu wkleje zdjecia bo ja mam tylko piatek wolny a w piatek chyba nikt nie jest chetny na kulki:-(
Agnieszkauk, alexnow- wszystkiego dobrego dla waszych facetow:tak:

Szymonek ma jutro szczepienie- az sie boje po tych waszych opowiesciach:szok:

Czesc.

MAMATROJECZKI - a gdzie bedziesz chodzila? na bd3??ja jeszcze tam nie dotarlam ,w sumie to czekam na miejsce na bd 5,bede miala blizej,bo chce isc w godzinach kiedy David bedzie w przedszkolu.

ASINKA Z-ja tez kiedys mialam rozmowe z paniami z szkoly na temat cukierkow:eek:Kubus sam sobie schowal do lunch boxu ,gumy rozpuszczalne:shocked2:a ja potem mialam monolog na temat zdrowego zywienia:-D
Wspolczuje nielubianych gosci.

RENUSKA- na Twoim suwaczku jest Twoj brzuszek,tak??Bardzo fajny:-)taki zgrabniutki:-D

GRAZIUl-faktycznie przy Twojej dlugosci wlosow ,ciezko jest zapuszczac:-D

AGAAM-wspolczuje ucha,ja kiedys czesto chorowalam i to bylo okropne:-(

A u Nas jutro wielki dzien Davidka w przedszkolu,ciekawe jak mu pojdzie

Mi w sumie czwartek tez pasuje:tak:

Doris ja będę chodziła na BD4. Tam mam najbliżej. Tylko jednym autobusem. Z tego co wiem to jeszcze jutro i chyba w środę są dni otwarte i można się zapisać. Tam też są zajęcia do południa i wczesnym popołudniem :tak: Ale ja niestety w tych godzinach nie mam co zrobić z Chrisem. A tak nawet jak P będzie w pracy to będzie miał go kto przypilnować. Miłego pierwszego dnia dla Davidka :laugh2:

Hej mamuski!
My dzisiaj troche wybylismy z domku,S od jutra wraca do pracy-koniec leniuchowania :-(
agaam masz racje,S ma nocki od jutra do konca tygodnia ale przyszly tydzien ma na dzien wiec mozecie do mnie przyjechac od wtorku do czwartku :tak::tak::tak:
autobus zatrzymuje sie jakies 5minutek od domu i stacja kolejowa jest w tej samej odleglosci,wiec zapraszam chetne,moze byc pozniejsza godzina jezeli wam pasuje bo ja jestem free do 18 :tak:
sylwia.m jezeli chcesz to mozemy cie z Dusia nawiedzic,tylko napisz jaki dzien ci odpowiada i jakim autobusem mozemy sie dostac,ja do B-ford jezdzilam 268 ale nie przejezdza przez wyke :no: sa jeszcze 2inne ale nie wiem ktorym lepiej sie do ciebie dostac :dry:
ampar3 hmmm...ale jestem ciekawa twojej nowej fryzurki,brzmi interesujaca Jak tam Szymcio po przedszkolu?
Graziul xxx no to zaszalalas sobie :-D a nad jakim kolorem sie zastanawiasz?
createdbylove robilas juz test???? :dry:

reklama
Mamotrójeczki zmobilizowałaś mnie i jutro mam zamiar pojechać do tego collegu:tak: mam nadzieję że i dla mnie znajdzie się tam miejsce;-)

Mojadzidzia muszę sprawdzić jaki numer przejeżdża przez wyke, bo sama nawet nie wiem, ale pamiętam, że kiedyś z Dorotą jechałyśmy autobusem do Dewsbury:tak: No a ten 268 to faktycznie kawałek od nas jedzie:crazy:

Doris trzymamy kciuki za Dawidka no i za Ciebie żebyś twarda była;-)

Do góry