reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

ANiteczka-JA tez dziękuje i tez zpraszam częściej,chociaż wiem że bez auta jest ciężko:shocked2:
Widzę że też zmienilaś suwaczki,Alicja to już jaka panna ,taka poważna:tak::-)

reklama
Doris 78 dzięki za kawkę i aniteczka, katin, roksana fajnie było was znowu zobaczyć
Majteczki kupiłam w mothercare. Białe w trójpaku chyba 10 funtów. Mam też różowe z Fifi dwupak za właśnie nie pamiętam ale coś koło 10- 12 funtów.

BożenaM i jak tam Marcel:-)

No hey ja jkaos zyje:], mały też.
Pojechalismy z P. odebrac GO a on biedny zapłakany wychodzi i z tekstem...." mamo znowu jakies papiery CI dali do uzupełnienia":-D:-D:-D
Zapytalismy Pani jak było to mówi ze jak sie zabawił to zapomniał ale jak sie znudził to od razu gdzie maama?........ale mówi ze nie było az tak źle myślała ze bedzie gorzej, naszczescie tez dzisiaj przyszedł Polski chłopczyk tak wiec było mu raźniej i wytrwał dzielniej chyba ode mnie te 6 godzin.:-D

Aniteczka- nie wiem co z sobota, nie gdaałm jeszcze z P., narazie to teraz jedyny temat slub:-D:-D, bo jak sie jest na odległosc to wszystko ze zdwojona siła sie robi. Tesciowa wczoraj zaplacila zaliczke za sale, miał byc 1 dzien male przyjecie i bedą 2 dni ale naszczescie małe, chyba ze o kims nie wiem:-D. W piatek bd podpisywana umowa z DJ&wodzirejem 2in1 bo orkiestry nie bd na takie amle przyjecia brała......a pzoatym okres gdzie dorwac dobra to ciezko, a i ceny:szok::szok::szok:

Katin- wrazie czego co mam przynieśc zeby sie wkupić;-):-D

doris wiki juz lepiej dostala jeszcze syropek na spadek temperatury ale odziwo je i to prawie caly czas co mnie dziwi:tak::tak::tak::tak:
ja kobiety nie wiem co mam robic ostatnio roz\gladalm sie za domkiem bo mielismy sie przeprowadzac pozniej oznajmili nam ze sie nie wyprowadzamy bo bedziemy tu mieszkac na zime ze wzgledy na niskie rachunki a dzis znowu mysla o osobnym zamieszkaniu bo lanrod nasz strasznie sie zmienil i jest strasznie dziwny dzisiaj pogadam z moim Pawlem i mu poweim zebysmy wszyscy usiedli i pogadali bo ja nie bede co chwile latala i szukala domu a potem im cos sie odwidzi i niech powiedza co oni dokladnie chca bo jeszcze troche i zglupieje a i w dodatku dostali dom do ogladania ciekawe jeszczemi oznajmili dzisiaj ze moze pojda na ten wczeasniejszy do mco mieli do ogladania:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

BozenaM no widzisz,i jakiego masz dzielnego synka,tylko z tymi papierami niepotrzebnie go wkurzyli :-D:-D
doris78 Klaudia jest urocza i niewiele mniejsza niz 'nasze' dziewczynki :tak: ale nic dziwnego bo caly czas przy cycku maly ssak :-) my jeszcze raz slicznie dziekujemy za niespodzianke ;-)
roksanna1 nie ma problemu mi sie tak bardzo nie spieszy z wydawaniem pieniedzy :-D
sylwia.m niestety w aucie byl falszywy alarm i to chyba siczki tak nieprzyjemnie pachnialy albo przepierdziana pieluszka :-D:-D ale... niedawno zrobila kupke yuppii :-) moze nie jakas mega duza ale zawsze to cos no i podczas robienia nie wysilala sie za bardzo ani nie plakala wiec chyba wszystko jest ok :-) dzieki za wypad w milym towarzystwie! ;-)

Dzieki za mile spedzony czas:happy:
Doris swietne masz mieszkanko ,jak piszesz ze Dawid zadzi w kuchni to teraz moge sobie to wyobrazic:tak:a na farme nie trawilismy tylko dlatego ze brakło nam czasu ,
Tynia i Wiki -zdrowka , masz racje musisz zrobic pozadek w domu.
Bozena moj Hubert tez juz poszedł na 6 godz,ale do konca wrzesnia chodzi jeszcze na dwie godzinki , i grupa podzielona jest na poł , zeby pania było lzej ogarnac własnie te płaczace dzieci . co do soboty to kazda szykuje, jakis swoj przysmak , ale jak zawitasz z ciastem albo owocami tez bedzie dobrze.
4 muchy wlasnie opowiadałam mezowi jaka mama zdolna i odwazna kolezanke:tak:ja dalej jestem podwrazeniem jaki z Ciebie kierowca
Sylwia Mojadzidzia a jak wam udało sie spotkanie?
Ania1218 oj pogoda robi nam figle , ja tez liczyłam na słoneczny dzien:cool2:

tynia i wiki ciesze sie bardzo :-) zdrowka dka Wikusi!
katin bylo fajnie,strasznie dawno nie widzialam sie z Natalka,Klaudia slodziutka,oczywiscie moja Nadia jak zwykle prawie caly czas na rekach,niby mowia ze male dzieci sa do siebie podobne ale nasze dziewczynki roznia sie od siebie strasznie,fajnie wygladalo bo wszystkie trzy lezaly w fotelikach obok siebie na podlodze prawie jakby uczestniczyly w waznym posiedzeniu :sorry::-D odnosnie soboty to ja sie pisze na przekoski typu chipsy,paluszki i ciastka :-p:oo2:

reklama
katin- u nas nie, w klasie jest 25 dzieciaczków ogolnie ale szkoła sie zaczęła od wczoraj i codziennie rpzychodzi 5 dzieciaczków i akzdego nastepnego dnia anstepna 5, Marcel dzisiaj był juz w 2 grupie było ich 10, jutro nastepna .......dobrze ze nie ma po 2 godz bo znowu by sie przyzwyczaił i chchiał na krótko! Najgorsze pierwsze dni pozniej bd ok?........a twoj synek płacze?!...........

Mojadzidzia- oj czasami jakbys usłyszłą jego teksty:szok::-D, nie wiadomo czy plakac czy smiac sie :shocked2:, P. mówi z eot po mnie:cool2::-D

A jedzie ktos do Katin w sobote z BD4?....

Do góry