reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

jstysiak dzieki za troske nawet przez mysl mi nie przeszlo ze to moga byc zeby a nie wszystkie jej wyszly ale wydaje mi sie ze powiedziala by mi ze ja cos boli bo wczoraj jej sie w glowie krecilo ze bala sie sama isc :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(ale jak narazie sie bawi moze to tzw 3 dniowka tak jak pisalas oby tak bo ja to juz odchodze od mysli juz myslalam ze to moze byc swinska grypa :-:)-:)-:)-:)-:)-(

reklama
hej hej witam się i ja:-)

moja latorośl już do szkoły pojechała,ale wcześniej musiała lekcje odrobić,bo wczoraj nie chciała więc dostała szlaban na telewizor i już efekty widoczne;-):-)
ja się też chętnie wybiorę do lister tylko piszcie na którą:tak:

jstysiak- o proszę nawet nie zauważyłam:-) a to panienka Amelka marcowa? mhm:-)
a suwaczki zmieniłam,bo tamte mi się znudziły...;-);-);-)

kasia8118- to dobrze,ze będziesz miała teściową,przecież ktoś musi z małym zostać...chociaż o ile pamiętam to jakieś ciocie forumowe się polecaly;-);-);-)

tynia-biedna mała,może jakiś wirus bo taka temperatura:confused:
mojadzidzia-gratuluję kupki/kupek:laugh2::laugh2::laugh2:

justysiak tak mówiąc szczerze to ja kupiłam bilet teściowej tylko że względu na to że potrzebuje kogoś na dzień porodu żeby zajął się Krystianem.Gdybym znała konkretną datę to pewnie kupiłam bym bilet z dużo krótszym terminem.Z Krystianem po porodzie sama sobie radziłam bo mój był w Anglii i jakoś dawałam rade sama to wierze że tym razem też dam rade bez żadnej pomocy a jak cos to mojemu i tak przysługują 2 tygodnie wolnego więc nie jest zle:tak:.

Aniteczka masz racje były chętne dwie ciocie z naszego forum żeby zając mi się małym o ile dobrze pamiętam i bardzo jestem im wdzięczna jeśli się nie mylę to była Marta84 i Katin.Ale przemyślałam sprawę i stwierdziłam że nigdy nie wadomo kiedy się zacznie akcja.Wszystko fajnie jeśli zaczełabym rodzic w ciągu dnia a jak zacznie się w nocy :sorry:.No nic bilet juz kupiony co nie znaczy że nie urodzę przed przyjazdem teściowej:sorry:.W życiu to różnie bywa może skorzystam jeszcze z propozycji dziewczyn:tak:.

Tynia Mysle ze gdyby to była świnska grypa to byłby kaszel i katar,bo na podstawie takich objawów tu taką diagnoze dają.A z tego co piszesz to wiki ma tylko tem.i przy tym ma prawo być osłabiona.Duzo zdrówka dla królewny:tak:

reklama
mamatrójeczki przepraszam że Cie pominęłam :zawstydzona/y:.Tak coś czułam że jeszcze któraś była chętna tylko nie mogłam sobie przypomniec która:no::zawstydzona/y:.Rany ale mi leci z nosa jak z kranu a mamy tylko marudzi idziemy idziemy :-(.Chyba będę musiała wyjsc z nim chociaż na chwile bo mnie tu wykończy:cool:.

Do góry