reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

Czesc:-)
ROKSANA-trzymam Cie za slowo:tak::tak:Ale to jest w Bradford,w centrum???
TYNIAI WIKI-no widzisz jaka masz zuch corke:-D:-D

A my jutro jak bedzie tak ladnie jak dzisiaj wyruszamy nad morze:tak:a jak nie bedzie ladnie to zabije.....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Witam dziewczyny, pogoda rzeczywiście super, a ja padnięta :-p . Muszę czekać jeszcze ponad 3 tygodnie na zmianę pracy na dzień :wściekła/y: No ale najważniejsze, że się zgodzili. Ja do poniedziałku włącznie pracuję i niestety nie będzie mnie na spotkaniu. Jak tylko mi się udaje staram się przed nocką przespać. :-(
Coś nie mogę się ostatnio "zebrać do kupy". :crazy:
Doris78 byliśmy ostatnio na kulkach z małym i był zachwycony. Spędzilismy tam 2 godziny.
Idę kombinować jakiś obiadek, może później wpadnę na BB.
Miłego popołudnia :-)

Hej
My juz po obiadku i teraz straszne lenistwo mnie czeka,Dawid zaraz jedzie do pracy na kilka godzin.Dzieciaczki przed domem ,maluja kerda co popadnie:-D
Jakie plamy macie na jutro?? pogoda chyba tez dopisze:tak:

Hejo:-):-)

Fajnie by było jakby taka pogoda już nam została:tak:
My dzisiaj mamy gości na grilla a jutro też planujemy wybrac się na jakąś wycieczkę. Może też nad morze:eek: Oby pogoda dopisała:sorry:

Moja mamuśka załatwiła mi nianię w postaci mojego taty:-D Więc w poniedziałek też się zjawię:tak: Najwyżej jak się zacznie to odbierzecie poród, nie?:-D Wkońcu doświadczone mamuśki jesteście:-p:-D
Mam nadzieję, że mają tam jakieś piwko bezalkoholowe. Kasia8118 ostatnio poczęstowała mnie takim i teraz ciągle mi ślinka na nie leci:szok::-D

Hej a ja cały dzień dzisiaj w biegu dopiero co weszłam do domu i szybko do kompa zobaczyc co u was słychac:tak:.Rano byliśmy na kulkach koło mojego domu z Ampar.Pózniej zakupy i szybko do Peel Parku bo tam dzisiaj imprezka.Muzyczka i różnie straganiki z duperelami:tak:.Pogoda super:-).Jak jutro rano będzie ładnie to budze staruszka i jedziemy na rynek koło lotniska:tak:.Sylwia.m ty tu piszesz o piwku a ja właśnie sobie pije i to te samo co miałam u Ciebie:tak::-D.

Doris to jest na BD8, Bull Royd Av, ale nie ma na mapie zaznaczonego terenu zielonego. Na pewno Ci je kiedyś pokażę. :tak::tak::tak:. Teraz jesteśmy właśnie u kolegi, a on mieszka niedaleko tego miejsca.
Mamatrójeczki 3 tygodnie to już zdecydowanie mniej niż 8 miesięcy :-D:-D.
Życzę jutro miłego wypoczynku.

No to dziewczyny pisac ktore chetne na poniedzialek:-)Bo w sumie niewiadomo:cool:
Ja,Sylwia,Roksana-spoznialska:-p;-)Katin a Ty??
kASIA8118 ??tynia i wiki??monika1213??KASIA J??ALEXNOW??MARTA84?HALINKA666?OLESKA?NATALKA?MOJADZIDZIA??ANITECZKA???BOZENA M???4MUCHY?JSTYSIAK??AMPAR??a Wy???
MAMATROJECZKI-Ty juz pisalas ze Cie nie bedzie,ale nastepnym razem nie odpuscimy Ci:tak:

A ja mam zaproszenie na wieczor panienski ,ale w Londynie:szok:i nie wiem czy jechac:sorry:Caly czas sie zastanawiam,jak ja wytrzymam :confused2::rofl2:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry