reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

reklama
Hej mamuski!
Ja juz po play grupie, szalenstwie w ogrodku i po obiadku:-)
Super pogoda:tak:
Halinka666 na ebayu albo na car boot
Monika1213 nie jest tak najblizej ale niedaleko ciebie mieszkaja 3 moje kolezanki.
My chodzimy w samym centrum holmewood na play grupe do takiego kosiola we wotrki i czwartki.Moze bys wpadla co?

hej dziewczynki!
ja dzisiaj mialam pracowity dzien i jeszcze nie koniec :confused2: bylam na miescie na zakupach i odnosnie "Balangi" ostatnim razem wzielam sobie pierogi ruskie i byly nawet ok,tym razem jedlismy krokiety ktore wogole mi nie smakowaly no i barszczyk czerwony z uszkami-barszczyk byl z torebki a nadzienie uszek ciezko okreslic... na wynos wzielismy dwie porcje ruskich ale zanim dotarlismy do domu ruskie sie rozpadly.. :eek:
halinka666 jezeli chcesz kupic uzywane to tak jak ci poradzila oleska a jezeli nowe to chyba najtaniej w argosie
natalka90 gratuluje zawieszenia broni i traktatu pokojowego z 'bylym' :-D,trzymam kciuki aby wam sie wszystko jak najlepiej ulozylo ;-)
ampar3 tez bym sie chetnie gdzies wybrala na weekend ale w tym stanie to raczej niewskazane :-D
kasia8118 masz powod zeby byc dumna ze swojego synka,powiedz mezowi ze od teraz to on bedzie go usypial jak mu tak dobrze idzie ;-)

witam z wieczorka:-)Ale przepiekna pogoda dzis ,troche mnie slonko znow zlapalo az mnie ramiona pieka.Aga zadowolona ,bo caly dzien na dworzu.A ja juz padnieta ,teraz maz ja kapie to mam chwile relaksu:tak:

Witam
Faktycznie pogoda dziś dopisała. Ja byłam z koleżanką nad rzeczką opodal krzaczka i wiecie co?? Wszystkie psy mnie zaczepiały a jeden chciał z nami iść nawet do domu tak mu sie spodobałam. :))) Całe szczęście znalazł się ktoś kto znał tego psa. Przygarnęłam kota, to może psem bym nie pogardziła :))). Prawda jest taka że kocica już ode mnie uciekła. Obraziła się na mnie, że dzieci jej wydałam. :) Przychodzi czasem coś zje, ale generalnie wybrała wolność.

ROKSANA-oj cos Ty temu kotku zrobila???:-DNo ale dzisiaj mialas powodzenie:-D:-D
A gdzie jest ta rzeczka opodal krzaczka????:-D
Widze ze u Ciebie humor wraca,to dobrze:-)Jeszcze sobie piwko na spotakniu wypijemy i bedzie super:-D

No to jak spotykamy sie w poniedzialek ,o 18 tej???moze byc???I tylko gdzie ??ta Balanga???
HALINKA666-widze po suwaczku ze twoj Kubus mial urodzinki,wiec WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO :)))

Hey witam już prawie w sobotę?!
Ale już chyba spici?!.....
Mam pytanko, bo nie pamiętam czy któraś z WAS zamawiała kiedyś torta od kobiety która się ogłasza na Bradford24?, bo nie wiem czy dobre i ile wcześniej musze zamówić?!.......

Pozdrawiam i życzę miłego weekendu!

czesc kobietki my juz na gore sie wczoraj przenieslism,y w calym domu beda nowe wykladziny super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!dzis czeka mnie wqielkie pranie zabawek bo wszystkie brudne jak cholera:-D:-D:-D:-Dsloneczna pogoda to bardzo dobrze wiec weekend bedzie super:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
moja wiki spala sama super jestem z niej dumna bo nie przyszla do nas w nocy dopiero ranoi do mamusi mowi ze jej sie super spalo i jest bardzo szczesliwa ze w koncu ma swoj pokoj:tak::tak::tak:

reklama
Doris kurcze próbuje znaleźć na mapie to miejsce o którym wczoraj pisałam, ale :no::no::no: nie mogę. Wiesz co? Mam pomysł, pokażę Ci je kiedyś na żywo :laugh2::laugh2::laugh2:. Może ktoś inny się skusi też. Miejsce super. Jest strumyczek, dwa małe stawiki i dużo łąki do siedzenia i to w dodatku koszonej. Naprawdę super.
Tynia gratulacje dla Wiki. Zuch dziewczyna. :tak::tak::tak:
BożenaM zakasaj rękawy i sama upiecz dziecku torta ;-);-);-). Potem będziesz taka dumna z siebie :-D:-D:-D

Ja w poniedziałek będę trochę później. Między 18-19. Chyba Was znajdę. Nie będziecie przecież się przenosić. Z resztą istnieją telefony.

Do góry