reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

sylwia.m health visitor byla 6min przede mna :baffled: ale zadzwonila ze jutro przyjdzie chociaz teraz to ja juz jej nie potrzebuje no bo i po co,przy okazji szczepionki i tak ja musze odwiedzic

reklama
Ranyyyyy ja nie wytrzymam z tym moim Marcelem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Dzisiaj przeszedł już samego siebie. Teraz wścieka się i każe mi włożyc gwiazdeczkę do kwadracika tylko jak ja mam to niby zrobic?:crazy:

Claudia to śliczna dziewczynka i wielka fanka maminego cyca:-D:tak: Natalka powiedziała że postara się załatwic sobie transport na sobotę więc może i Ona wpadnie na imprezkę:-)

Mojadzidzia a ja specjalnie spojrzałam za zegarek jak wysiadłaś i było dopiero 12 po, strasznie punktualna ta HV:-D Super, że kupka była:-)

Bożena dzielny chłopak z Twojego Marcela i ma niezłe teksty:-D

Fajnie, że udało Wam się takie spontaniczne spotkanko tylko szkoda że mnie nie było:-:)-)

Prognoza mówi, że jutro ma byc piękna pogoda. Kto się pisze na spotkanie w parku???

Aaaa zapomniałabym..... Roksanna proncie bardzio;-) http://www.polskaksiegarnia.co.uk/i...th=212&zenid=2e26adc9aa481573727e1f3f43366409

sylwia.m rzeczywiscie ciezka sprawa z tymi figurami...jakby bylo odwrotnie to moze jeszcze ale tak to nie wiem... :-D:-D:-D a Nadia na hustawce i cos mi znowu steka :eek: czyzby szykowala dla nas kolejna niespodzianke?

Mojadzidzia tak myslałam ze spotkaja sie trzy swieze mamuski i bedza podziwac swoje gwizdeczki:tak:szkoda ze Natlka wyprowadziła sie z Bradford ,szybko chyba jej nie zobacze, a daleko mieszka?
Bozena to juz nie przedszkole u naszych chłopcow, nie wiem jak u twojego ale u nas juz duzo sidza , rozmawiaja ,licza a to jeszcze go nudzi. Teraz jeszcze nie płacze , zobaczymy co bedzie dalej ,ale mysle ze juz sie przyzwyczai i bedzie dobrze:tak:

Mojadzidzia super, tylko pogratulować, a jest czego po 12 dniach :szok:. To mały uparciuszek no. Teraz jak ktoś Ci powie że małe dzieci mogą nie robić nawet do 10 dni. To Ty ten argument możesz podbić. :-D:-D Swoją drogą Cie przetrzymała.

hej
Ja zaraz zbieram sie do pracy i co sie okazalo to mam 10 dni wolne:tak: Dopiero ide na sob i niedziele 19.09:tak:
mojadzidzia- no to ci sie malutka odetkala:-D:-D Super:tak:
Sylwiam- a gdzie natalka teraz mieszka? A jutro jak bedzie ladnie i zbierze sie gromada to ja sie chetnie wybiore:tak:
Bozenam- brawo dla synka:cool2::cool2: Ja mialam poslac mojego od wrzesnia ale przelozylam na styczen po swietach na 2 dni po 2.5 godz- juz sie boje:szok:
Kasia8118- ja zmienialam tak co godzine. A ze bylam tylko 1 dzien to paczka mi starczyla:tak: I jak zapakowana juz do szpitala?

Chyba potrzebuje jeszcze jedna kawke przed nocka wiec spadam:-p

reklama
Sylwia- mówiłam CI ze wszystkie Marcele to takie rozrabiaki jeszcze troche i Twowj zacznie teksty dawac:-D:-D:-D

Ampar- zebyc mu non stop nie odkladala bo dopiero bd jak naprawde bd msuial isc chyab ze to mój taki mamin synós bz mamy nigdzie!!:szok:

Katin- ten tydzien maja w formie zabawy i zapoznania sie a pozniej nie wiem:sorry:, ale Marcel ma 4 lata a Twój chyba wiecej?!....

Do góry